Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
dayanara spune:
samaria felicitari1 ma bucur ca e totul bine la tine la eco 
andira, tot dureri in partea de jos? mergi la o eco sau control asa poate te mai linistesti
selina, oana, la voi pe foaia cu analize ce valori pune hemoglobina , adica minima si maxima?
eu m.am uitat acum si am 14 si de aia sunt curioasa, nici exagerat nu cred ca e bine
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
bordeancavio spune:
Lindal,
te inteleg cum te simti, ca ai aflat ca e baietel. si eu imi doream fetita, si mi-ar fi fost frica sa cred ca este fetita daca imi zicea dr. mie de la inceput mi-a zis ca e baiat, si tot nu-mi venea sa cred. inainte, mai speram sa fie fata, desi de cum am aflat ca sunt gravi, am avut asa un feeling ca e baiat, nu stiu cum sa-ti explic. dar, ideea e ca tot bebele meu este, nu poti sa nu te bucuri ca e sanatos, ca e al tau si o sa il ai in curand in brate. si daca vrei asa mult, mai incerci odata, si poate o sa fie fetita. un
sa te obisnuiesti cu ideea.
vio asteptand pe bebe
20+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
child spune:
Am intrat sa va salut, am vazut ca voi scrieti mai mult dupa-amiaza, cand eu am ore si vin acasa franta, de nu mai am chef decat sa fac un dus si somn.
LINDAL, nu-i bai cu hainute roz, eu am un body roz, luat intentionat, sa fie baiatul imbracat in toate culorile, unde scrie ca roz e pentru fete? Acum chiar e la moda camasa roz la barbati!
REBIANA, frumoasa burtica si o gramada de cadouri pentru Luca, sunt convinsa ca s-a bucurat! Chiar vrei sa mergi la scoala pana nasti? Nu te-a suparat chestia cu diminuarea salariului?
Referitor la cadourile de la Mos Nicolae, pentru noi, mai putin, ca acum totata atentia va merge spre bebe. Cum spunea cineva pe aici, noi nu asteptam sa fie neaparat un eveniment pentru cadou, cand ne place ceva luam si atribuim cadoul evenimentului cel mai apropiat.
OANA, super setul! E de nou-nascut?
ANCA_IARY, am citit avertismentul, tare replica ta!
ATB, va pup, sunt topita dupa Nicholas!
IOANA felicitari pentru fetita!
Bun venit fetelor noi, o sa vedeti ca nu veti regreta, aici e o comunitate foarte stransa si distractiva 
26+ 
camilecu spune:
buna fetelor , dar ce ritm aveti la scris !!!!
Abia am reusit sa citesc putin mai mult de jumatate pe ce ati scris .Am pus si eu cateva poze in album,nu prea stiu daca am facut bine sau nu.
Ma duc sa recuperez ce ati mai scris .
Pupici .
20 + mami de Vlad
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Cand berbecul sef de trib (cum o mai alintam noi pe Irina) nu reuseste sa o manipuleze pe sor'sa sa-i dea vreo jucarie, ii mai tranteste un "nu mai sunt prietena ta!", de incepe Nati o adevarata tragedie, ca vrea sa fie prietena ei... Iar cand Nati face la fel, Irina face pe suparata initial, si apoi nu stie cum sa-i dea tarcoale si s-o convinga sa o lase sa o pupe, ca "sa fie din nou prietene". |
foarte frumos!!!

POZE
27+
- (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
andra_s spune:
| citat din mesajul lui andira Andra - ![]() Am pus poze, sunt de asta vara, ca n-am mai descarcat demult, au ramas in aparat: http://s798.photobucket.com/albums/yy262/andira7/dec09/ Acum sper sa se si vada... |
ce frumoase sunt printesele, si cat de bine seamana!!! multi pupici pt ele, inclusiv pt bb3

POZE
27+
- (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
ate_09 spune:
selina dai un miel ca ma incurci cu Atb
.
La noi abia acum vine primul bebe.
asteptam un
26+
Theodor Stefan
http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
andra_s spune:
| citat din mesajul lui briza_marii Va intrebati cum e cu 3 fete in casa?! Va spun eu: eu sunt cea mai mare, si diferenta dintre noi 3 este exact de cate 4 ani (sotul rade, cica suntem ca olimpiadele, la 4 ani Doamne ce ne mai distram cu ea, si cat era de scumpa..Timpul a trecut, acum cea mica are 24 de ani, si nu va pot spune ce relatie este intre noi 3 ca surori. Stiu cat le-a fost de greu parintilor sa ne creasca, stiu ca nu am avut mereu ce ne-am dorit (de! stiti voi cum sunt fetele cochete, mereu isi doresc cate ceva) dar zau de imi imaginez viata mea fara "caprele" mele. Ne iubim enorm, si nu e nimic ce nu am face una pentru cealaltawww.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze 21+ Eric Mihai |
cat de frumos vorbesti despre surorile tale

asa ar trebui sa fie toti fratii!POZE
27+
Rebiana27 spune:
Alina, Roxana, Oana, Bianka, Maria, Selina, Child pupacesc!! 
Dianami eu am terminat Liceul Pedagogic in '98~ca doar am facut 5 ani batuti pe muchie~ (dar in Ploiesti)
Andira ca niste papusele sunt fetitele tale si intr-adevar seamana intre ele.
Maria ai intrebat cu ce impodobim casa de Sarbatori; eu am imprimat niste imagini f faine cu Mos Craciun, oameni de zapada, globulete, lumanarele, pinguini etc si am incercat sa-l determin pe Luca sa le coloreze. Evident n-am avut succes asa ca le-am colorat si decupat eu dupa care le-am plastifiat si am ornat usa camerei lui Luca cu ele. Sunt tare haioase! (in acest timp Luca a "desenat" linii in diferite pozitii si s-a pastrat ocupat.. la final era pictat si pe corp si pe hainute). Voi incerca sa pun cateva poze cu capodoperele lui. In restul casei, n-am nici timp si nici talent la cusut.. insa mi-ar fi placut sa fac niste naproane pentru mese, de Sarbatori. Am mai vazut pe un site fainut o idee draguta pentru un eventual cadou.. www.fungift.ro/magazin-online-cadouri/Ornamente-de-craciun-de-colorat-p-16890-c-276-p.html" target="_blank">Ornamente de brad pe care le pot colora copiii si tot pe-acolo mai era un set format din clopotei/braduti etc pe care le puteau picta copiii; erau insotite de acuarele. Daca imi mai vin idei, mai spun.
Elybub bun venit!
Oana Doamne ajuta sa treaca repede infectia! Banuiesc ca dr iti va prescrie tratament caci nu e bine ca acestea sa fie netratate sau superficial tratate... conduc la boli de rinichi. Lichidele, cum ti-am mai spus, te vor ajuta f mult. Progesteronul care relaxeaza muschii, volumul marit al uterului, bebe care se impinge in vezica urinara fac ca urina sa parcurga greu drumul prin tractul urinar dea aceea e indicat sa bei f multe lichide, ca vezica sa fie golita cat mai des cu putinta si in acest fel sa scapi de bacteriile din interiorul acesteia.
Child nu pot spune ca nu m-a mahnit si deranjat (la buzunar) hotararea ca bugetarii sa fie trimisi in concediu fara plata pentru ca as minti. Insa intotdeauna am pus interesele copiilor inainte de interesul personal, intotdeauna m-am gandit la ceea ce le este lor bine si util si apoi la mine. E unul dintre considerentele pentru care am ramas 12 ani in invatamant in ciuda faptului ca am terminat o facultate intr-un alt domeniu. Slava Domnului si pentru faptul ca, desi am colul cerclat, nu mai am dureri insuportabile si nu s-a mai scurtat ca-n acel caz as fi intrat in concediu de risc maternal, cu toata dragostea mea fata de copii. Sper sa ma ajute D-zeu sa reusesc sa termin sem I alaturi de ei (as fi in sapt 32 daca am calculat eu bine acum, asadar ar fi saptamani bune de stat acasa in cazul in care bebelina nu se grabeste). Vom avea vacanta 3 saptamani si as mai lucra inca 3.. n-ar fi un capat de lume dar vom vedea.
Eu in general imi stabilesc target-uri si pe masura ce le ating, ridic stacheta..
Andira scriind de colul meu mi-am amintit ca am citit ca ai din nou probleme. Imi pare f rau; stiu ca mergeam pe acelasi principiu in legatura cu concediul prenatal, la un moment dat, si stiu ca nu-ti doresti sa intri de-acum in medical. Doamne ajuta sa fie totul bine! Odihna si gandire pozitiva! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
andra_s spune:
| citat din mesajul lui freedelia A mai trecut o zi -- ma simt tare nasol, am mers din nou la doctor, mi-a chimbat antibioticul, mi-a dat si altceva pentru tuse, i-a dat si lui Jodie antibiotic -- acum sper sa imi fie mai bine maine, ca simt ca mor, ma doar cumplit gatul si capul si cand tusesc parca imi da cineva cu barosul in cap. t Va pup si ma duc sa ma bag in pat, ca simt ca mor de rau ce-mi e. 26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)POZE |

insanatosire grabnica !

POZE
27+

Doamne ce ne mai distram cu ea, si cat era de scumpa..Timpul a trecut, acum cea mica are 24 de ani, si nu va pot spune ce relatie este intre noi 3 ca surori. Stiu cat le-a fost de greu parintilor sa ne creasca, stiu ca nu am avut mereu ce ne-am dorit (de! stiti voi cum sunt fetele cochete, mereu isi doresc cate ceva) dar zau de imi imaginez viata mea fara "caprele" mele. Ne iubim enorm, si nu e nimic ce nu am face una pentru cealalta