Basescu, presedintele romanilor

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000
romanii inca mai au o sansa. si atata timp cat va fi chiar si o mica schimbare in bine, ne vom bucura.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

dati-mi o lupa va rog, poate cu nitel efort zaresc si eu sansa asta de care vorbesc votantii lui Baseinca 5 ani de „sa traim bine”?da poate organizeaza fata lui base un curs national de vanzari anterioare si ne umplem cu totii de bani
............................................. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 )am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui UnPacatos

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Do you speack romanian?

Bombonica, raspunde-i pe inteles: decat a litllee .

Ei, m-am prins: ti esti pro jegul cat casa!
Atunci normal ca votezi tot jegul si in politica!

Off off unde iti este "bunul simt", sau faci parte din alianta PNG?

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

irina, sa inteleg ca am un fan? multumesc ca imi acorzi atata atentie, dar acm va trebui sa cauti pe altcineva, caci cel putin 2 ore voi avea treaba, ca nu vine base sau geoana sa munceasca in locul meu. sau vrei sa ma ajuti la facut colete si in timpul asta sa dezbatem?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
Pentru cei 50% care l-au votat pe Bashescu: asa sa va ajute Dumnezeu .
Aolica, la cat ai stat in ultima vreme pe DC, pariez ca iar ai tartru pe toate chiuvetele .
ce-i Denizel, nu vrei sa-ti ajute Dumnezeu dupa cum ai votat?o sa traiesti bine, nu te bucuri?............................................. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 )am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

Citat:

Citat:

Aolica, la cat ai stat in ultima vreme pe DC, pariez ca iar ai tartru pe toate chiuvetele .

ce-i Denizel, nu vrei sa-ti ajute Dumnezeu dupa cum ai votat?o sa traiesti bine, nu te bucuri?

.............................................

mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 )

am blog

Irina, io cand iti ziceam ca s-a dus naibii si postul asta... .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

irina, sa inteleg ca am un fan? mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

eu speram ca ai o lupa............................................. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 )am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Tocmai vroiam sa fac apel la un moderator si vad asta:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

denizel, unpacatos va rog sa incetati! Argumentati la subiect, daca aveti ce argumenta, daca nu mergeti si va certati in alta parte.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Bun, DAR... Nu crezi ca pentru modul cum i s-a adresat Un Pacatos lui Denizel ar trebui sa-i dai un avertisment(cartonas!)???? Astea cum ti se par:

Citat:
citat din mesajul lui Un Pacatos
...
Ei, m-am prins: ti(u) esti pro jegul cat casa!

sau:

Citat:
citat din mesajul lui Un Pacatos
...
Tu pariez ca ai tartru pe toti neuronii

Una este un schimb de replici mai dur si alta este atacul la persoana. Cel de mai sus cu tartrul pe neuroni cum se cheama? Parca pentru atacul la persoana se dadeau cartonase. Sau acum e in functie de coloratura politica? Daca trebuie sa apelam la alti moderatori, macar spune, sa stim si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Bombonicaaaa

Citat:

Pentru cei 50% care l-au votat pe Geoana: lasa ca trecem si de asta, ce nu ne omoara ne face mai puternici.

Mareane , tu esti ma ?

Nu mai Adreiane. Dar tu, din fundul Americii, ce mai sti despre Romania? Nici nu stiu cu drept scrii tu pe subiectul acesta, pro Geaoana sau Basescu.
Do you speak romanian? Sau dai stirile pe Google translate si de aia nu prea pricepi ce se mai intampla prin Romania.
Te doare de greutatile romanilor prin corespondenta.
Cred ca te poti intoarce pe "Americancele gatesc" semipreparate.

Chill man , calm draga , calm ...i spic romanian daca esti asa de curios acum traiesc si eu in Ro , a fost optiunea mea sa ma mut aici si ca cetatean roman pot sa-mi scriu parerea unde vrea neuronul meu americanizat
Pana una alta nu vreau polemici cu nimeni asa ca pana ajung eu la culinare mergi mataluta si-ti varsa frustarile in alta parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Cl, stii tu.. Laura e un moderator cu stomacul sensibil .
Acuma are greturi de la rezultate. Si... modereaza in consecinta... .

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

Citat:

Citat:
ce-i Denizel, nu vrei sa-ti ajute Dumnezeu dupa cum ai votat?o sa traiesti bine, nu te bucuri?............................................. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 )am blog

Irina, io cand iti ziceam ca s-a dus naibii si postul asta... .

o, nuu, ba chiar cu Basescu la putere s-ar putea sa avem cu totii sansa sa postim pana nu mai putem, ba chiar sa devenim raw veganieu pacatoasa nu prea iubesc postuldar nadajduiesc la mila lui Dumnezeu, nu in faptele mele ............................................. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 )am blog

Mergi la inceput