Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (342)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

ei incepe, peste 20 de min abea....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pe Realitatea e geoana cu 51,6% si basescu cu 48,4%. clar cine iese.....

pai daca nu se pune ulei in tigaie, se face mai greu deasupra. Ana zicea ca nu pune in tefal, numai incealata da cu pensula.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

acum pe bune ca nu stii care sondaj este real....vedem maine daca iese base....ar fi culmea sa regret 5 ani ca nu m.am dus azi la vot

faza cu uleiul mi-a scapat....ai dreptate

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Angelo de dragul jucariilor primite de la Mosh Nicolae s-a culcat la 21.30..le-a luat pe toate cu el in pat si se juca cu ele A trebuit sa adoarma sa le pot lua din pat...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

DA...chiar ca nu mai stii dupa care sondaje sa te iei...ba Base, ba Geoana.
Eu azi, spre rusinea mea nu am ajuns la vot...
Maraki masina e ok; e interesanta; m-am jucat si eu si Victor cu ea.
Matei s-a jucat mai putin pentru ca nu prea stapaneste telecomanda
Dar daca peretii nu sunt perfect drepti, masina nu merge
Neaparat sa fac si eu oul din ala cu paine....ca mi-ati facut o pofta
Giova, poti sa pui la plural si sa ma incluzi si pe mine cand spui ca suntem de vina ca Matei si Marco nu prea mai apreciaza jucariile ca au prea multe.
Lui Edi eu nu stiu decat de comprese cu apa rece.
piticul sa-i treaca piciorusul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ma uit pe TVR1 si e diferenta de 1% intre ei.

ma bucur ca aNGELOS a fost incantat e mosh.
Iuliana, nici noi nu am mers la vot...pai pe cine sa votez? mai bine am stat acasa...sper sa nu regret...
asa e cu copiii astia...au de toate si nu se mai bucura de nimic. Nu vreau sa ma gandesvc la cei sarmani cum reactionau la aceste cadouri.
Bee n-ati mai fost la socrii? nasol cu campania asta...mai ales la gradinite. oricum...in Bucuresti am inteles ca a fost o campanie cam agresiva...Clau meu s-a crucit de ce sloganuri electorale a vazut prin oras.

Edi e ok, parca nu mai e asa mare galma aia...acum e iar cu compresa, dupa ce l-am masat cu arnica. Sper sa nu-l doara prea tare, ca se va retrage ea. Piciorul il misca foarte bine, nu se vede sa-l deranjeze.

va, pe maine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Giova, azi am votat pe liste speciale la noi acasa, adica in judetul Giurgiu. La socrii am fost ieri si n-am mai fost azi. De obicei votam acolo, ca la ei e domiciliul din Buletin. Io-s topita dupa grasul tau! Te invidiez ca ai slabit o perioada, chiar daca acum ai pus pe tine putin (dupa cum spui). Al meu e belea cu burtica si nici gand sa pot sa tin vreun regim.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Neatza pt care e buna!
Noi azi plecam la aniversare la nepotelul meu .Direct de la gradi.
Mi-au stricat astia dimineata cand am vazut rezultatele de la BEC.Am impresia ca e o gluma proasta.Se repeta istoria din 2004.Dc atunci am crezut pe jumate ca e o manevra ordinara acum imi e total scarba.
Pe de alta parte foarte bine ca a iesit Base, sa il vedem la treaba ...ca in 5 ani nu a facut nimic, poate face acum.
Brandusa tb sa suni sa ii reclami, eu ii reclamam ca erau rosii, ca erau portocalii.
Apropo de diaspora , eu nu inteleg de ce voteaza ei.Pai ei stau acolo cu anii , nu vin jamais in tara si au dreptul de vot ( si aici ca sa nu existe neintelegeri ma gandesc la rudele mele , nu la fetele de aici).Pai cu ce drept voteaza ei pt o tara in care nu locuiesc, nu platesc impozite de nici un fel.Doar pt faptul ca s-au nascut aici.Sa voteze acolo unde cotizeaza.Eu asa gandesc.
Ma duc la tv.

Irina 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata

te doare capul cu BEC ul asta...ba Base ba Geoana...nici 1 nu i bun dar oricum mi s a parut deplasata euforia lui Geoana.....prosti consilieri are ,zau

am scis ieri un mesaj dar nu l vad

Giova era vb de bunicul meu...tatal mamei mele ,socru meu e la craiova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

azi l am dus pe papan la gradii mai elegantfac iar poze frumoase....acum nu mai alerg ca nebuna ca i gabi 1 saptamana in concediu

Mergi la inceput