credeam ca a castigat geoana..
Raspunsuri - Pagina 68
anca_iary spune:
si apropos... daca vrei sa stii 70% din populatia Romaniei nici nu stie ce inseamna termopan!
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_iary si apropos... daca vrei sa stii 70% din populatia Romaniei nici nu stie ce inseamna termopan! ancasapt.24Deyan si mami deKarla20.08.2003 http://picasaweb.google.com/teokarla03 |
...si prin multiple colturi de tara exista inca destui romani care cred ca presedintele tarii e tot Iliescu Oare pt asta tot Basescu o fi responsabil?
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Julie spune:
citat din mesajul lui anca_iary si apropos... daca vrei sa stii 70% din populatia Romaniei nici nu stie ce inseamna termopan! |
Cei care stiu ce-i ala - aceia sunt interlocutorii mei aici, pe forum.
Cei care nu stiu - n-au de ce sa se supere.
Japonia e in Orient - dar fie, e si ala un Occident mai indepartat.
Si da, sunt desteapta si nu mi-e rusine de acest lucru. Celorlalti destepti le e?
Iar cu asta, ma duc si eu, plina de multumire, la culcare.
Julie
anca_iary spune:
pentru mesajul asta am primit eu avertisment sau pentru faptul ca moderatorul este prieten cu cineva care este deranjat de opinia mea?
iata si mesajul care a atras cartonasul rosu>
,,Nerespectarea Regulamentului de utilizare pct. 4 si 5 "pacat ca romanii din afara tarii, in loc sa-si vada de viata lor occidentala si imbelsugata, vin si voteaza un handicapat pentru noi, ca stiu ei mai bine. lasati-ne in durerea noastra ca voi deocamdata traiti bine, noi nu."
anca_iary spune:
citat din mesajul lui Julie [ Iar cu asta, ma duc si eu, plina de multumire, la culcare. |
Trebuia sa te duci de muuult la culcare
Rufus spune:
citat din mesajul lui anca_iary pentru mesajul asta am primit eu avertisment sau pentru faptul ca moderatorul este prieten cu cineva care este deranjat de opinia mea? iata si mesajul care a atras cartonasul rosu> ,,Nerespectarea Regulamentului de utilizare pct. 4 si 5 "pacat ca romanii din afara tarii, in loc sa-si vada de viata lor occidentala si imbelsugata, vin si voteaza un handicapat pentru noi, ca stiu ei mai bine. lasati-ne in durerea noastra ca voi deocamdata traiti bine, noi nu." ancasapt.24Deyan si mami deKarla20.08.2003 http://picasaweb.google.com/teokarla03 |
Anca, nu uita ca jumatate din romani au votat pe "handicapatul" ala si, din respect pentru asta, redu tonul cu care vii sa spui tu aici ca-i o alegere proasta.
Inteleg ca ai fi dezamagita de aceasta alegere, dar nu ai nici un drept sa poluezi o discutie, chiar daca nervii sunt intinsi.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
sirimie spune:
citat din mesajul lui Julie Nope, dar un sistem ca ala de care am fugit trebuie sapat din interior. Prin extensie, anticomunist cu adevarat nu poti fi decat daca ai experimentat pe pielea ta sistemul comunist. Julie |
Ma bucur ca inca ai sperante ca va fi mai bine. Te invidiez sincer. Cred ca poate comunismul te-a marcat mai mult decit pe unii dintre noi.
Doar ca eu cred ca nu exista nici un pericol de intoarcere a comunismului. Discutia despre intoarcerea comunismului e falsa, abate de la adevaratele probleme de acuma care au nevoie de rezolvare.
Si nu oricine a experimentat comunismul este acum anti comunism.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
anca_iary spune:
citat din mesajul lui Rufus Anca, nu uita ca jumatate din romani au votat pe "handicapatul" ala si, din respect pentru asta, redu tonul cu care vii sa spui tu aici ca-i o alegere proasta. Inteleg ca ai fi dezamagita de aceasta alegere, dar nu ai nici un drept sa poluezi o discutie, chiar daca nervii sunt intinsi. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
daca-i spunea cineva lui Geoana handicapat nu cred ca mai comentai.
nu vreau sa caut prin forum ,ca as gasi o gramada de nereguli nepedepsite. Ala n-a fost mesaj de cartonas rosu...sa fim seriosi. Coincidenta e ca avertismentul mi s-a dat conform tacticii basesciene, daca ceva nu-i al lui, sau cu el ,aceluia i se arata catusele sau dosarul penal...sau in cazul meu cartonasul
muffin spune:
anca, diferenta majora este ca geoana este un prostanac in schimb base nu e handicapat.
Daca cineva ii spune copilului tau ca e handicapat, cum te simti? Probabil ca ok.