Basescu, presedintele romanilor
Raspunsuri - Pagina 12
alina023 spune:
Mai oameni buni, relaxati-va putin! Pentru ce atata incrancenare? Cu nici unul din cei doi nu am fi trait mai bine! Vreti sa punem pariu?!
Speranta mea a fost sa iasa cineva cu care sa nu traim mai rau decat acum! Iar cu Geoana...hmmm... nu mai comentez!
Ideea este ca nu are sens sa ne jignim reciproc! Ati auzit cu totii despre notiunea de fair play (din pacate am constatat ca cei al caror candidat a pierdut sunt f duri...poate ar fi bine sa va temperati putin!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
capcaunul spune:
Vad ca a inceput pe-aici bataia cu rosiile si portocalele culese ieri prin piete si numarate cu grija azi noapte. Presimt ca vom afla rezultatele finale oficiale din ringul ZZ
ariel_7000 spune:
pacatosule, romanii din diaspora INCA mai au dreptul de vot si opinie. probabil ar fi fost luat daca ieseau comunistii cu care ai votat. tu ai exprimat clar aceast opinie, ca un mandru pionier ce esti...so, ce-ar fi sa va strangeti, cei care il plangeti pe pinochio si sa-i faceti funerariile la alt topic? aici e un topic de bucurie.bucuria ca a scapat tara de bush autohton. romanii inca mai au o sansa. si atata timp cat va fi chiar si o mica schimbare in bine, ne vom bucura. voi nu aveti decat sa spargeti seminte adorandu-i pe ai vostri (vezi gigi), caci si pe ei i-ati votat. ati votat o salata mareeeeeeeeeee de buruieni si nevertebrate.
edit: tastatura e vinovata!!! nu m-am vanghelit intre timp.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
b.nica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui UnPacatos
Ai pierdut pariul Tu pariez ca ai tartru pe toti neuronii |
Haide, haide, ca am impresia ca de necaz ai intrecut masura!
Ar fi frumos sa-ti ceri scuze!
Laura25 spune:
denizel, unpacatos va rog sa incetati! Argumentati la subiect, daca aveti ce argumenta, daca nu mergeti si va certati in alta parte.
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ariel_7000 spune:
mai pacatosule, totusi ar trebui sa-ti masori cuvintele! te iei de denizel intr-un mod rusinos.accepta ca asta a fost dorinta majoritatii, plangi intr-un colt roade-ti unghiile, dar nu insulta pe nimeni pe aici, ca nu suntem pe tarlaua lui gigi.
UnPacatos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 pacatosule, romanii din diaspora INCA mai au dreptul de vot si opinie. probabil arfi fost luat daca iesea comunistii cu care ai votat. tu ai exprimat clar aceast opinie, ca un mandru pionier ce esti...so, ce-ar fi sa va strangeti, cei care il plangeti pe pinochio si sa-i faceti funerariile la alt topic? aici e un topic de bucurie.bucuria ca a scapat tara de bush autohton. romanii inca mai au o sansa. si atata timp cat va fi chiar si o mica schimbare in bine, ne vom bucura. voi nu aveti decat sa spargeti seminte adorandu-i pe ai vostri (vezi gigi), caci si pe ei i-ati votat. ati votat o salata mareeeeeeeeeee de buruieni si nevertebrate. mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) " SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!" mai pacatosule, totusi ar trebui sa-ti masori cuvintele! te iei de denizel intr-un mod rusinos.accepta ca asta a fost dorinta majoritatii, plangi intr-un colt roade-ti unghiile, dar nu insulta pe nimeni pe aici, ca nu suntem pe tarlaua lui gigi. |
Daca ai plecat de mult sau stai mai mult prin strainatati, cu ce mai simti care e treaba in tara?
Si ca sa vezi, citesti si printre randuri. Sau tartrul de pe chiuvetele lui denzel s-a pus si pe calculatorul tau
Corb la corb nu scoate ochii
UnPacatos spune:
Vad ca basescienii nu accepta decat atacul la persoana.
Eu nu am jignit pe nimeni, mi-am spus doar parerea.
Dar nu pot sa nu raspund daca nu sunt atacat.
O sa ma retrag de pe acest topic portocaliu.
Va doresc sa aveti parte de ceea ce va doriti.
denizel spune:
Intotdeauna am reusit sa scot in cel mai scurt timp ce e mai bun si mai bun din oameni . Tre' sa-mi recunoasteti meritul asta . Ca sa nu deviem topicul, astept aprecierile pe PM :))
ariel_7000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui UnPacatos
Daca ai plecat de mult sau stai mai mult prin strainatati, cu ce mai simti care e treaba in tara? |
dragul meu, nu am plecat din tara (inca),iar in strainatate nu am stat mai mult de 8 zile si asta am facut-o doar in vacante...pe care apropos, mi le permit de cand e basescu presedinte...
cat despre cei care au ales ca alta tara sa le fie casa, atata timp cat si-au pastrat cetatenia romana AU DREPT DE VOT! sunt la fel de romani ca si mine ca si tine, doar ca noi am ales sa stam aici. fiecare are dreptul sa aleaga ce-i mai bun pt el si nu ai tu niciun drept sa-i dai cu roshii in cap.
de atacat tu ai atacat, te-ai luat de denizel intr-un mod....urat.
si multam pt urare,chiar sper sa avem parte de ce ne dorim! tu nu?