credeam ca a castigat geoana..
Raspunsuri - Pagina 50
AngeliquedeS spune:
Citat: |
...oricum grea vina o sa fie aruncata pe umerii celor de afara astia de au pom de craciun si habar nu au ca basescu nu o sa dea de acum pensiile, ntz ntz rusineee Vikinga 36+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica AMR 4 saptamini |
Evident Stii cum o sa se spuna? V-ati pus palma-n fund si ati plecat din tara sa va fie voua mai bine si acum, din culcusul vostru moale, ne hotarati soarta, noua, celor care am ramas pe baricade.
N-ar fi prima data cand se arunca acuze de felul acesta...
Mi-e sila de amandoi! Indiferent cine ar fi presedinte, in stadiul actual, de tara oricum va fi vai si-amar...
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Valul pictat
xenocid spune:
Fun Fact: In judetu' lu' proiectu' lu' johannis basescu a castigat detasat
Invingem impreuna Romania bunului simt
vikinga spune:
citat din mesajul lui xenocid Ce chestie? Daca aveam o campanie civilizata fara ticalosi ca Chireac sau Rosca Stanescu, fara caseta lui Patriciu, fara domnugadea si domnustan, fara ciutacu sau nistorescu, cu politicieni de bun simt care sa nu'i spuna unei jumatati de tara "bai curva, bai tigane bai alcolicule, dementule, sceleratule, fanaticule", in aceste conditii...Basescu ar fi PIERDUT!! Invingem impreuna Romania bunului simt |
conchita spune:
citat din mesajul lui xenocid Fun Fact: In judetu' lu' proiectu' lu' johannis basescu a castigat detasat Invingem impreuna Romania bunului simt |
si mai Fun Fact: virgula lipsa dupa "Invingem impreuna" e cam ca gura pacatosului adevar graieste. da, Romania bunului simt a fost invinsa. dar cam demultisor, in duminica orbului. asta de azi fuse a daltonistului, caci in fond si la urma urmei, ce e portocaliul, daca nu tot un rosu amestecat?
virgi spune:
In Florida, Basesccu a castigat cu peste 80%!
Sper ca de astazi inainte sa avem iarasi o presa libera. Si mai sper ca Partidul Social sa se stinga incet incet!
dyannna spune:
AOLEOOO...astia se cearta in KISELEFF...au aflat jurnalistii lui Diaconescu...cica e si Geoana,nastase,toata floarea cea vestita
xenocid spune:
Povestea careva la coada la ambasada azi ca echipa de consilieri americani ai lui geoana are un blazon impecabil. se spune ca nicicand in cei 50 de ani de cand activeaza candidatul lor n'a pierdut alegerile.
Uite ca Romania e acum pagina in Marketingul electoral.
Invingem impreuna Romania bunului simt
conchita spune:
citat din mesajul lui dyannna AOLEOOO...astia se cearta in KISELEFF...au aflat jurnalistii lui Diaconescu...cica e si Geoana,nastase,toata floarea cea vestita |
poi da si tu un link ceva, unde citesti astea? daca tot am ramas cu bradu gol in mijlocul casei, macar sa pierd duminica pana la capat pe circoteca politica. hai pliz, zi unde. :-))