credeam ca a castigat geoana..
Raspunsuri - Pagina 27
turturica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Nerantula
Isi arata unul muschii pe Antena3 ... nu vad ce rost ar mai avea dexinformarea acum Videanu pe Irealitatea acum Gruia, farama de steluta |
si ce zice videanu?
Mami de Mara (19.08.2008)
ramoneloo spune:
"UPDATE: Antena 3 a difuzat rezultate partiale de la exit-poll-uri inainte de ora 21.00. Oficial Antena 3: A fost o eroare"
magghyc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bee Cum sa fie Base singur in fata caracatitei cand cu el e POPORUL. Faceti-ma PSD-ista, bugetara sau somera sau mai stiu eu ce! A facut ce-a vrut din noi. Manipulare in ambele parti. Si ei mor de grija noastra fix acum............ |
Evident ca e manipulare din ambele parti. Ti se pare ca e multa lume pe aici care il confunda pe Base cu Fat Frumos? da ia gandeste-te un pic ...cate televiziuni sunt si ale cui. Si o sa vezi si in ce proportie ai fost manipulata de fiecare parte.
Eu am TOT RESPECTUL pt campania PD - cu o presa aproape total impotriva lor si in plina criza au reusit rezultatul asta.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madau Asta de la PSD parea mai cu picioarele pe pamant ref la capacitatea de a centraliza si numara voturile... |
mai clar, te rog, ca nu servesc antene - statea cu picioarele pe voturi, pe procese, pe ceva? spunea si altceva in afara de cifre?
nu de alta, da' se vorbeste-n targ de ceva soft pedelist care cic-ar permite o asemenea viteza.
sirimie spune:
Aberatii. Trebuie asteptata numaratoarea de la BEC.
Mie nu imi suna bine aparitiile astea, la ce le foloseste sa anunte ca numaratoarea lor paralela e altfel?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
crisiacob spune:
Va rog sa va uitati pe Antena 3! Te buseste rasul. Au inceput deja sa se certe intre ei. Antonescu e invitat si se pune problema daca o sa functioneze cu adevarat coalitia PSD-PNL....
madau spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
mai clar, te rog, ca nu servesc antene - statea cu picioarele pe voturi, pe procese, pe ceva? spunea si altceva in afara de cifre? nu de alta, da' se vorbeste-n targ de ceva soft pedelist care cic-ar permite o asemenea viteza. Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
Din cate am vazut avea niste procese verbale in brate.... N-am detalii prea multe, alerg si dupa copil prin casa sa-l culc si mai trag si cate un ochi pe la TV
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
dalia05 spune:
PDL-ul face numararea paralela a voturilor cum a facut si la alegerile precedente. Si pana acum (au numarat 74% din sectii, cred) , Base are 50,3 % si Geoana 49,6 % fara diaspora.