ZODIA FECIOARELOR **17**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ne mai descretim si noi fruntile ... ma bucur ca v-au binedispus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

FECIOARA- 25 ianuarie

Propunerile pe care le vei primi vor fi tentante, dar nu este cazul sa te implici decat in actiuni pe termen scurt. Unele schimbari pe care le aveai in minte de mai multa vreme nu vor mai putea fi evitate. Activitatile intelectuale te vor favoriza caci iti vor permite sa-ti pui in evidenta spiritul practic si capacitatea de sinteza. Profita de ofertele care ti se vor face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ionitza, multumim frumos. Am vazut ca ai si tu o printesa frumoasa, si delicioasa. Gandeste destul de matur la 6 ani. Bravo ei, si voua ca ati crescut-o frumos.

Guzelnico, bafta la FIV. Iti doresc din toata inima sa reusesti. Stiu cum e sa astepti un bebe ..........care intarzie sa apara. Doamne ajuta.

ALEXIA - petrecere 2 ani

Alexia la1 an si 11 luni

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Irlandeza, multumesc pt gandurile bune.

P.S. Dulce foc Irlandeza-mica. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

Mergi la inceput

FECIOARA- 26 ianuarie

In ciuda unei stari de agitatie, care insa se va ameliora pe parcursul zilei, starea ta de sanatate va fi buna. Unele din problemele cu care te-ai confruntat pana acum se vor rezolva sau macar, se vor atenua. Practicarea unui sport sau o plimbare in aer liber te va ajuta sa te mentii in forma. Poti avea mai multa incredere in farmecul personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

irlandeza, multumesc! gandeste destul de matur, Deea, si uneori parca mi se face mila de ea ca e asa de intelegatoare, si ca nu se da cu fundu' de pamint cum fac majoritatea copiilor.
de ziua ei ar fi vrut petrecere la un loc de joaca pt copii, dar pt mine, din pacate e prea mult. Dupa o astfel de petrecere, unde am fost cu ea, am aflat de la mama fetitei sarbatorite ca daduse vreo 10 milioane...e doua treimi din salriul meu....in fine....
ajunsa apoi la mama mea, vorbeam cu ea si ii povesteam cit de scump mi se pare...iar deea (care credeam ca nu aude ce zic eu) mi-a spus, ca pot sa ii fac si acasa....si ca sa nu cheltuim multi bani, facem noi totul, nu-l cumparam....ma topesc....
aaa! alta faza de genul: asta vara o lasam la bunici, cit eram la servici si o luam dupa. intr-o zi, am vazut ghiozdanelul ei de gradinita pus la uscat afara....si am intrebat-o ce-i cu el...mi-a zis ca "s-a milat de mine, sa nu mai cheltui banii si ca nu vrea in toamna sa-i cumpar ghiozdanel nou, si l-a spalat pe ala"
Poate asa am crescut-o, poate asa is copii caprocorni, poate doar asa e ea...
Bine, mai avem si noi faze in care nu am cu cine discuta...nu-i toata numai miere....dar in general e bine, zic eu.
is modesta, rau, nu?
hai, ca ma lungesc prea mult!
va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ionitza, ne e vorba de modestie, cand face lucruri bune trebuie laudata, pt. ca merita,cand nu le face bune, trebuie ajutata sa poata sa le faca bune

ALEXIA - petrecere 2 ani

Alexia la1 an si 11 luni

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

FECIOARA- 27 ianuarie

Va fi mare agitatie la serviciu, dar cum ai multa putere de munca vei reusi sa faci fata provocarilor. Vei avea de facut fata unor activitati dificile si nu iti va fi catusi de putin usor. Relatia cu colaboratorii va fi tensionata. Incearca sa faci totul de unul singur. Nici superiorii ierarhici nu se vor arata prea dornici sa iti sustina initiativele. Evita discutiile in contradictoriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

da, deei i-am si ales invatatoarea pe considerentul asta. la ea functioneaza numai lauda, daca o cert, nu mai fac nimic cu ea. "ai facut foarte bine! Ia sa vedem poti si mai bine?"

In alta ordine de idei.... nu stiu cum e pe la voi, dar la mine e un ger de crapa pietrele...de citeva zile ne tine ca in siberia: minus 25 grade...si zic ca se mai incalzeste...azi au fost minus 18...
Astept cu drag si nerabdare primavara!

Mergi la inceput

Aici sunt maxim -5 grade, mai fulguieste, mai ninge dar fara a se depune pe sosele. Lumea se agita insa de parca ar veni sfarsitul lumii. Scolile se inchid cu 2 zile inainte de a se anunta racirea vremii, preventiv. Se poarta caciuli groase, manusi si cate 2-3 pulovere ...

Mergi la inceput