ZODIA FECIOARELOR **17**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

FECIOARA- 28 ianuarie

In ciuda agitatiei de care dai dovada, starea ta generala va fi destul de buna. O problema cu care te confrunti de mai mult timp si-ar putea gasi rezolvarea. Surplusul de energie de care dispui ai putea sa-l indreptati spre activitati practice. Prudenta este necesara in aceasta perioada. Nu incerca sa rezolvi nemultumirile existente in familie-risti sa provoci discutii aprinse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Aici sunt maxim -5 grade, mai fulguieste, mai ninge dar fara a se depune pe sosele. Lumea se agita insa de parca ar veni sfarsitul lumii. Scolile se inchid cu 2 zile inainte de a se anunta racirea vremii, preventiv. Se poarta caciuli groase, manusi si cate 2-3 pulovere ...

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

2-3 pulovere la numai -5 grade ????
Atunci ce vor face la - 25 grade ????
Pfuai... cam aspre masurile ... sau nu ??? Aici merg saracii copii pe jos cate 5 km la - 10-15 grade sa ajunga la scoala, ce sa inchida scolile ...
Na ... oricum , la noi sunt doar - 12 grade , iar ziua ajunge undeva la - 4 . Azi , de ex. a ajuns si al - 1 grad doar.
E frig rau ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

la noi au fost -9...mi s-a parut chiar caldut!

Mergi la inceput

Sambata, 30 Ianuarie 2010
Fecioarelor, astazi este o zi perfecta sa stati si sa va faceti un plan financiar. Veti observa ca anumite obligatii financiare treneaza si va impiedica sa va refaceti rezervele. Cuvantul care va guverneaza ziua este PLANIFICARE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianaiulie2009

Sambata, 30 Ianuarie 2010
Fecioarelor, astazi este o zi perfecta sa stati si sa va faceti un plan financiar. Veti observa ca anumite obligatii financiare treneaza si va impiedica sa va refaceti rezervele. Cuvantul care va guverneaza ziua este PLANIFICARE

La mine nu se prea potriveste ... azi am in plan sa lenevesc, ca tot e sarbatoare ... nici prin gand nu-mi trece sa-mi fac vre-un plan financiar ... dar . deh ... nu poate fi la fel pentru toata lumea , nu ???

Mergi la inceput

nici mie
azi am fost la servici putin, pina pe la 12. Apoi am primit o veste buna ca a ajuns la destinatie un tablout trimis (chiar imi faceam griji), si acum vreau sa ma apuc de altele....maine la targ!
sperca maine la horoscop sa scrie ca va fi o zi f buna :))
(Hi! Hi!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionitza

nici mie
azi am fost la servici putin, pina pe la 12. Apoi am primit o veste buna ca a ajuns la destinatie un tablout trimis (chiar imi faceam griji), si acum vreau sa ma apuc de altele....maine la targ!
sperca maine la horoscop sa scrie ca va fi o zi f buna :))
(Hi! Hi!)

http://decoratiuni-pentru-copii.blogspot.com/
http://gospodina-bubulina.blogspot.com/

Bafta maine la targ !!!
Si eu sper sa ai o zi cu mult succes si multe vanzari maine

Mergi la inceput

Astept un sfat,o idee, o parere din partea voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

FECIOARA- 1 februarie

Esti putin cam obosita asa ca, cel mai bine ar fi sa iti faci un program care sa contina mai multe ore de odihna. Tot ceea ce vei demara in aceasta zi se va finaliza cu o oarecare intarziere si va necesita rabdare si perseverenta. Nu ar strica sa te preocupi ceva mai mult de aspectul tau exterior. O vizita prin magazine va va imbunatati considerabil starea psihica.

Mergi la inceput

Diana te-as ajuta, dar nu stiu nici eu ce sa zic, fetita mea are 6 ani, acusi acusi trebuie sa dau si eu explicatii.

Mergi la inceput