Goldie Pants - 29
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_n/oana_n.jpg)
oana_n spune:
mj unde ai disparut? esti la si pe noi ne-ai lasat aci cu ochii in soare?
te-am lasat sa tai panglica la spa....si tu..nemic...apoi vaz ca nu vreti biznis....na lasa, ca ma ocup numa eu, daca voi stati pe tusa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lisa-marie spune:
www.youtube.com/watch?v=NdLuBlw2Fs4&feature=player_embedded" target="_blank"> buna dimineatza sunt la a doua pe ziua de azi.
..buuuunaaa tare..
fetele, eu simt aseaaaa un parfum de weekend.....voi nu?
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mj_girl/mj_girl.jpg)
mj_girl spune:
www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4217.jpg" target="_blank">M I love www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery1276.jpg" target="_blank">you most.
fetili
lisa interesant mod de a ne zice buna dimineata
acu va servesc si io cate o www.youtube.com/watch?v=fRck0ZOOBRQ" target="_blank">
neaparat sa o consumati
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
neatza, a venti si ratza, a venit si ursul si am inceput concursul
buna cafea, desi nu beau, mj inca is cu ochii pa de la tine
lisa si eu incep sa simt aroma de week-end
ankuto pe unde umbli? ce e cu tine?
purple un pentru tine si
pentru renul meu de la A
si tare tare frumos ai decorat spa-ul
sis, iona mai ai baieti s-au i-ai pierdut pa toti aseara? sa stiu daca mai contorizez prezentarile tale o ba
si..cea mai emportanta veste.....am deschis spa-ul...avem deja o prima cleenta....iona sper sa te ocupi bine de ea...ca fiind prima, trebuie sa simta ca e foarte importanta. si nu uita! tre sa se simta atat de bine si de frumoasa, ca sa revina mereu.
lisa-marie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mj_girl![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mj
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
![](alcool.gif)
...insa daca era made a la sisteru..
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
mey fetele, prima clienta e foarte importanta
![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
iona2005 spune:
neazta
fetelecu un asa buna dimineata
si cafeaua
servita la pat
sa te tot trezesti
dar parca tot nu e de ajuns
io va servesc owww.youtube.com/watch?v=sUT6C2CKUPs&feature=player_embedded" target="_blank">
ceva mai tare......ca altfel nu rezist
vad ca spa-ul s-a deschis si in lipsa noastrae frumos pe aici ...purple
imi plac mai ales aranjamentele florale
da nu inteleg de ce trebuie sa ma okup eu de prima cleenta ca nu ma pricep
inca nu mi-a terminat cursu de specializare
edit:sunt iona
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
oana_n spune:
iona draga, lasa ca la cat esti tu de preceputa, sigur ai prins totul din primele ore de curs, nu e nevoie sa ai si diploma. treaba e ca multe cleente au zis cand au sunat la programare ca vor musai sa le tratezi tu.....nush de unde ai atata faima....da numai pa mana ta vor sa mearga. acum nu le-am spulebrat visele, asa ca, be sweet, asa cum numa tu stii
iar despre cafea.....daca mai continuati asa....ma apuc si eu de baut...cafea
JoAnn spune:
DoamnelorAti inaugurat spa-ul asa fara party?
Pai si io care am pregatit costumatiile de gala
Am calcat costumili degeaba...
Deci iona, ce functie ocupi?dar sora?
Lisa ...ai dreptate...cu nodul la cravata...la cum il poarta ebony...
http://mjjgallery.free.fr/20062008/photoshoots/ebony/photoshoot/003.jpg
To speak the truth and never lie/To share my love without a sigh."
iona2005 spune:
mey JoAnnnu stiu inca ce fonctii detinem fiecare pot sa-ti spun doar ca azi am fost singura la spa si a trebuit sa ma okup de prima clienta de la sectiunea VIP...Adrianka
careia i-am recomandat:haloterapie cu aerosoli de sare,hidroterapie cu ape sarate,gimnastica medicala/intretinere,masaj anticelulitic/relaxare,electrostimulari,aromoterapie si impachetari cu ciocolata/parafina/namol din marea rosie de aplicarea tratamentelor a avut grija doctorul meu
si din partea casei programul www.youtube.com/watch?v=yGy9kOdJgj0&feature=player_embedded" target="_blank">sporty tv
pe toata durata tratamentului
din cate stiu l-ai inscris pe Ebonynu?poti sa-l aduci maine .....oana se va ocupa si de recomandarea tratamentului si de aplicarea lui
iar sa nu stai deageaba pe holurile spa-ului poti sa beneficiezi si tu de serviciile oferite de noi
asta in cazul in care doresti
trebuie doar sa anunti sa nu programam pe alta
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
oana_n spune:
mey eu aseara v-am anuntat, v-am trimes invitatii la inaugurare, dar daca nu v-ati prezentat la timp....eu m-am descurcat ce era sa fac?
iona maine avem neste cleente dornice si nerabdatoare. sa prepari seara asta ceva potiuni mirobolante
adrianka sper ca e cum zice iona, ca ai petrecut bine si frumos la spa....ti-am trimes cardul special VIP
nu zic cine era curier...o sa fie o surpriza
purpleeeeee ce faci? la viena cumva?
anka ce e cu tine? unde esti?
mj, lisa cine ne defileaza seara asta?