credeam ca a castigat geoana..
Raspunsuri - Pagina 66
anca_iary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinkav Ok, cei un pic mai mult decat 49%! Esenta era, ca cei care tind spre civilizatie, spre munca, spre bunastare, au stiut cu cine sa voteze! In schimb restul...cum se spune "vrabia malai viseaza"! Alina, |
Dar expresiile ,,pasarica, tiganca imputita sau gaozar,, ti se par civilizate? mie deloc, si de asta ma dezgusta cei care vad un exemplu de civilizatie intr-un cioban, un marinar care conduce chioras tara intr-un asemenea stil
UnPacatos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_iary
Dar expresiile ,,pasarica, tiganca imputita sau gaozar,, ti se par civilizate? mie deloc, si de asta ma dezgusta cei care vad un exemplu de civilizatie intr-un cioban, un marinar care conduce chioras tara intr-un asemenea stil ancasapt.24Deyan si mami deKarla20.08.2003 http://picasaweb.google.com/teokarla03 |
Vezi ca daca folosesti astfel de cuvinte pe forum iei cartonas rosu.
Basescu mai primeste un mandat
cl spune:
citat din mesajul lui UnPacatos Vezi ca daca folosesti astfel de cuvinte pe forum iei cartonas rosu. Basescu mai primeste un mandat |
Nope, pentru altele esti penalizat. Si v-ar placea voua sa fie rosu, ce te faci insa daca acel cartonas e ca al tau, PORTOCALIU? Mosului ii plac portocalele, e sezonul lor .
Julie spune:
Atat vreau sa spun - la 20 de ani de la revolutie, de la Declaratia de la Timisoara, de la Golaniada, se mai putea vota *pentru liniste* - sloganul alegerilor din 20 mai 1990? se mai putea vota pentru fii de securisti? se mai putea vota pentru *am dat telefon ca sa spunem cine suntem si ce vrem*? pentru impartirea apelor teritoriale cu Ucraina?
Si in general pentru lipsa de coloana vertebrala - a se vedea discursurile crinului inainte de turul intai -, pentru mediocritate, pentru buzunarul personal si pentru *iei acum, platesti la anul* ori *scutirea* de rate timp de un an - intr-un cuvant, dupa noi, potopul - adica trasul apei la WC - pentru completa lipsa a constiintei civice ... ????
Am sperat ca nu.
Nu stiu daca Romania merita sa fie condusa de Basescu - poate ca merita mai mult un Geoana - dar eu ma bucur enorm pentru victoria lui.
Si bucuria mea o datorez in primul rand diasporei. Bravo, Basarabia! Bravo, America! Bravo, Canada! Bravo *capsunarilor* - si cand zic *capsunar* zic *golan* - de pretutindeni!
Si va felicit!
Si multumesc
Julie
natynic spune:
citat din mesajul lui Julie Atat vreau sa spun - la 20 de ani de la revolutie, de la Declaratia de la Timisoara, de la Golaniada, se mai putea vota *pentru liniste* - sloganul alegerilor din 20 mai 1990? se mai putea vota pentru fii de securisti? se mai putea vota pentru *am dat telefon ca sa spunem cine suntem si ce vrem*? pentru impartirea apelor teritoriale cu Ucraina? Si in general pentru lipsa de coloana vertebrala - a se vedea discursurile crinului inainte de turul intai -, pentru mediocritate, pentru buzunarul personal si pentru *iei acum, platesti la anul* ori *scutirea* de rate timp de un an - intr-un cuvant, dupa noi, potopul - adica trasul apei la WC - pentru completa lipsa a constiintei civice ... ???? Am sperat ca nu. Nu stiu daca Romania merita sa fie condusa de Basescu - poate ca merita mai mult un Geoana - dar eu ma bucur enorm pentru victoria lui. Si bucuria mea o datorez in primul rand diasporei. Bravo, Basarabia! Bravo, America! Bravo, Canada! Bravo *capsunarilor* - si cand zic *capsunar* zic *golan* - de pretutindeni! Si va felicit! Si multumesc Julie |
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
desprecopii spune:
Julie, ce m-a bucurat sa te re-aud.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Julie spune:
citat din mesajul lui desprecopii Julie, ce m-a bucurat sa te re-aud. ************** Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu | |
Din pacate - sau din fericire - campania asta electorala - cea mai josnica si jegoasa din 1990 incoace - m-a facut sa-mi ies din fire. De fapt, mai mult inca discutiile vizavi de dreptul diasporei de a vota.
Apropo, azi am participat la o ceremonie de premiere - uite na, io pictor roman premiat in Japonia, la o expozitie nationala - si m-am prezentat ca ROMAN. Si am si anuntat ca tara mea, la doua decenii de la revolutia pe care o stiu cu totii pe aici - i-au marcat pana si pe japonezi cele petrecute atunci in tara mea si la care am fost martora - inca se mai lupta cu trecutul comunist. Dar ca macar presedintele nou-re-ales nu face parte din trecut. Si cu asta ma pot mandri.
Julie
anca_iary spune:
Eu una nu l-am considerat si nici n-o sa-l consider pe basescu ,boc sau udrea conducatorii mei. mi-e de oportunisti si pe deasupra inculti [fata de cealalta varianta]...sa conduca pe cine vor ei, basescu nu este presedintele meu.
sirimie spune:
Basescu face parte din trecut
www.agentia.org/anchete/Cum-au-contribuit-parintii-la-carierele-lui-Geoana-si-Basescu-216.html" target="_blank">Cum au contribuit parintii la carierele lui Geoana si Basescu
Dar ma rog, nu mai conteaza. Absolut de acord despre campania electorala, incredibil cit de mare a fost dezbinarea si ura. De parca toti ar avea ceva personal de impartit cu unul sau altul din candidati.
Mie imi pare rau ca nu a iesit Geoana.
Dar life goes on. Probabil PDL va face guvern cu PNL si se vor calma citeva luni cit isi impart ministerele, dupa aia o sa inceapa din nou circul. Deja vu.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei