Pepenasi de iulie - august 2008 (161)
Raspunsuri - Pagina 5
anaco spune:
Cat doarme micuta mea, sa va mai spun de noi...
Mara e bine, sanatoasa si mai ales voioasa....se pune in tot felul de situatii comice si ne distreaza toata ziulica! E tare cuminte, desi foarte energica.
A trecut in noiembrie printr-un episod cu roseola, dar in afara de 3 zile cu febra ceva mai mare, n-a fost mare lucru! (asta cica e prima ei boala)
Papa bine, creste --are deja 12 kg --
A propos de asta, ca nu mai stiu situatia la alte mamici cum e...voi mai alaptati?...ca Mara are 1 an si aproape 4 luni si inca ii dau sa pape la san ca mai este. Insa, oi fi eu nebuna sau e chiar asa de grav? ca toti care ma aud zic ca de ce n-am intarcat-o......ca e mare deja, ca e mai bine mai devreme..etc de astea...nu mai stiu ce sa cred...
Altceva, ce mai face Mara --alearga prin toata casa, ma ajuta la treburi, este intelegatoare si cooperanta in tot ce ii cer... deja papa cu lingurita sau mai ales cu furculita, bea din canita (de fapt n-am avut niciodata bibe), se cere la oala pt ka-ki, vorbeste de nu-i mai tace gurita , chiar leaga cuvintzele intre ele, spune cum o cheama si cati ani are...de aste de-ae pepenasilor...
Ma opresc deocamdata, nu de alta dar mi-e teama ca m-oi innegri mai tare (cra-cra)
In fine...ideea e ca la varsta asta sunt tare dragalasi si tare ma fascineaza....
Aud un scartait...revin
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
Am trecut de primul anisor...
moni_or spune:
Eu am niste nervi in mine de-mi vine sa mor... Frate, dar traim in tara nimanui, unde un dement are la picioare si servicii secrete si toate institutiile statului, cica au trecut 20 de ani de democratie... Care democratie cand se fura ca in codru si pe fata? Sa vedeti voi de nu se schimba constitutia sa poata lua presedintele mai mult de 2 mandate... Inca cativa ani cu marinarul si ajungem ca in rusia, sa fie otraviti jurnalistii care nu il ling in fund... Sunt total scarbita si mi=e ciuda pentru ca pana la urma e tara pe care o meritam, daca pe langa toate fraudele au fost inca totusi atatia romani care mai pot fi fraieriti. Si eu nu inteleg o treaba: cum dracu' voteaza aia din strainatate cu Basescu? Dar daca e asa grozava romania lui basescu ce naiba cauta ei in strainatate???
Monica, mami de Luca Andrei si 15+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
flo1980 spune:
Dana sarcina usoara, cum sa uitam as ao mamica frumoasa cu o fetita superba?!!!
Anaco ooo deja leaga cuvintele? felicitari!
Al meu inca nu rosteste corect cuvintele, dar incearca sa repete dupa noi
Alex dupa 2 ani si-a dat drumul la vorbit, insaaa corect, fara sa stalceasca cuvintele. Pronunta bine "r"-ul....
Eeee am curatat cuptorul aragazului, am mai facut ordine, dar puiul inca doarme..... numai ca mi s-a facut lene si n-as mai vrea sa fac nimic...
Capri ce mai zici?
Tecky vezi ca ai promis ceva! pozeee
Apropo, in Cismigiu la targul de craciun, la o cabanutza erau jucarii din lemn ...si decoratiuni de craciun!
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
Didi81 spune:
Anaco, nu stiu ce sa iti spun de alaptat pt ca nu a fost cazul la noi. Stiu cum e sa fii fascinat de tot ce face si sa poti vorbii pe tema asta la nesfarsit . Aida bea doar din bibe, olita nu foloseste inca, dar i-am pus gand rau si in curand o sa abordam si noi subiectul
Aidel in urma cu vre-o 2 sapt avea 10.600kg si cam 81cm. Si mi se pare cam dolofanici . Avand in vedere ca la 1 an avea fix 9 kg, inseamna ca in ultimele 5 luni a luat peste 1.500kg, deci in medie peste 300 gr /luna. Stam bine asi zice.
Cu rezultatele astea la alegeri... prefer sa nu ma gandesc, oricum cele 2 variante sunt una mai rea decat cealalta, ca ma si mir cum de s-a putut ajunge sa alegem asa ceva in turul 2. Eu una pt prima data nu m-am dus la vot pt ca am refuzat sa aleg asa ceva
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
flo1980 spune:
Chiar ca nu stiai pe cine sa alegi....
Eu nu-l sufar pe Geoana , sssshhhtttt!
Trebuia sa il lase si pe Crin Antonescu in turul 2...
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
MissJJ spune:
Mesaj de la Sun:
Stefanutz e mai bine si Monica e in recuperari masive ca sa poate veni aici la el.
Noi tot rau, fug la matze.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
Tecky spune:
flo maine pun poze cu Ralu.
estrella votat.
mada sanatate multa.Ce ma bucur ca baietelul lui Dma se simte mai bine.
Fug la dus,v-am pupat
katalyna spune:
uitati-o si pe mergareata care timp de 3 zile n-a mai vrut sa ne arate cum merge, iar azi a facut ture in sufragerie de cel putin 20 de ori si a si plecat de la mobila spre unu din noi
aici
violeta29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaco Papa bine, creste --are deja 12 kg -- A propos de asta, ca nu mai stiu situatia la alte mamici cum e...voi mai alaptati?...ca Mara are 1 an si aproape 4 luni si inca ii dau sa pape la san ca mai este. Insa, oi fi eu nebuna sau e chiar asa de grav? ca toti care ma aud zic ca de ce n-am intarcat-o......ca e mare deja, ca e mai bine mai devreme..etc de astea...nu mai stiu ce sa cred... mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08 Am trecut de primul anisor... |
Eu inca alaptez si imi vine sa dau cu paru' in stanga si-n dreapta cand toata lumea spune:"cuuuum?inca papa tzitzi?vaaaai ce rusine,e fata mare,trebuie musai sa o intarci"
Ce-o fi frate asa rusine nu pot pricepe.Pai adica sa bei cu biberonul pana la trei ani nu-i rusine, dar sa manance tzitzi la 1,3 ani e rusinos?Cum vine asta?
Ca sa nu mai zic ca ma dispera maica-mea care se tot tine de capul meu sa ma convinga sa o intarc.Nu-ti pot spune ce fata a facut cand i-am zis ca ii mai dau pana la primavara
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)