Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (342)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Pana diseara flam care din cei 2 prostanaci castiga, cu toate ca acum imi e clar.
Oare cate kg tb sa iau un tort pt aproximativ 25 de copii? Si cat suc?Pt gradi , evident.
Cosmi noi am facut niste poze misto de tot in mall, cuun mos frumos de mori, insa mirosea a transpiratie de nu te puteai apropia,ins apozele in format a4 , gratuite si frumos aranjate.Si eu sunt curioasa cum o fi iesti in pozele de la gradi.

Irina 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Dmelii...pai tinand cont ca mai sunt si educatoarele si ingrijitoarele eu zic ca 4 kg e suficient iar suc....6 l

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bai ...ne culcam cu geoana, ne trezim cu basescu...la noi ca la nimeni...zau asa.
Si mie mi s-a parut deplasat discursul de aseara a lui Geoana...mai bine isi pastra discursul pe cand vedea rezultatele, chiar si partiale, nu sondaje...uite ce se intampla acum.
Doamne ajuta sa faca ceva in urmatorii 5 ani...
Irina la ce nepotel mergeti la ziua de nastere?
Bee tot asa e Octavian cu refluxul?
Cosmi am inteles....acolo aveti voi casa care ati reamenajat-o. te cred ca iti pare rau ca l-ai lasat acolo. Nu vrea sa vina la mama ta in Bucuresti?

o zi buna sa aveti....la mine in casa e ca dupa razboi...mai ales in camera lui Marco. se vede ca nu am iesit ieri din casa.
in urmatoarele 3 zile trebuie sa merg sa iau banii de trusou si prima de nastere...macar aia ii primesc inainte de sarbatori, sper....nu mai zic nimic, pana nu ma vad cu ei in mana.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Irina max. 4 kg, eu suc la 30 copii am dus 4 l, dar fara educatoare. lor le-am dus o punga de cafea.

_

Mergi la inceput

4 kg???????? Eu ma gandeam la 2.Acum ma gandesc cum naiba o sa faca ca ei mananaca la 12 dupa care somn.O sa le dea inante sau dupa? Ca mie mi-ar place sa flmez si eu un pic si sa fac poze.

Irina 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

DMELII pai mi se par putine 2 kg ...adica tu sti cel mai bine,ideal ar fi sa le dea dupa ce papa pranzul

Giova asa e...casa care este in reconstructie e la craiova,la socru....

Mergi la inceput

ia uitati aici:
http://www.cancan.ro/2009-12-07/Radu-Valcan-a-marcat-la-Elena.html
se pare ca Elena si Radu nu s-au putut abtine. ar fii frumops sa ramana impreuna, tare potriviti sunt.

irina nu mai stiu exact cate kg a avut tortul lui Marco, am platit cam 1 mil. pe el...stai...cred ca 2 kg si un pic...nu 4. Iti ajunge de 2,5 kg, ca le pune putin, nu mananca ei mult.
te duci tu sa filmezi, sau le lasi ap. educatoarelor.
Cosmi am incurcat rau de tot borcanele.

gata, plec ca de atunci sunt tot la comp.

_

Mergi la inceput

Cosmi pai eu ma gandeam ca 2 kg e un tort mare....bine ca m-ati "destupat".Oricum o sa vb cu educatoarea intai , ca vineri e si ultima zi de gradi si exista riscul sa fie foarte putini copii.

Irina 33+ cu

Mergi la inceput

GiovA hai ca m-ati zapacit de tot! Da am vazut stirea cu Elena si Radu! Misto de tot!Astia au pe vino-ncoa!Da el ce belea e.....

Irina 33+ cu

Mergi la inceput

Nu mai irina...cam 2,5kg...caci vine mai putin de 100 gr per copil.
radu e misto de tot, chiar si al meu sot a zis.

am adunat...doamne ca era plin de lego peste tot.

_

Mergi la inceput