Probleme - schimbare semnatura pe DC?

Probleme - schimbare semnatura pe DC? | Autor: Taty

Link direct la acest mesaj

Nu mai retin de unde am schimbat ultima data semnatura mea pe dc...incerc sa updatez si nu reusesc...
Aaa....si de ce nu reusesc nici sa schimb locatia? in editare se face toul ok, dar apoi cind verific iar, e ca inainte.
Multumesc!

Mariuca (02.08.2006) si Andrei (05.05.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Profil personal - editeaza profil - introduci parola.

alegi jud - apoi orasul - parca sunt 3 pasi.

semnatura - jos la optiuni profil - apesi pe "+" si vezi acolo semnatura.

dupa modificarile facute apesi pe bara rosie "trimite datele".

sper sa te descurci.

lucrusoare de vanzare - reduceri de pret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

A mai fost semnalate probleme la update profil personal. Am sa mut acest subiect la probleme ca sa ramana in atentia tehnica.
Ok - sa vedem daca nu sunt probleme.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Multumesc mult!!
Verific prin acest mail sa vad daca am reusit sa schimb semnatura si locatia, urmind sfaturile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Ok, semnatura am reusit sa o schimb, dar locatia nu, imi apare mesajul" this page contains popup windows" si nu ma lasa sa pun noua locatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Taty

Ok, semnatura am reusit sa o schimb, dar locatia nu, imi apare mesajul" this page contains popup windows" si nu ma lasa sa pun noua locatie.

Mariuca (02.08.2006), Andrei (05.05.2008) si Ana (18.09.2009)

Ca sa schimbi locatia trebuie sa accepti Pop-ups pentru pagina respectiva. Cu siguranta ca ai un Pop-up blocker care nu iti permite acest lucru. Daca il dezactivezi temporar ar trebui sa mearga.

In ceea ce priveste schimbarea semnaturii imi aduc aminte ca acum vero luna am fixat un BUG. inteleg ca taty a reusit sa-si schimbe semnatura urmand procedura de mai sus... deci consider ca nu mai sunt probleme.

Daca sunt alte persoane care continua sa aibe probleme va rog sa-mi semnalati...

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput