predictie bazata pe rationament (fara emotii)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gweno spune:

MONNVAS concis si la obiect subscriu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Denizel ,ce sa faca bietul Geoana cand citeste biletelele sau mesajele de la seful Vanghelie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

legat de limbaj, m-am referit la decenta limbajului, nu la corectitudine. romengleza mea nu mi-ar permite sa fac observatii legate de corectitudinea de limba a altora, stiu si io ca vorbesc din ce in ce mai impiedicat romaneste.

revin mai tarziu, sa nu credeti ca ocolesc sa raspund (Monnvas, etc)!! dar chiar tre sa termin curatenia de craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Stai ca acum am ajuns la predictie. Io cred ca va fi un guvern politic, iar numitul Iohannis nu va rezista mai mult de cateva (2-3 luni) pentru ca se vor face prea multe presiuni asupra lui si se va retrage elegant. Sau va deveni si el un rechin. Deeeci, politizare in sistemul bugetar pana la nivelul femeii de serviciu.
(digresiune: nu stiu daca v-am mai zis, in 2003, cand am intrat in facultate, am vrut sa intru in liga studentilor. ni s-a cerut carnet psd)
Presa va fi tot mai aservita, cei de la Hotnews sau EvZ vor pati accidente de masina, accidente de KO pe strada. Baronii isi vor reimparti bugetul provenit din banii nostri. Romania va trebui sa se imprumute in continuare. In lipsa de bani, se vor mai privatiza Posta si ce-a mai ramas.
Procesele lui Nastase, Patriciu, Pacurariu, Remes si ceilalti vor fi amanate la nesfarsit.
In plan international Romania va fi sanctionata pentru coruptia generalizata, fiind taiate fonduri europene, credibilitatea va scadea si mai tare. Deci experienta diplomatica a lui Geoana nu ne va ajuta in fata forurilor europene care asteapta macar o justitie eficienta, daca alte domenii vor fi vraiste.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Andacos, eixista lume care crede ca 's-a exagerat' si cind s-a spus ca Iliescu a manipulat minerii si i-a adus in capitala sa ii cotonogeasca pe cei care indrazneau sa se ridice impotriva tatucului, fir-ar ei sa fie de intelectuali!

Nu am spus ca Basescu e bun si ca Geoana e prost, ci doar ca primul reprezenta garantia ruperii de comunism, iar al doilea ne garanteaza intoarcerea la el. In rest, tot o apa si un pamint, dar daca tot nu avem alternative, hai sa mergem inainte, nu inapoi... in patru ani poate ma apare si un lider politic adevarat! Dar daca Iliescu pune mina pe putere, peste 20 de ani... nu mai continui, ca ma sufoc de suparare! Atit mai spun: nu-mi vine sa cred cit repede se instaleaza uitarea peste erorile si crimele istoriei!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

„In perioada in care a fost ambasador al Romaniei la Washington, a urmat Programul de dezvoltare manageriala al Grupului Bancii Mondiale, in cadrul Harvard Business School.”http://www.mirceageoana.ro/mircea-geoana/biografie............................................. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 )am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

revin mai tarziu, sa nu credeti ca ocolesc sa raspund (Monnvas, etc)!! dar chiar tre sa termin curatenia de craciun.

No, nu-i graba si zau ca nu am obiceiul sa ma arunc la banuieli.

Mai primesti o pentru ca ai deschis un subiect care a reusit in 3 pagini sa nu adune jigniri si rastalmaciri facute, evident, cu rautate.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Andacos, eixista lume care crede ca 's-a exagerat' si cind s-a spus ca Iliescu a manipulat minerii si i-a adus in capitala sa ii cotonogeasca pe cei care indrazneau sa se ridice impotriva tatucului, fir-ar ei sa fie de intelectuali!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Hai ca incurcam borcanele de-acum,iar conchita zau ca chiar asta a rugat in titlul topicului!Fara emotzii!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui conchita

No, nu-i graba si zau ca nu am obiceiul sa ma arunc la banuieli.

Mai primesti o pentru ca ai deschis un subiect care a reusit in 3 pagini sa nu adune jigniri si rastalmaciri facute, evident, cu rautate.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Te-ai prins si tu?
In pauza de curatenie poate primeste noi indicatii!Sa vedem ce ne mai spune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Andacos, pai pe asta s-au bazat si ei... ca doar n-or mai unii care sa incurce borcanele cu ce a fost si ce va fi. Ei bine, uite, ca eu le incurc, nu ma lasa constiinta sa fac altfel. Nu pot sa nu am emotii, ca doar pe viata mea s-au jucat tatucii.

Si ca sa fie clar: pentru mine, Iliescu este un criminal, care trebuia sa fie judecat si inchis, sa-si ispaseaza civilizat pedeapsa pe care o merita pentru tot ceea ce a facut inainte de '89, in '89 (mai ales!) si dupa... Si mai este un comunist adevarat, unul din cei mai tari si mai puternici (nu uit cind Gorbaciov a spus ca Iliescu este cu doua secunde mai destept decit el... iar cel din urma a schimbat lumea). Geoana nu este pe picioarele lui, este omul lui Iliescu... punct!

Basescu este cum este, dar e departe de cei de mai sus... si asta conteaza sau conta pentru mine fff mult. Si cred ca si pentru tara! Pacat ca nu se vad lucrurile clar si ca se uita atit de usor trecutul! Lumea este in criza, isi cauta noua ordine mondiala! Asta face de doua decenii. Credeti ca acesti comunisti, care au manipulat o treime din lume mai mult de jumatate de secol, vor sta deoparte!?! As vrea sa va cred, as vrea sa fie asa cum spuneti voi, dar din pacate, cu mare tristete o spun, ca... nu pot!

Mergi la inceput