Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (178)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Citat:
citat din mesajul lui unombun

fetele care folositi solutie oftalmica ptr.desfundarea canalelor,cum reusiti sa administrati copilului solutia?ca al meu inchide ochii,misca capul,etc...se duce solutia oriunde numai in ochi nu!spuneti-mi cum sa procedez ca ma duc cu capul.
medicul pediatru tocmai m-a incurajat ca la desfundarea canalelor,la oftalmologie,se poate gresi si intepa in alta parte.Halal

Se ia masculul din dotare sa tina bine cupilu!!!
Tu iti iei inima in dinti si tragi de pleoapele micutului pana se deschid putin, apoi pui picatura! E f greu, dar se poate!
La fel si pt nasuc, trebuie tinut bebe bine!
Se lasa de regula cu chiote! Ca si curatatul nasucului cu pompita! Dar...sa stie si vecinii ca exista bebe in bloc!

Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissa13

buna ziua,

Eu am reusit sa fac fata la cele 3 zile de nastere de sambata, doar ca au fost foarte obositoare. Am ajuns acasa cu dureri de mijloc si usoare contractii care m-au lasat repede. Nu mai pot sa suport arsurile , ma trezesc noapte din cauza lor. De-abia astept sa imi treaca. Au mai ramas 7 zile pana la marea intalnire, uf au inceput emotiile.

38 + Robert Andrei

crissa si eu am suferit f mult din cauza arsurilor la stomac, ajunsesem sa nu mai mananc aproape nimic de frica sa nu inceapa durerile de stomac, nu mai reuseam sa ma odihnesc noaptea, pana am descoperit (mi-a zis o prietena) niste pliculete care se numesc DICARBOREM, care se dizolva in apa, au gust bun si nu au contraindicatii. De atunci ma simt f bine, pot sa mananc orice si dorm linistita noaptea. poate te ajuta. te

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianeAli

mamici si burtici!!!

fost si noi azi la control..si ..dupa cum se arata..al meu broscoi mai sta cel putin o saptamana la borcan. doctorul a zis chiar ca s-ar putea sa prind 41 de sapt juma. maaaare lenes broscoiu meu... si deja nu mai rezist.. il vreau afaraaaaaa..

in rest ii ok,toate bune, si fara probleme deosebite.

39+ Lorin Edward

Ne luam de mana ca si fata mea e mare lenesa. Noi abia asteptam sa o vedem si ea...

Floricik 40+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

floricik, diane si noi suntem la fel ca si voi. am intrat pe a 41-a sapt si tot nu vrem sa iesim din ou. tati ne plimba toata ziulica, fac curatenie, fac mancare ....nici nu mai stiu ce sa mai fac...ca facem de toate si tot nik... .
fetelor, va multumesc din suflet pentru incurajari, sunteti niste scumpe. chiar imi ridica mult moralul de cate roi intru pe forum.
maine dim la 10 mergem la dr sa vedem ce mai spune. el a zis sa vin fara bagaj, dar il luam cu noi...pt orice eventualitate ...poate poate.
lalu, bine ai venit acasa! sa-ti traiasca bebe si sa fie sanatos. la ce spital ai nascut si cu cine?

va pe toate si va tin la curent cu schimbarile.

viitoare de Maria

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

buna seara,

in sfarsit am ajuns si noi acasa in dupa-amiaza asta.
suntem bine, incercam sa ne adaptam la noul mediu.
n-am citit nimic din urma, sper sa reusesc zilele astea.

totul a fost bine, fetita e sanatoasa, eu m-am refacut destul de bine. in general am fost multumita, desi m-au tinut astia in spital destul de mult. mereu gaseau motive sa nu plec... le-or fi placand prea mult de mine...
initial eu as fi fost gata de plecare de vineri, insa fetita a facut icter fiziologic si au tinut-o putin la lampa. apoi nu aveau vaccin contra TBC-ului in spital si cica nu dadeau drumul fara vaccin, apoi azi mi-au scos si firele, daca tot am stat atat...
insa important e ca suntem bine si in sfarsit acasa.

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Bine ai venit acasa Ramonik!!!!!!!!!
Ce-ti face bebe si cum a fost experienta ta?

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Bine ai venit acasa RAMONIKA. Ma bucur ca sunteti bine si tu si bebelina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lalu, incurcate sunt caile Domnului of of.... 5 perfuzii? pai cata oxi ti-au pus aia in perfuzie? ca la mine intrase in panica dr ca daca moasa a depasit doza.... dar de unde? ca ea nici cat ceruse dr nu pusese. Mama lui de organism.... saaaauu.... nici al tau nu e mai breaz daca ti-a facut figura Ai mei radeau ca eu sunt buna de declansat cu oxi... mi-o arata si nasc. Bine ca sunteti bine... urat cu afurisitiii de colici. Tu ce dai pt ei ?

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

CUSCRAAAAA! bun venit acasa!!! Sa ne povestesti de Ruxi micuta .... cum ii e acasa ( asta cand ai timp.... ca nu ai voie sa neglijezi printesa mica se supara Mihnea). Cum e printesa fara hainute? dar cu hainute de la mami? pentru amandoua nsi un buchet maaaaare de de la Mihnea... de fapt... cate unul pentru fiecare dintre voi( ca doar se pune bine si cu soacra... nu??)

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

In sfarsit reusesc sa scriu si eu ca de doua zile doar citesc si cand la scris... micul terorist incepe concertul. Deci:
la multi ani fulgusorilor care au serbat 1,2 lunite si la mamici.
Ancutza asa e si gogo de vreo 3 zile noaptea somn ioc de la 1 la 5, ziua doarme doar in brate iar cand il pun in pat il apuca urlatul. Ce e drept are ceva probleme cu tranzitul intestinal si face kk numai stimulat si cred ca si asta e o cauza. Ii dau din nou debridat dar mai putin si sper sa nu il apuce diariuta ca data trecuta.
Monissi la mine al meu sot s-a dus la munca inclusiv in ziua in care am iesit din maternitate iar cele 5 zile libere(desi lucreaza la stat) nu le-a luat ca nu are cine sa ii tina orele. Ce e drept cu toate ca vineri are sustinerea publica la doctorat(si cand e acasa e mai mult in fata calculatorului) isi gaseste timp si pt gogo mai ales seara cand il adoarme si mi-l aduce adormit in pat si astfel "fur" si eu 1-2 ore de somnic.
Andre si ma bucur sa aud vesti de la tine. Si la noi inca ne jucam cu tatza si papam si bibe. Eu de la 2 sapt ii dau san si apoi 90 de mm lapte praf(humana). Mie asa mi-a zis neonatologa san cat de mult se poate iar la 3 ore 90 de ml de lapte praf(sau cat vrea el sa suga din astia)
Ramonikabine ai venit acasa. Asa e la Elena Doamna iti dau mai greu drumu acasa probabil si pt ca nu sunt asa aglomerati ca cei de la Cuza Voda. important e ca si tu si Ruxandra sunteti bine.
Lalu eu ziceam de dr Nica. Eu sunt f multumita de ea. Ne-am inscris si la dr de familie dar cand am o problema pe ea o sun. Am primit numai sfaturi bune.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput