Abdomen extra-plat, P90X & Co (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Lumi NO NO NO! Bio oil ala nu e bun! Este 100% mineral oil...Citeste aici: http://hubpages.com/hub/dangersofmineraloil
sau aici mai in detaliu: http://www.herballuxuries.com/mineral-oil.htm

feriti-va de tot ce contine parafina, mineral oil, etc...sint cancerigene; citit neaparat articolul.
si baby oil tot la categoria asta intra

produsul asta are la ingrediente "mineral oil" listat first...il stiu, miroase bine dar nu are nici un efect, am discutat cu persoane care l-au folosit
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

oooh, habar nu aveam ca e asa periculos..m-am luat dupa review-urile alea care il laudau ca ar fi minunea minunilor..bine macar ca nu a costat mult

omg ce ma oftic..am ales intre el si un body butter
http://www.amazon.co.uk/MY-Skincare-Brazillian-Butter-Extract/dp/B001GCVAGY/ref=sr_1_22?ie=UTF8&s=beauty&qid=1260980694&sr=1-22

pfuu,mai bine luam body butter-ul

de suparare ma duc sa imi mai cumpar un iaurt...

pana acum am mancat asa: 2 felii de cozonac
salata de pui cu ciuperci si legume
sana
3 covrigi..astia de nervi ca nu am dormit bine azi-noapte

diseara am treaba cu Shaun mai bine de 1 ora

"Where I am today is where my mind put me, where i'll be tomorrow is where my mind put me."
So look at yourself.Your mind put you where you are today, you can chance it anytime you want to.Stay focus, don't give up

Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

salut...astazi aniversez.....3 luni de sport....mmmmmm...sa ma dau mare acum!
http://family.webshots.com/photo/2643612540060844786PislQM
ptr. 35 de ani doi copii unul de 15 si unul de 5 si doua sarcini pierdute din care una cu gemeni...nu stau rau...nu?Basca...nu-mi piermite obrazu sa expun fundu ...nu am celulita sau vergeturi...so....no acum serios...eu cand am venit la voi acum trei luni v-am spus ca am artroza si niste dureri cumplite....cea mai mare realizare a mea in astea trei luni nu sunt muschii ci faptul a nu mai am probleme u durerile.Si ptr. asta tre sa multumesc si voua tuturor...poate daca nu as fi citit aici nu m-as fi apucat niciodata de sport...mergeam la operatie.So...Danke !!!!
Revin mai tarziu.Pupi

Mergi la inceput

deci in privinta cremelor...eu nu ma dau cu crema pe fata...de vreo zece ani folosesc doar smantana...pe care o spal dupa 5 min. cu apa.Nu am riduri,cearcane...dar asta depinde si de materialul genetic...maica-mea la aproape 70 ani socheaza lumea cand isi spune varsta...si smantana eu am vazut-o pe Heidi Klum...nu stiu la ea acasa cu ce se da dar inainte de prezentari se smantuieste de numa....
Allure...eu nu am dat pe spate cu rimelul de la YSL...drept e ca genele mele sunt inca in forma...mai bun mi se pare unul proaspat achizitionat Hypnose Drama de la Lancome...dar inca ceva...eu in orice rimel as avea pun un pic de ulei de ricin...este super ptr. gene.
Luminita...mi-ai facut o pofta cu cozonacii tai....pe cuvantul meu ca asta noapte am adormit cu gandul la cozonaci...maine fac si eu...macar gust...si arunc ca de obicei...dar sa simt macar gustul.
Eu astept cu mare interes pe Mosu...am senzatia ca vine printre altele cu un ceas polar...tare m-ar aranja sa stiu cate calorii pierd si in restul zilei nu numai la sala...plus ca ma intereseaza si ritmaul cardiac si grasimile topite.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ema

deci in privinta cremelor...eu nu ma dau cu crema pe fata...de vreo zece ani folosesc doar smantana...pe care o spal dupa 5 min. cu apa.Nu am riduri,cearcane...dar asta depinde si de materialul genetic...maica-mea la aproape 70 ani socheaza lumea cand isi spune varsta...si smantana eu am vazut-o pe Heidi Klum...nu stiu la ea acasa cu ce se da dar inainte de prezentari se smantuieste de numa....
Allure...eu nu am dat pe spate cu rimelul de la YSL...drept e ca genele mele sunt inca in forma...mai bun mi se pare unul proaspat achizitionat Hypnose Drama de la Lancome...dar inca ceva...eu in orice rimel as avea pun un pic de ulei de ricin...este super ptr. gene.
Luminita...mi-ai facut o pofta cu cozonacii tai....pe cuvantul meu ca asta noapte am adormit cu gandul la cozonaci...maine fac si eu...macar gust...si arunc ca de obicei...dar sa simt macar gustul.
Eu astept cu mare interes pe Mosu...am senzatia ca vine printre altele cu un ceas polar...tare m-ar aranja sa stiu cate calorii pierd si in restul zilei nu numai la sala...plus ca ma intereseaza si ritmaul cardiac si grasimile topite.

Mergi la inceput

alooooo ce e aici dom'le?? parada de fotomodele??
just kiddin'

mai Ema dar tu chiar ai abdomen extraplat, nu tu sunculite de rigoare,pielea e fff intinsa si 2 copii..hmm, se vede ca nu mananci cozonaci ca mine sau covrigi..stai sa mai dau de cateva ori..asta cu mestecatul si aruncatul nu mi-ar strica nici mie

intr-adevar sportul face minuni si la sanatate si la corp.eu cand m-am apucat de Tae-bo nu am facut-o in ideea de a slabi, ci pentru a scapa de niste dureri ingrozitoare de spate datorate unui inceput de cocoasa(statul pe scaun la calc aproape o zi intreaga incepuse sa isi faca efectele).
in maxim 3 luni am scapat si de dureri si de inceputul ala de cocosica si acum sunt ca noua..bine, cu sunculitele de rigoare inca, pentru ca am exagerat cu mancarea in perioada cu mutatul in apartament..cand sunt sub stres puternic mananc infiorator de rau,insa
acum am inceput sa imi mai revin si sa mananc cat de cat mai normal

in fine..concluzia este ca arati f bine si dupa cum te citesc aici te si simti f bine in pielea ta

i'll be back later..cu Shaun report

"Where I am today is where my mind put me, where i'll be tomorrow is where my mind put me."
So look at yourself.Your mind put you where you are today, you can chance it anytime you want to.Stay focus, don't give up

Me, me, me

Mergi la inceput

Ah,lumi...ce mai fotomodel...in tinerete fusei ceva pe-acolo..dar cum bine ai spus..ma simt al naibii de bine in pielea mea.Stiu ca maninc sanatos...mai sanatos de atat nu se poate...si sportul...dar cred ca cel mai mult e o promisiune facuta mie insumi...ca voi face orice sa traisc si sa fiu sanatoasa.la un moment critic din viata mea...o coma dupa o doza soc de citostatice...cand am deschis ochii ..baietii mei ma tineau fiecare de-o mana si aveau fetele desfigurate de plans...ei...sa stii ca e cel mai strong motiv sa fiu in forma...faptul ca cineva mi-a dat bilet de intoarcere la puii mei mi-a schimbat cu totul felul de a fi,gandi si simti.
De o saptamana practic si zumba....cumnata mea e instructoare de zumba la o sala din olanda....insa eu nu renunt la sala mea ptr. ca e langa gradinita lui fii-meu si mie fff comod.Insa merg la ea acasa si ma initiez...asta ca bonus.si bellydance...e un mod de a intinde abdomenul...intr-un mod placut...am invatat bellydance de la o egipteanca...multi ani in urma...ajuta si asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Buna buna fetele!
Emaacolo e si ceva mostenire genetica buna,pun pariu:-)Mama,la 55 de ani,doi copii,asa are abdomenul.Si nu face sport decat rar,mananca orice.Cand geneticul nu ajuta,doar eforturi supraomenesti ne aduc intr-o forma super.Ce frumos modelate sunt bratele,se vede ca lucrezi cu greutati,foarte nice!
Luminita,hehe,daca nu ma intrebai tu ce inseamna "bici",cine stie cand mi-as fi dat seama de conotatie(lol)bici-sau bici=sharp.. cand eu,de fapt,vroiam sa spun bicicleta,dar prescurtat.O sa folosesc cuvantul intreg de acum incolo,altfel suna prea aiurea"am executat bici"hehe!
Carolinah,asa mai merge!Ca doar tu ai initiat topicul,doar nu il lasai balta asa..pentru o mica dezamagire temporara
Deus,batistute?Ar cam trebui sa treaca raceala,mai ales la copil ca ei recupereaza cel mai repede.Ce-mi place de tine ca tii asa de multe animalute si mai si culegi de pe strada
Azi nu am pedalat dar am urcat..cred..16 sau 17 etaje toata ziua.Se pun?

Mergi la inceput

Ema..esti strong girl

Dooku asa mama, ca nu intelegeam ce naiba e ala bici:)))..sunt mai grea de cap, nu prea prind prescurtarile astea folosite pe forumuri si pe messenger

eu gagici am executat 1 ora cu Shaun-Fat burning cardio si Hips,buns and thighs..asta cu hips e sexy

acum ma duc sa ma ocup de frumusete..vreau sa imi pun o masca de par cu argila, sa-mi fac un peeling facial cu shea butter si apoi imi prepar o masca cu vitamine ptr luminozitate,ca imi cam lipseste cu noptile mele nedormite

v-am pupat..somnic usor

Me, me, me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna seara dragi doamne,
nu am avut timp sa scriu sau sa fac multe ca am facut treburi prin casa si am fost de 2 ori la sanius:-) asta este sportul meu pe ziua de azi.
De mancat, multe si aiurea:-)

In rest, racelile au cam trecut, ma omoara frigul(nu-mi place si ma imbrac ca o baba cu 7 cojoace), astept Craciunul sa fie toata lumea libera si vesela:-)

Va pup, toate sunteti frumoase si fantastic de ambitioase! Felicitari

daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput