Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
andira spune:
Honey - eu nu prea imi dau seama cat de mult seamana, insa cum toata lumea ma intreaba daca sunt gemene, pt ca diferenta de inaltime e foarte mica, si pentru ca seamana foarte mult, probabil asa e...![]()
dayanara spune:
andira foarte frumos acolo, noi mergeam acum 11-12 ani la familia garbacea, pana sa amplieze complexul, ne intelegeam foarte bine cu ei;
eu n.am recunoscut foarte bine, dar leo era cu mine cand am vazut poza respectiva si el a recunoscut:)
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
CoriMami spune:
Buna,
Diana multumesc de sfat. Din pacate am sunata cum la Filantropia si nu se mai fac cursurile..din cauza gripei noi
si nu se stie cand se vor relua.
Ooof...cu gripa asta
26+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
briza_marii spune:
Va intrebati cum e cu 3 fete in casa?! Va spun eu: eu sunt cea mai mare, si diferenta dintre noi 3 este exact de cate 4 ani (sotul rade, cica suntem ca olimpiadele, la 4 ani
). Cand s-a nascut cea mica eu aveam 8 ani, asa ca deja o ajutam pe mama atat cat puteam eu. La inceput nu era noi prea incantate ca avem un bebelus in casa, dar spectacolul a inceput cand piticotul casei a inceput sa mearga
Doamne ce ne mai distram cu ea, si cat era de scumpa..Timpul a trecut, acum cea mica are 24 de ani, si nu va pot spune ce relatie este intre noi 3 ca surori. Stiu cat le-a fost de greu parintilor sa ne creasca, stiu ca nu am avut mereu ce ne-am dorit (de! stiti voi cum sunt fetele cochete, mereu isi doresc cate ceva) dar zau de imi imaginez viata mea fara "caprele" mele. Ne iubim enorm, si nu e nimic ce nu am face una pentru cealalta
www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze
21+
Eric Mihai
Lindal spune:
Si eu am fost la Moeciu, in 2004 parca. A fost f.fain.
Fetelor, va multumesc inca o data, cele care m-ati felicitat, incurajat etc. Eu inca nu mi-am revenit, sunt intr-un fel de stare de shoc, am si
oleaca, desi nu vreau sa-L supar pe DD. Mi-a dat un copil sanatos si Ii multumesc din suflet. Abia astept sa-i vad mutrita si sa-l strang la piept. Insa ma obisnuisem atat de mult cu fetita (asta mi-am si dorit toata viata), incat acum parca mi-ar fi schimbat cineva copilul (ca in filmul "Changeling" cu Angelina Jolie, sau ca in cazurile de incurcaturi de la maternitate), noroc ca stiu ca e tot in burtica, mai ales ca de ieri nu are nici el liniste si ma tot bombardeaza. Incerc sa gasesc motive de bucurie si in noua situatie, argumente care sa ma faca sa ma simt bine, insa... ratiunea nu poate inlatura sentimentele. Sper doar ca, cu trecerea timpului, sa ma obisnuiesc... si sa-mi regasesc bucuria... Trebuie neaparat!
21+ cu
???
Pictura pe sticla
Poze
irinabobe spune:
Lindal hai capul sus ca nu e cea mai mare tragedie care se poate intampla. iti inteleg dezamagirea si eu speram la fetita, acum vreo 2 sapt am vazut o pustoaica frumoasa foc i-am aratat-o sotului si el a zis "stai linistita data viitoare vom avea fetita" dar bineinteles ca pe mine m-a pufnit plansul, dupa care am realizat cat de tampita sunt, cat am asteptat sarcina asta, si ce as simti daca s-ar intampla ceva cu bebe, asa ca pana la urma important e sa fie sanatosi ...![]()
24
Rares
freedelia spune:
A mai trecut o zi -- ma simt tare nasol, am mers din nou la doctor, mi-a chimbat antibioticul, mi-a dat si altceva pentru tuse, i-a dat si lui Jodie antibiotic -- acum sper sa imi fie mai bine maine, ca simt ca mor, ma doar cumplit gatul si capul si cand tusesc parca imi da cineva cu barosul in cap.
Clara, ai scris foarte frumos. Eu una nu as putea sa spun unde a gresit mama, numai ca a fost mereu negativa si nu a avut incredere in mine si mereu a cautat unde am gresit. Nu puteam sa ii povestesc o nostimada de la scoala, ca prima reactie a ei era "iar ai fost tu in prim plan, iar te ia nu stiu ce profesor la ochi, etc, etc" nu putea si ea o data sa rada fara sa mai cantareasca situtia pe toate partile sa gaseasca posibilul pericol. Asa ca, incetul cu incetul, am incetat sa ii mai spun -- vorbeam cu prietenii, nu cu parintii. Nu stiu cum am ajuns pana aici, poate ca dupa ce am devenit si eu mama si sotie a inceput sa ma afecteze cu adevarat felul in care se raporteaza la mine.
Cat despre faza cu sa lasam de la noi, ca dupa ce nu or sa mai fie o sa ne para rau -- nu sta in picioare. Da, o sa imi fie dor de ei, si poate o sa uit cat m-au facut sa sufar, dar ce s-a intamplat nu o sa se stearga, si-a lasat amprenta asupra mea. Si o sotie batuta si inselata plange cu disperare cand ii moare sotul -- ne atasam, dar asta nu inseamna ca ceea ce ni se face nu ne afecteaza.
Andira -- da, Coleman calatoreste cam 2 saptamani pe luna, dar asta este situatia in care sunt majoritatea sotiilor de straini in China. Prin natura jobului, majoritatea strainilor de aici calatoresc pentru afaceri. Am femeia de la 3 la 8:30, ea ne face masa de seara si le face baie copiilor. E foarte greu dimineata, cand trebuie sa ii imbrac, hranesc si pregatesc pe amandoi odata. Dar am renuntat sa ma mai stresez daca intarziem la scoala. Se crea prea mult stres acasa, asa ca acum ne pregatim in ritmul in care putem si cand ajungem, ajungem. Acum trebuie sa schimbam femeia oricum, ca pleaca, asa ca vrem sa luam una full time, de la 7 dim la 8 seara. O sa ne descurcam cumva...
Va pup si ma duc sa ma bag in pat, ca simt ca mor de rau ce-mi e.
26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
samaria spune:
Serus,fetelor!![]()
De dimineata tot incerc sa va prind din urma,wow,mama, ce ritm de scris mai aveti!!!
Vin cu vesti de ieri de la eco si control,bebe e bine dezvoltat si e tot BAIAT-deci cred ca de acum incolo nu prea o sa mai aiba cum sa faca "modificare de sex"
...In rest,vestile nu-s prea stralucite
,iar am col deschis in partea exterioara(asa a fost si la Sam,bine,nu e deschis decat foarte putin,ca nici nu mi-a prescris nici un tratament,doar sa ma odihnesc,sa evit eforturile...bla,bla,bla...).Sa stiti ca mie mi-a prescris Omeprazol , 2 pastile / zi,pentru arsurile de la stomac,asa ca banuiesc ca is sigure in sarcina,si ca le puteti folosi si voi,de eficace sunt eficace,fiindca am mai folosit,cand am mai avut nevoie...
Cam atata,in mare, despre mine,ma intorc cu drag la voi...
Denisa:m-ai amuzat teribil cu faza cu Honey si mama ta,chiar asa,bati saua sa priceapa calul...
...teroare...![]()
Freedelia:eu totusi cred ca nu trebuie sa le judecam asa de aspru pe mamele noastre,cred ca intentia nu era de a jigni,probabil nici nu a constientizat ca a facut-o,sper sa nu degenereze situatia

Andra:bravo tie,ce frumos decor de Craciun...

Rebiana:dupa cum cred ca ai citit deja,vestile-s impartite...dar am incredere in Dumnezeu, ca daca mi l-a dat,nu va face decat bine, in ceea ce ne priveste!Pozicile cu burtica sunt super!!!Iar Luca...

e un scump!!!Ai si tu grija de tine!!!

Lindal:deci a mai crescut o putza,si tocmai la al tau?!?!![]()
Sa va traiasca,socrilor mari,si sa fiti sanatosi si bucurosi mereu, impreuna!Cand o sa iti revii din uimire si o sa te obisnuiesri cu ideea,o sa vezi ca de fapt nu genul conteaza...

![]()
Oana:super,lucrusoarele cumparate de sotul tau!!!

Ce va invidiez pe voi,cele din orasele mari,aveti o gramada de magazine,mall-uri si hipermarket-uri,cu tot felul de oferte si promotii!La noi,in fundatura asta de-i zice oras,mai rar sau chiar deloc super-oferte...
Clara:in primul rand,bine ai venit!Sarcina si nastere usoara si la termen,bebelash sanartos si mancacios!

Sa-ti teraiasca puisorii mai mari,esti o mama-eroina(ca si Andira si Freedelia),sunt topita de admiratie,cata energie puteti avea,wow!Sunteti femei adevarate,in adevaratul sens al cuvantului!Si pozele,super!!!

Oanka:sa te rasplateasca Dumnezeu pe masura sufletului tau mare si bun!

Atb:m-am topit toata cand am vazut pozicile de la Mos cu Nicholas

Iar poza cu caciula de Mos e superba!!!
Alina:sa iti traiasca Justina,si Ioana,ce familie frumoasa,cu fete cucuiete,tati cred ca e tare mandru!!!Mereu imi place sa ma uit la pozicile si filmuletele voastre,sunteti o familie ce ma inspira!

Deja imi imaginez cum o sa apara inca un album la semnaturica:"Justina creste mare"...la odiseea scutecelor,bineinteles!
Doamne-ajuta!
Asteropipan:wow,ce frumoasa esti
,ce sufragerie uriasa si incantatoare,ce brad frumos,parca e imaginea dintr-o revista,ce peisaje de vis...Gata,m-ai sedus,ma mut si eu la voi...![]()
Ca sa nu iti mai spun ca si lui bebe ii place,acum ,cand iti scriu,ma suteaza,parca ar vrea sa spuna:"si mie imi place ce se vede acolo...!"![]()

Elybub:bine ai re-venit!(daca nu ma insel,tu ai mai fost pe la noi prin odisee)

Ce mai faci,mai scrie repede cateva mesaje,sa intri "live"![]()

Andira:am vazut pozele,sa iti traiasca printesele,sunt minunate,superbe,felicitari!

si un
burticutzei purtatoare de o noua minune!!!
![]()
Briza:tu erai aia care se tot plangea ca s-a ingrasat si ca are probleme cu kilogramele?Arati super,dupa parerea mea!Stai sa vezi ca ieri m-au cantarit la ginecologie si am 12 kile puse de la inceputul sarcinii!!!

Iti dai seama ce mare bucurie pe corpul meu...mai ales ca de-abia acum urmeaza ingrasarea aia excesiva...of,iar iau 30 de kile si cu sarcina asta...

Fetelor,dragele mele,in afara faptului ca pregatiti pomul de Craciun,ce decoratiuni mai faceti prin casa?Ca is intr-o pana de idei..."big time"...si parca si mi-e o leneeeee...
Maria
25+
Mami de Sammy si de 
selina-d spune:
Va salut si eu dragele mele
Am vazut ca m-ati dat disparuta ![]()
Am avut o saptamana foarte ocupata si a fost tatal meu in vizita la noi. Nu am avut timp sa stau prea mult la calc, mai ales ca juniorul meu o fost un pic bolnavior si in toane proaste (o stare din aia in care nimic nu e bine, numai la mami in brate)
M-am apucat sa citesc ieri din urma, dar ati scris asa de mult ca abia acum am reusit sa termin. Vreau sa o iau pe Oana de manuta ca si eu stau cam prost cu anemia. Draga mea nu te mai stresa ca nu are rost. Sper sa nu te interneze doar pentru atata lucru. Ce n-as da sa am eu hemoglobina 9,5 (am 6,9
dar nu ma stresez asa rau). Si pe deasupra mai am si infectie urinara (desi nu simt nimic) si inca una cu valori dubioase la sange si urina, asa ca maine trebuie sa ma prezint la urolog. Nu sunt foarte stresata de chestiile astea, pentru ca ma simt relativ bine, doar usor obosita, ceea ce e normal.
Am vazut si cateva poze minunate: strengaritele dulci ale Andirei, niste baietei superbi la Rebiana si Ate in albume, ca sa nu mai zic de burtici minunate si sexy. Sa ma iertati ca nu va nominalizez pe toate, ca bietul meu neuron gravid a mai uitat.
Am ratat complet votarea cu numele odiseei, dar nu e bai. Numele nu e asa important, continutul (adica mamicile si experientele lor minunate) primeaza.
Va pup si va doresc o zi minunata 
Mami
21+
si Victor (31.08.2007)
andira spune:
Eu iar nu ma simt bine
, asa ca plec acasa. Noroc ca azi mi-am luat masina, sper sa ajung repede.
O sa incerc sa intru mai pe seara, sa va raspund.