Abdomen extra-plat, P90X & Co (10)
Raspunsuri - Pagina 18
z333 spune:
hey,hey,hey
am revenit...so..recapitulare:
Legs and Back
Hip-hop abs-Fat burning cardio
Hip-hop abs-Ab sculpt
Hip-hop abs-Last minute abs
2 ore si fro 10 min
"Where I am today is where my mind put me, where i'll be tomorrow is where my mind put me."
So look at yourself.Your mind put you where you are today, you can chance it anytime you want to.Stay focus, don't give up
Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#
z333 spune:
hello girls
ce liniste...
eu imi beau cafeaua cu...miere
mananc rapid ceva si pe la 11 ma apuc sa fac sport ca apoi am treaba prin oras
zi faina si sanatate
"Where I am today is where my mind put me, where i'll be tomorrow is where my mind put me."
So look at yourself.Your mind put you where you are today, you can chance it anytime you want to.Stay focus, don't give up
Me, me, me
carolinah spune:
Allure, nu voi fi dezamagita, pt ca nu am niciun fel de asteptari. Cu SI6 am facut o greseala, m-am aruncat cu capul inainte, nu m-am documentat suficient, am avut asteptari prea mari si am dat cu acelasi cap in zid de nu m-am vazut...
Acum am realizat exact ca nu am timp si disponibilitate sa fac tot programul, ca am si alte (muuulte) lucruri de facut in viata. Ca atare, ma hranesc putin diferit, fac sport cat si cum pot si amin. Asta este, sunt sanatoasa si arat f decent, ca atare mergem inainte.
Si in lumina acestor fapte aseara, desi programasem un Cardio Party (Turbo Jam) n-am mai facut nimic pt ca m-a durut f tare spatele, m-am bagat in pat si m-am culcat. Nu ma culc pe-o ureche, nu ma lenevesc, pur si simplu invat sa "listen to your body" cum spune fiecare din instructorii de la Beachbody! Asta nu am facut in timpul lui SI6 si am ajuns sa ma tarasc pe jos si sa plang de durere si epuizare la fiecare workout sfarsit. Si pentru ce? Pentru nimic, ca evident ca n-am avut niciun rezultat, ca de fapt eu mergeam din greseala in greseala...
Ca atare acum imi dau timp.
Da, vreau in continuare extra-platul si sunt cu fiecare zi mai aproape de el, dar fata stres.
carolinah spune:
Lumi, cand faci Legs and Back ce faci in loc de tractiuni sau tras de banda cum face tanti aia de sta in fund? Ca eu banda am, dar n-am in ce s-o prind...
z333 spune:
aaa Caro eu improvizez acolo la greu:))...lucrez triceps in timpul ala,sau mai am ceva de la zuzana
http://www.youtube.com/watch?v=ywJqdtmhhv0
oricum nu fac f mult spate ca nu imi place treaba asta la o femeie..spate latit cum au alea ale lui Tony pe acolo..bleahhh
ma apuc de sport acum
Me, me, me
z333 spune:
aaa si m-am calmat si cu greutatile..ma rezum la greutatile mele de copil mic , adica 1 kg si dupa ce imi vin benzile voi mai lucra si cu alea..feminitatea nu vreau sa o omor
de cate ori fac un atrenament cu Tony ma minunez cat de naspa pot arata femeile alea...pe cand tipele lui Shaun de la Hip-hop abs arata grozav..slabute,definite cu bun simt si f feminine si sexy..asa da
gata cu vorba ca ma asteapta niste tricepsi
Me, me, me
carolinah spune:
Da, asa mi se pare si mie...
Ia sa le vezi si pe alea de la Turbo Jam, mai ales sora lui Chalene. E super mese!
dooku3 spune:
Asta e idealul Carolinah,fiecare sa ne ascultam corpul.Nu suntem copii ale aceleiasi matrici,tocmai de aceea DOAR tu,experimentand,poti descoperi ce ti se potriveste mai bine:ce ritm de antrenament,ce fel de antrenament,ce alimentatie,cate ore odihna,etc.
Luminita,tu faci doua ore de antrenament zilnic?Bravo ca vrei sa o lasi mai moale cu zaharul:-)
M-am trezit tarziu azi ca n-am prea multa treaba si acum ma lupt cu un pomelo..dupa imi fac o omleta si mai tarziu oi vedea.Am facut 5 minute de Leg Magic si mai tarziu ma urc pe bici vreo 40 min.
z333 spune:
gata pentru moment
am executat un shoulders and arms cu Tony
Dooku eu fac 2 ore de sport numai cand am liber..cand muncesc ma rezum la 1 ora
si daaaa imi dau silinta cu dulciurile..am casa plina de bombonele si cozonaci, inca sunt oke, nu ma tenteaza nimic
zaharul nu il foloseam decat in cafea si numai de ala brun..bine,tot dracul ala e,dar nah
seara m-am apucat sa beau ceaiuri de fructe sau ceai alb, pentru ca dupa ora 7 eu nu mai mananc nimic si cum ma culc dupa 1 dimineata pe la 12 noaptea incepe sa ma apuce foamea si tocmai bine imi linistesc stomacul cu un ceai
de felul meu nu le aveam cu ceaiurile, dar le-am descoperit pe astea de la Lipton cu pliculetele alea piramida, foarte bune sunt si f mult ma bucur ca imi plac
ma pregatesc sa plec in oras la shopping..diseara am de facut si antrenamentul cu Shaun
Me, me, me
dooku3 spune:
Gata omleta si stiu si ce mananc mai tarziu-peste.Nu stiu inca(,)cum o sa-l prepar dar ceva cat mai natural oricum.
Luminita,wow,pai 1-2h/zi..daca mergi asa vreo 6 luni,cu alimentatia adecvata,la varsta ta ar trebui sa ai rezultate foarte vizibile!
Eu ador ceaiurile iarna.Vara cicoarea,iarna ceaiurile.Mi-am luat de pe ebay niste rooibos si doua tipuri de vanilie(cioco-vanilie si vanilie simplu),un deliciu!
M-am uitat si eu la fetele de care ziceti voi si,comparativ,si eu le prefer pe cele din team-ul lui Shaun-tonice,suple dar femminine.
Shopping?Cand te intorci sa ne zici ce pacate ai comis