dureri de spate dupa anestezie epidurala
cine a mai patit-o si ce solutie a gasit?
am nascut cu anestezie epidurala, si sunt momente in care am niste dureri cumplite de spate... ori ca stau lungita, ori in picioare, e acelasi lucru. vor trece in timp?
Raspunsuri
Claudya spune:
Si eu am nascut cu anestezie epidurala.Am avut dureri de spate mai ales daca stateam aplecata.Au tinut cateva zile sau poate mai mult....important e ca nu mai ti minte.Deci,mai ai putina rabdare.
Cand ai nascut?
pupici si refacere rapida!!!
Flower spune:
Eu n-am nascut cu epidurala , insa dureri de spate am avut , chiar daca in timpul sarcinii n-am avut nici o problema de genu' asta. La mine cred ca au fost din cauza pozitiei de alaptat sau de la schimbatul pampersului intr-o pozitie incomoda ( nu aveam masa de infasat si il schimbam pe pat , aplecata ).
Barbat'miu ma masa cu Fastum Gel si parca imi mai trecea.
Sanatate multa !
danat spune:
Eu am avut rahi+epidurala la cezariana si m-a durut doar local spatele cateva zile. A trecut, si ma doare doar cind stau si-l schimb pe bebe intr-o pozitie incomoda, cu spatele prea indoit sau sucit.
In schimb, am nijte dureri de caaaap, pfffuaaa, imi vine sa inghit o farmacie si cred ca tot nu m-ar ajuta!
Ma doare ceafa, ba timplele, ba imi bubuie crestetul, dar zilnic, zilnic. Fetele imi ziceau pe ciat ca s-ar putea sa fie de la anestezie si ca vor trece........in cateva LUNI!!!!!!!!!!!
Si eu ce fac pina atunci?!?!? Ma dispera, ca se mai suprapun si peste oboseala de rigoare....
danat
romana_74 spune:
Si eu am nascut cu anestezie epidurala, dar nu am avut dureri de spate niciodata. S-ar putea sa nu fie de la anestezie, totusi corpul a suferit un stres in urma sarcinii si poate se resimte, stii tu... greutate mai mare, mers defectuos din cauza centrului de greutate, acuma alaptat etc. Probabil ca vor trece in timp, dar mai incearca sa dormi corect, adica sa iti fie coloana dreapta in somn ca foarte mult conteaza sa te relaxezi! Multa sanatate si mai scrie-ne!
ROMANA&BB MATEI
Marox spune:
Si eu am nascut cu epidurala si am avut dureri de spate. Nu intense, ci mai mult siciietoare, noaptea, cind ma intoarceam de pe-o parte pe alta. Am intrebat un medic anestezist, neoficial, intr-o discutie, si mi-a zis ca e din cauza ca s-a folosit un cateter prea gros. Insa in mod normal durerile trec dupa citva timp. Asa a si fost, acuma la 3 luni jumate de la nastere nu le mai am.
Dar daca durerile tale sint, asa cum zici, cumplite, poate ar fi mai bine sa te consulte un medic.
crisotexa spune:
Si eu nascut cu epidurala insa nu am avut deloc dureri de spate. De vreo luna de zile (bebele meu are doua luni si jumatate) a inceput sa ma doara spatele, de cand stau aplecata sa-l spal pe bebe.
Bafta multa
Crisa si bb. Tudor
cristinamh spune:
durerile nu sunt chiar ata de cumplite sa nu ma pot misca, dar nu ma pot lasa pe spate, alteori nu pot sta dreapta cu bb in brate, sau nu pot sta in fund sa-i dau sa suga. sunt si nopti in care nu ma ridic din pat de durere.nu cred ca legat de greutatea mea, mai am doar 5 kg in plus, ceea ce nu se simte prea tare. daca e sa treaca in cateva luni, e ok, rabd. poate a fost un cateter prea gros... mi-e teama sa nu fi facut vreo manevra gresita. dar durerile nu au inceput imediat dupa nastere, ci la o luna. si acum, la 2 luni, inca sunt.
cristina si andrei
mamamariana spune:
Eu nu am avut nici o durere dupa anestezie/operatie de spate... durerile au inceput mai tarziu, dupa vreo 3-4 luni si nu mai scap de ele. Esti sigura ca vin de acolo? mai pot veni si de pe la infectii urinare sau chiar de la coloana. Mai bine controleaza-te la un doctor ca exista medicamente...
Sanatate si numai bine,
Mamamariana
cristinamh spune:
o da, sunt sigura de unde vine durerea.. stiu cum e sa ai infectie urinara, cunosc durerea si la depuneri de nisip... acum ma doare de parca imi sectioneaza cineva coloana. parca am ceva intre vertebre, asta e senzatia...
tinatache spune:
ma inscriu la rahi-anestezie pt cezariana. Aproape 1 an de zile am avut dureri, cel mai bine m-am simtit cand am facut gimnastica pt coloana, imi trecusera de tot, insa au revenit dupa ce n-am mai facut gimnastica. Ideea e ca trec... totusi... si apoi o iei de la capat daca esti asa ... ca mine;))
Cristina, mamica cu burtica