Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (178)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Cum sl meu pitic e un mic terorist la noi eu si sotul facem lucrurile pe rand eu mananc el sta cu Danut, apoi papa el, face el dus, eu supraveghez comoara si apoi fac eu dus si ma gandesc in mintea mea ca sapt asta am 6 sapt de cand am nascut si merg la nenea doctorul si cum din mai actiune ioc imi vine un gand nastrusnic si imi intreb jumatatea. Bine da noi cu micul terorist cum mai facem si noi ceva ? si al meu sot imi zice calm Ca mai toate lucrurile pe rand intai tu si apoi eu. Dec...
Apropo de ce zicea Monis eu reusesc doar sa pun rufe in masina si la uscat(uneori ajutata) si sa mai strang cate ceva prin casa. Mancare fce soacra'mea si mai ales al meu tata ca de nu am muri de foame. Si eu care visam la curatenia de Craciun.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DYMOMO succes sotului tau vineri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Andre - priceput! Io tare ma bucur ca nu renunti, poate ii dai frumoasei macar 1 luna laptic bun-bun. Cat despre laptele praf, intreaba un neonat, ca exista un soi de 'formula' de administrare (ceva de genul cate zile de viata are nou-nascutul X 10 ml sau asa ceva... nu lua de bun ce zic ca-mi amintesc ca prin vis ce zicea neonat-ul la maternitate, ca nu m-a interesat...). Oricum ar trebui sa fie diferit la hranirea combinata...
Spor in toate

Ancutza - greu tare cu ce zici tu acolo... sper sa treaca repede perioada asta si sa doarma printesa mai mult

Lalu - bine ai revenit . Sper sa te adaptezi rapid si sa-ti revii... ai grija cu starea aia de slabiciune

Crissa cand am citit prima oara:

Citat:
citat din mesajul lui crissa13
buna ziua,
Eu am reusit sa fac fata la cele 3 zile de nastere de sambata, doar ca au fost foarte obositoare.

initial am avut cateva secunde in care, in confuzia mea am crezut ca ai stat 3 zile in travaliu... incepand de sambata . Ce face maternitatea din unii oameni

Ramonika - bine ai revenit . Asteptam povesti, impresii si poze cu Ruxi

Dymomo - inseamna ca e cumintel bebe de ai reusit sa postezi . Bun asa cu tati... si la noi se ocupa cand ajunge acasa, ziceam doar ca le aud pe fetele astea si visez si eu la cele 15 zile de CO pe care si le poate lua orice tatic lucreaza intr-o firma normala.... Bafta la sustinere asteptam berea

fetele gata-gata de nascut - eu abia astept sa fac galerie... hai care e prima?

Ce de-a fete rare la fata in seara asta ... eu una sper sa ne intram cu toatele in ritm si sa va reveniti si voi cu scrisul, ca eu m-am plictisit rau sa scriu si apoi sa dau F5 la infinit, vorba RamoneiC, disparuta si ea de o vreme. Mi-e dor de toata lumea... si toata lumea-i ocupata... Shtephy abia a juns si ea acasa... Lumi sper ca e ocupata cu Richard. Si cu siecsu, ofc . Sa ne spui cum e Anabelle .
Hai ca plec sa culc piticutzul cu ciresele... ca ma iau cu vorba pe aici si apoi iar ma plang ca nu scrie nimeni ore intregi...
all

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Lalu,ramonika bine ati revenit ! va asteptam prin zona..cu impresii si tot tacamul..

Andre we miss you ,too..te asteptam ,pana una alta bucura-te de tot; vizavi de alaptat: keep on trying !!

Monis si al nostru tatic si-a luat cele 5 zile de la stat si inca 5 de concediu...restul de concediu si cele 10 zile pt curs..cred ca se duc pe apa sambetei...firmele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza all!

Hop si eu aici! Va invit la !

Va multumesc ionelamaria si monis pentru sfaturile cu privire la odihna1 Aseara v-am ascultat si am reusit sa dormim amandoi de la 20 la 4...bine,,,,s-a trezit Raresh pe la 12 sa manance, dar l-am pus langa mine in pat si a adormit cu tzitzi in gura...dar si eu pe langa el! Revin dupa ce citesc din urma! Pupaceala

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Neatza!
Se pare ca s-adormit.....lucru ce ma bucura. Seodihnesc mamicile si viitoarele mamici! Sa ne fie de bine!
Haideti burtici......cine naste azi?Floricik? Monica?....EU
Haideti ca mi s-a cam turtit fesu'.....

Zi buna sa aveti!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
38+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 1+!!!!!

Mergi la inceput

Neatza

Ce fac fetele disparute?
Am si eu cu cine sa beau cafeaua?

poate cu sarbatoritii de azi

Remus Andrei
Sandor Cristian

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

La Multi Ani LUMI!
Sa traiesti, sa fii fericita si sa te bucuri de micutza Anabelle!

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neataa!!
..azi sunt mai odihnitaaa...am urmat sfatul lui Dienutze, si am dormit cu rechinasa lipita de mine in pat.Si am avut in felul asta 2 reprize ft. bune de somn ( chit ca mi-au amortit toate cele stand doar intr-o singura pozitie)de la 12 la 3 si de la 3 la 6

Acuma scriu pe forum, si cu un picior legan carutul unde am reusit sa o prostesc pe fiimea sa doarma! Da ce mai ziceti ca luat micul dejun si am spalat vasele la bucatarie intr-un picior, caci celalalt il foloseam sa hatan carutu cu printesa adormita..ce sa mai ..sunt de coma!

Dymomo, asa e si la noi, facem cu randul la toate eu si tati, mancat, spalat, culcat samd..la siecsnici nu imi sta gandul deocamdata..ca sa imi pun problema ala cum l-om mai face!!

Ancutza, nasol cu pitica ta si colicii..
A mea (sa nu ma laud prea tare ca parca vad ca o apuca si pe ea iar..) ma mai lasa totusi sa ma odihnesc. Plus ca am programul impartit cu al meu la pazit cupilu, el o pazeste pana la 12 noaptea, ca eu sa apuc vreo ora/doua de somn, si pe urma dimineata tot el sta cu ea fie de la 5-7am fie de la 6-7.30..deci tot apuc sa dorm linistita fara grija fetei

Monisule, tot citesc ca seara e cam pustiu pe aici..eu nu prea am cum sa contribui, caci atunci prind si eu putin , in timp ce rechinasa e pazita de tasu...Iar noaptea cand se maraie, nu pot intra pe net sa ne tinem companie, caci calc. e in sufragerie unde doarme al meu!

Lalu, asa e la inceput in prima sapt, a doua..zic eu cea care am vechime-adica 5 saptamani..si eu am fost cheauna rau in primele zile, obosita pana peste poate..Dar incet incet iti mai intri in ritm..Si mai rau e cu colicii ..acolo e jale daca ii are, poate totusi nu o sa aiba prea mult timp!

Ramonika
, bine ai venit acasuca, cu Ruxi. Acomodare rapida, si te asteptam la povesti pe forumache!

Floricik , Monica, Crissa..tin aproape cu agitatele dupa colt..ca deja am uitat cum e sa fac galerie

Si sa dam petrecereee mareee pentru Lumi!!!
LA MULTI ANI MAMICOOOO!! Distractie placuta alaturi de tati si micuta Annabelle!!!!!

nah..ca acu imi ploua in gura cu gandu la bunatatile cu care o sa ne cinstesti

REMUS ANDREI!!
SANDOR CRISTIAN
!!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Neatza fetelor!

Lavi buna cafelutza! Multumim!

LA MULTI ANI LUMI!

Bine ati venit acasa Ramonika!!

LA MULTI ANI bebeilor care azi implinesc o lunitza sau doua!

38+

AMR 6

Mergi la inceput