Basescu, presedintele romanilor
Raspunsuri - Pagina 8
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Olina87
alegeri anticipate |
Oh, daaa .. tot ce imi doream! iar luni intregi in care nu se face decat campanie electorala, nici o masura concreta pt scos tara din kkt, plus bani dat pt campanie , plus bani dati pt alegeri. Ca doar avem de unde, ca o ducem f. bine!
Si ce face dl Basescu daca dupa alegerile parlamentare PDL-ul tot nu are majoritate si el nu are sustinere in parlament? Alte alegeri anticipate, pana iese PDL-ul?
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
andrruzza spune:
http://www.youtube.com/watch?v=7GXR2IVraWo&feature=related
deceleratilor si fanaticilor
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
roxy spune:
romania este tara vesnic in alegeri, cica nu sunt bani pentru lucruri importante da pentru campanii electorale fara sfarsit sunt si inca multi
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Guestus, esti simpatic, dar nu suntem nici unul prosti. Pana se ajunge la aplicarea referentdumului, mai trece multa apa pe Dambovitza. Pt ca legal trebuie urmati niste pasi. Care dureaza. Pana la urmatoarele alegeri parlamentare, ce face d-l Basescu? Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata! Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
yo cam stiu tot ...si cred ca psd si pnl se vor sparge in doua.
mihutza11 spune:
pai da, pt ca toti lupta pt putere.. si in momentul ala prea putin le pasa ca sufera oamenii de rand..
Alina mi-a placut aia cu santajul.. chiar asa pare..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
magdalena67 spune:
se pare ca marea majoritate a romanilor au ales mahalaua, situatia nestabila din tara, pe udrea, ritzi si boc.
madau spune:
Mi-e sila....si de unii si de altii
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Guestus spune:
citat din mesajul lui magdalena67 se pare ca marea majoritate a romanilor au ales mahalaua, situatia nestabila din tara, pe udrea, ritzi si boc. stoian |
mare dreptate ai cu situatia nestabila ...ai vazut ca a fost si un cutremur ieri de 3.7
conchita spune:
citat din mesajul lui Laura25 Si acum ce urmeaza? Guvern nu este, sustinere politica in parlament pt Basescu nu este. Deci, ce urmeaza? Ce credeti ca o sa faca Basescu de maine? Cum o sa arate anul 2010 din punctul vostru de vedere? |
asta tot intreb si eu de ieri si degeaba. e show electoral la televizor, nu mai bruia si tu cu intrebari incuietoare. de-aia avem presedinte, sa ne salveze de noi insine. e treaba lui exclusiva ce se intampla cu natiunea, a noastra e caterinca portocalie.
mihutza11 spune:
Nestabila, nestabila.. din ce cauze?
edit: vad ca Guestus a gasit cauza ..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii