Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (342)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

of doamne cemarait e edi...ma dispera sincer ca numai atentie trebuie sa-i acord sa- sa-l tin in brate.
Gingia iar e umflata...nu s emai vad urmele de la dinti....Clau mi-a zis sa-l anunt cand ii sunt iesiti, ca s-a saturat de alarme false.

Al meu sot s-a descurcat incredibil cu dus-adus copil de la gradi, transmitandu-le una alta sau intrebandu-le de diferite chestii.
Nu-i prea place caci dir. e super amabiloasa si povestitoare si cand il prindeau pe el...nu mai scapa saracul de ele.
eu ma intind la povesti, ca doar imi place...ieri dim. am stat 15 min. in fata gradi. cu 2 mamici.
Cand am ajuns in parcarea din fata blocului, suna tel. era Clau dispe ca trebuia sa coboare la birou si nu stia de c enu apar.

Lili pai la voi in Buc. e nebunie cu circulatia, la noi nu e chiar asa. si eu sunt nervoasa in trafic, claxonez, mai scap cate o vorba de duh.....dar shema astuia m-a blocat. am vazut prea multe la tv si nu am iesit din masina, ca sunt sigura ca-mi si dadea vreo 2...la cat de nervos era domnul.
Silvia nu ma risc...cine stie de ce nebuni dau si ma trezesc ca ma urmaresc, mai sunt si cu copiii in masina, no way. este o firma mare de taxi in oras, ei au monopolul, asa ca nu vreau sa am cosmar cand vad vreo masina de-a lor.

si cand ma gandesc ca m-am trezit la ora 7 dintr-un cosmar: eram la marginea unei paduri, copiii in masina, Clau la un shshu si din senin au aparut niste barbati. am luat copii si am fugit spre Clau...nboi am reusit sa intram in masina dar pe el l-au batut..probabil vroiau masina. si uite ce patesc eu de dimineata.

vreau sa fac o varza calita azi, sper sa si reusesc sa o pun la foc.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimi!
Aseara am cazut lata pe la 22.00 dar macar am reusit sa incarc ceva poze si filme in drop, de la serbare si catev afacute acasa cu burtica. Vad ca filmele nici de ale naibii nu merg (nu stiu unde gresesc). Razvan a fost prastie de emotii la serbare (tare emotiv copilas mai am, dar la varsta lui eu eram mai rau iar de Cristi sa nu mai vorbim, el si acum se fastaceste rapid), abia dupa ce a "spus" poezia a mai misculat ceva. De spus a spus el dar ffff incet iar pe filmul facut de mine nu se aude absolut nimik. E chiar amuzant ca se vede cum vine in fata, da ceva din gura dar nu se aude nici un sunet si la sfarsit publicul aplauda....parca e o farsa.
Giova, eu am o boala pe taximetristi.....pe cei din Bistrita, ca doar cu ei intru in conflicte. Iar fi-miu saracu' e atat de "indoctrinat" ca de cate ori vede o masin agalbena arata spre ea si urla DOBITOCULE!!! Si eu ma enervez la volan cumplit, urlu si injur ca un birjar iar acum, de cand cu sarcina, parca sunt si mai nervoasa si nerabdatoare. Nu stiu daca v-am mai povestit dar eram pe o strada cu sens unic, masini parcate oblic pe ambele parti si incearca sa ma depaseasca un nene fara sa-si semnalizeze intentia. Eu tocmai trasesem un pic stanga de volan (semnalizand, evident, pt tot prostu) ca sa evit spatele unui mertzan parcat cu fundul pe juma de banda si desteptul ala era sa intre in laterala mea. Ma depaseste, la semafor opreste in fata mea si se da jos un batranel de vreo 70 de ani cu o gura mare mare si vine spre mine. Si asa eram nervoasa ca m-am speriat ca ma loveste, a si oprit cam brusc in fata mea de mi-a trecut piciorul prin frana, tremuram toata. Am deschis gemul si am urlat la el:"Da-i drum' in masina....IMEDIAT!" . Mai fetelor, nu stiu ce a vazut nenea pe fata mea ca s-a executat rapid, a si facut o intoarcere rapida si dus a fost. Cred ca daca ma dadeam jos la el il calcam in picioare, asa nervoasa nu am fost de multe ori in viata mea! In concluzie, pe mine condusul ma salbaticeste si ma face sa regresez pe scara evolutiei
Silvia, promit sa scriu azi reteta de racituri....nu ai cum sa dai gres cu ea! Am inteles cu apa la pizza, oricum, am remarcat ca daca e mai moale aluatul se lucreaza mult mai bine.

Intru mai tarziu, sper....daca nu, pe diseara!
P.S. Poze avem la semnatura, la 4(NOU)....filme o sa incerc sa pun pe webshots de acasa

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 18 cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Si eu ma enervez la volan crunt............. urlu si injur ...de mama focului....
Pe taximetristi nu pot sa ma supar f. tare ca tata are aceasta meserie...
Ioana...super tare Razvan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Giova bine ca nu ai intrat in ala, mai sant si nebuni din astia, am vazut o gramada prin Bucuresti.
Irina du-te la ginecolog sa te consulte, nu ma pricep, or fi canale infundate? Stii cum santem noi? Imi amintesti de prietena mea cea mai buna, lucram impreuna dar ne certam la sv in fiecare zi. Sefii la inceput cand au vazut ca nu ne intelegem, au facut sedinta privata doar cu noi si ne.au intrebat daca putem lucra la un loc....cand au vazut ca noi ziua ne certam se seara iesim impreuna in oras, nu s.au mai bagat Noi ne intelegeam bine cu sefii, cand au venit in Ro am fost primele lor angajate si eu le.am spus cam ce locuri sant prin Bucuresti de iesit seara, ne intalneam mai mereu intamplator si ne vedeau impreuna

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Ioana foarte frumoase pozele. iar tu arati super bine. iti prieste sarcina!
cum a fost la medic? totul ok cu bebelina?
Iuliana si eu injur si uit ca sunt cu copiii, de multe ori ma cearta al meu sot. si socrul e taximetrist, dar nu face dintr-astea.
ala de azi era tanar...caci am uitat sa va zic...la urmatorul semafor cand am ajuns in spatele lui i-am bagat claxoane la greu. atunci s-a enervat a deschis usa si a zis ceva, dar nu s-a dat jos. asa i-am vazut si eu fata.
Ar trebui sa merg odata cu el si sa-i in masina.
Maraki da am vazut si eu multe la tv...bate de bassball, pistoale, sa te fereasca sfantul.

am pus mancarea la cuptor cat a dormit edi...acum mai chitzaie, ne mai jucam...va trece ziua cumva.

_

Mergi la inceput

si tocmai m-a sunat mama unui coleg sa ma intrebe cum il imbrac pe Marco, caci sunt 4 baietei (printre care si ai nostri), care deschid serbarea. si educataorea i-a sugerat ceva alb.
Bai...eu azi o iau de gat pe asta...nu mi-a zis nimic, numai de tzurtzure. mama ce m-am enervat cand am auzit. maine merg sa-i caut ceva camasa cu mai mult alb...sper sa gasesc sa-mi placa, ca nu dau banii pe ea, doar pt. serbare.

_

Mergi la inceput

na...a fost socrul la politie si a venit cu 2 vesti, una buna, alta proasta:
- ieri a fost ultima data cand s-a dat examen, si pt. ca nu s-a prezentat, i-au mai prelungit cu o luna carnetul.
- in 13 ianuaire merge sa-si ridice carnetul fara examen.
Nu a avut timp sa invete, asa ca nu se putea prezenta. dar...vorba asoc. lui, daca ii mai amana astia carnetul, in curand trebuie s afaca scoala ca nu mai stie conduce[:d].
Ba stie, imi baga mie masinile in garaj, cand nu ma descur. deja si marco s-a invatat: hai mami sa lasam masina pe trotuar ca vine tati si o baga inauntru. Noroc ca sunt cu Fordul si la asta ma pricep cu parcatul, chiar daca e plin garajul.

hai v-am , merg sa vad oferta de party si sa-l iau pe Marco. bine ca mi-a adormit si Edi, sper sa stea cumintel acolo sa nu faca scandal.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Chiar daca nu apuc sa scriu, citesc.
Noi in haos, ba spectacol la balet cu Ana, apoi pana de curent pana seara acasa (la noi asta e nasol ca n-avem nici caldura, nici apa daca nu-i curent), apoi drum la Bucuresti sa mai rezolv cu banii de trusou si inca ceva pt Tavi, vaccin, cumparaturi de baza ca aveam frigi fff sexy de gol. Azi am terminat si cu serbarea de la gradi- in costum popular, cu care m-a ajutat Cosmi , ca nici ca aveam de unde sa-i fac rost si deja ma pregateam de brodat ceva material alb- Deci suntem liberi pana pe 4 ianuarie (si daca e zapada si frig si nu-mi pun cauciucuri de iarna la Logan, mai prelungim vacanta). La serbare a fost dragutz. Copiii frumosi, linistiti, cam timizi si emotivi. A mea nu e nici emotiva, nici linistita ci rasfatata si agitata. Nici pe scaun nu poate sa stea atat e de nelinistita. Dar a stiut poeziile frumos si a spus si singura un colind . Asta a fost o surpriza ca nu stiam ca ea tb sa spuna ceva. De fapt nu stiu nimic din ce face la gradi! Nu de alta, dar nu prea socializez si ma feresc sa intreb ce face fii-mea cand sunt si alte mamici calare pe educatoare. De sotul meu nu mai zic: dimineata depune copilul in sala si fuge mancand pamantul! Am facut poze pentru mai toata grupa, ca pe unii copii n-avea cine sa-i pozeze filmeze, ca-s oameni de la tara. SI surpriza, la noi mosul a venit de 2 ori fara sa dam vreun ban: o data la Palatul Copiilor la balet: cioco, suc, dres mooooov, cordeluta mov si puzzele; si inca o data la gradi a venit primarul cu cadouri pt copii, fara insemne electorale, o sacosa mare cu: suc mare Pepsi (wiski pt mami, asa a zis Ana) si muulte dulciuri si portocale.
Trimit asta si revin

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Gravidutele, calm, calm si la volan si cu politica! Da? Sotul meu imi spune si acum ca ma prefera gravida, deci mai calma si mai neagresiva. N-are el norocul asta acum, mi-am revenit si-s mai combativa, nu-l mai las asa usor in ale lui.
Sorry, nu ma mai lasa urlaciunea mica sa scriu. Poate mai tarziu, sau maine.
si bolnaviorii.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Bee ma bucur ca au fost ok serbarile, ca a venit moshul si ca Ana si-a stiut rolul, ba a si cantat singura. si te plangeai atata ca nu stie poeziile.

Tocmai am vb. cu mama, a luat cu 150 lei mai putin, i-a tras banii pe cele 4 zile, alocatiile cica nu le-au bagat de abia azi, ca nu au avut bani. asa ca nu ma astept sa iau eu averea in ian., caci nu are statul nici nimic.

aaa...si cica sora-m,ea ar fi votat cu PSD-ul, in conditiile in care ea e in Italia si nu a mers la vot. taman ei vorbesc de fraudarea alegerilor ...RUSINEEEEE!!!
acum zau ca mi-e ciuda ca nu am mers la vot, mai bine sa fi fost anulat, cine stie cu cine am votat...fara stirea mea.

_

Mergi la inceput