Pepenasi de iulie - august 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Boti nu's asa, ale mele is mai mari. Acu' le aveau pe www.ikea.com/gb/en/catalog/products/60101652" target="_blank">astea iar eu le am pe www.ikea.com/gb/en/catalog/products/00132915" target="_blank">smarta. Acu' nu stiu daca le am chiar pe smarta de ti le'am prezentat, ca nu am cm sa masor diametre si inaltimi. dar sunt micute oricum cam 3/4 dintr'o cana de 250 ml. So, daca te palpita spune.

le. iar ce vrei tu, am vazut la metro, cam 6 ron bucata. Au o multime de vase de cuptor din ceramica la metro, numa ca te costa de behai. Astia de la ikea s'au timpit nitel la treaba cu ceramicele, insa sunt conducatori la pret, plus ca eu de ex, mai am tot smarta un alt vas oval si mai mare. Asa ca daca ai buba la cap sa ai colectie, ikea lucreaza pentru tine. Oricum daca vrei tell me, ca vrea sa imi iau si vas de cuptor cu capac. Si acu' sa te intreb io pe tine. De unde mi'ai luat mie lingurile alea de lemn, foarte bune de altfel, sunt si ligheane de bambus? Mari, de framantat. Sau ai vazut pe undeva?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Anaco daca ar fi mancat si Ioana asa cum ai povestit tu nu-mi faceam nici o grija, dar sa vezi cum e cand ia o lingrita sau 2 si apoi refuza tot...te urci pe pereti...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anaco e foarte scumpa micuta Mara.
Cristina condoleante pt nasa ta.
Annababy da-ne detalii despre cum arata gingivita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Annababy cred ca nu-i usor daca refuza mancarea sa mai fim si rabdatori. La noi mofturile sunt ca tine mancarea in gura cateodata, si dureaza o masa chiar si 20-25 de minute. Inainte nu facea asa....

Tecky multumim, dar nici cu mica afacerista nu mi-e rusine

www.youtube.com/watch?v=7w8TbKxbmnE" target="_blank"> vizita la muzeu...
www.youtube.com/watch?v=4BMnA9KCGoY" target="_blank"> porumbeii...
www.youtube.com/watch?v=4mXhMfO47wQ" target="_blank"> sacosica cu legume...
www.youtube.com/watch?v=4s0cuq4jyWc" target="_blank"> prajiturele vesele...

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
Am trecut de primul anisor...

Mergi la inceput

Annababy, nu stiu daca nu cumva nu ti'am scris, dar si Sofia a avut o usoara stomatita/candida in gurita. Avea niste mici eroziuni la baza incisivilor centrali si in cerul gurii. Din cauza asta nu manca. Insa probabil ca nu ti'am scris pentru ca fieta nu haleste lapte si mie mi s'a tot spus ca laptele favorizeaza, plus ca ea laptele nu mi'l refuza. Oricum uita'te la ea in gurita chiar daca termini tratamentul. Gingiile si mucoasa bucala trebuie sa fie de un roz sidefiu cu aspect elastic. Ce nu e asa inseamna ca e afectat si chiar daca nu e grav pe unii dintre ei ii afecteaza la alimentatie. Noi am tratat cu stamicina+glicerina+anestezina si mai nou cu bicarbonat de sodiu. Ii dau eu cu degetul in gurita sau ii pun pe suzy. A durat insa cam o luna. Acum si'a revenit si o sa ne manance si urechile. Plus ca mananca foarte mult seara de trebuie s'o opresc ca mi'e frica sa nu'i pice greu. Eu ca sa vaz ce are in plisc o faceam sa rida si o tineam in brate cu capul pe spate si asa vezi bine.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Tecky eu sincera sa fiu, spre rusinea mea, nu mi-am dat seama, dar dupa ce mi-a aratat dr intr-adevar am vazut ca gingiile sunt rosii. Acum nu stiu ce sa spun despre durere, dr zice ca o doare. Eu nu am remarcat nimic in sensul asta.

Ooka cum reactiona Sofi cand o dadeai cu solutia pe gingii? Coopera? Ca Ioana urla da tine gura inchisa si buzele stranse sa nu cumva sa ajung acolo, si se mai si zbate, e o adevarata aventura... Si ma tem ca nu reusesc sa o dau cu trebuie si ma chinui degeaba...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Anna, pai coopera ca nu avea incotro. Dar eu ii dadeam solutia aia preparata care e dulce in prima faza si apoi amara. II mai puneam si pe suzy, mai ales daca bea lapte inainte de somn. Acu de ex, i'am pus pe suzy niste bicarbonat ca iar pare un pic rosie in cerul gurii. Daca tu spui ca o doare incearca sa ii dai si cu ceva sa amorteasca. Solutia noastra avea si anestezin da nu se amortea nimic, cu orajel insa cred ca poti sa scoti si nervii la dinti. Dar poate gasesti ceva prin farmacii pt cupii, dentinox sau asa ceva. Sau o pacalesc ca o fac sa rida tot cu capul pe spate si ii var in gura. Oricum la noi cel mai mult a folosit degetul si suzy. Tu ai fost la stomatolog sau la dr de familie?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Mai ce vreme...te trage la somn, da cine po'a sa doarma?

Multumim Doamne ca ne-ai ascultat rugile !
Dma sa auzim numai de bine!

Anaco papa super bine fata, te plangi cumva? vazut filmele, la printesica.

Tecky vazut, multam ca mi-ai improspatat memoria, e frumoasa de pica! Astept si io' reduceriliii

Maitreyi n-am apucat sa-ti spun....sa va traiasca! Pe cand botezul?
ce nume va purta bebelasky?

Cristina condoleante!

Vio hai ca mai e un pic, cine va avea casa proaspat vopsita?

Si al meu si-a mai injumatatit portiile, dar buba era ca ii crestea o masea, alta e pe drum...cam are explozie de dinti micutzul....

Nu's ce mai vroiam sa zic...

Vio_m_tm ce mai zici?

Haide-ti fetelor, mai dati cate un semn din barlog!!!

Aaaa voi cu ce sampon va mai spalati pe cap?
Culmea .... am inceput sa ma spal la 2 zile folosesc mai nou clear antiingrasare

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

flo si eu am aceeasi problema ca si tine:mi se ingrasa parul foarte repede.La 2 zile ma spal pe cap si m-am cam saturat pt ca am si parul lung si mi-e greu sa ma usuc....Eu folosesc Wash & Go.Poate ne dau fetele niste solutii.

Mergi la inceput

Ooka solutia mea contine si ceva anestezic, eu nu am incercat sa vad daca chiar amorteste, am sa incerc. De asta mi-a si zis dr sa-i dau inainte de masa, ca sa mai amorteasca si sa nu o doara ca sa poata manca. pana acum am incercat numai cu degetul infasurat cu o compresa sterila, dar am sa vad daca nu reusesc mai bine cu degetul gol, sau pe suzeta. Cu toate ca de pe suzeta nu ajunge pe gingii. Sta numai pe limba. Dr nu e nici stomatolog si nici medicul ei, e un alt pediatru, pe care-l stie soacra mea, ea l-a adus. Ca nu mai stiam ce sa ma fac cu mancarea, de asta practic l-am adus. Noi banuiam ca are viermi.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput