Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (178)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Miany[/b], trimite una bucata buni si la noi sa plimbe rechinasa! Ca eu aici am una bucata buni care e crizata daca scoatem cupilu afara ,ca e prea firava si raceste!! si sa o tin in casa infofolita in 7 paturi, daca ar fi dupa ea..

Miany[/b], eu poate mi-as mai gasi timp sa fac cate ceva prin casa, cat sta al meu cu fata ..dar ..am o leneeeeeeeeeeeee !!!! Mare putoare m-am mai facut

[Am si eu o intrebare, la voi bebeii plang cu lacrimutze?cca eu la fiimea nu am vazut urma de lacrima, si parca citisem ca dupa 3 sapt ar trebui sa i se desfunde canalele alea ..Ma gandesc poate o avea ea vreo problema..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

trimit cu mare drag ..numai ca e cam departe; noi nu am avut probleme pe tema asta ;am negociat timpul doar..acum stau afara si cate o ora si ; cred ca mai frig ii e la buni ( se plange ca-i ingheata mainile pe carut),piciul se simte bine,nu am avut probleme deloc ,desi pediatra mi-a zis sa il scot numai dupa 2 luni..

Si eu sunt lenesa ,dar ma prinde rusinea ,ca vine maica-mea si eu stau la calculator...asa ca trebuie sa ma mobilizez..

legat de lacrimi ,nici eu nu am vazut sa planga cu lacrimi ,dar nu m-am ingrijorat ,vb lui moni ,daca nu are alte probleme..desi acu daca stau sa ma gandesc poate ar trebui sa mi fac griji ,ca suntem marisori.. ..sunt denaturata ,ce mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DANKUTZA ce bine ca te-ai mai linistit

LAURAIRINA incearca sa pui o sticla de apa calda langa bebelina ca sa doarma. Poate ca ea are nevoie de caldura corpului tau de ii place pe burtica ta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Miany - Si sa stii ca barbatii nimic nu inteleg pe lumea asta (ii suspectam eu si inainte, acuma sunt sigura )

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

de-aia raman ei cu fixatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

monis, fain citatul despre alint

apropo de alaptat, la mine cand se produce laptele vreo 20-30 de secunde ma dor sanii grozav, simt laptele cum invadeaza sanul pana la refuz, apoi incepe sa picure si se potoleste. parca la calin nu durea asa. banuiesc ca va trece cand se regleaza productia. voi patiti asa?

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONIS, LAURAIRINA intr-adevar e greu ca sunteti departe de ai vostri...dar bucurati-va de ceea ce aveti...Doamne Doamne stie de ce avem nevoie.

Mergi la inceput

Alinus felicitari pt crestere!! tineti-o tot asa !!
Noutati de la Adriana ? poate mai vb cu ea ; o pupam...

Ionela -las-o incolo de soacra ,ca vine si pleaca...daca vrea sa carcoteasca ,gaseste ea motive ,asa ca nu te mai agita...

Monica bafta la medic!!

LIDIA cum stii tu...merita incercata ideea ,poate da rezultate..

Monis, Camy nu aveti noutati de la Shtephy?!

fetelor ,am intrat pe picassa si am vazut albumele unor fete ,care n-au mai postat demult ..byabeatrice,luciandrea,ildyqo etc...nu mai stim nimik de ele?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

La Multe Lunite Alexa Annabelle!

La Multe Lunite Dragos Andrei!

Noi am fost si azi la spital. TNS + eco. Totul ok. Dr zice ca fata mea creste, e ok, are conform masuratorilor 39 sapt si ceva. A zis sa nu-mi fac griji ca practic sunt la termen...stiti voi...sarcina la termen este intre 38 si 42 de saptamani.
Offf nu mai am rabdare. Vreau sa-mi vad fetitza.

Dankutza ma bucur ca te-ai mai linistit. Bafta pt maine.
Monica bafta pt maine.
Ionela bafta cu socrela. Daca te supara incearca sa nu o bagi prea mult in seama. La mine functioneaza.

Floricik 40+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Crissa si eu am niste arsuri tare nasoale. Am inceput sa umblu non-stop cu dicarbocalmul in geanta. Ce sa mai zic , ca am 40 saptamani, burta nici gand sa coboare si arsurile isi fac de cap.

Floricik 40+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

of, ca batuta in cap mai sunt
De ieri am mesaj de la Shtephy, a zis ca e greutz, dar din ce in ce mai bine, bebe e mancacios si stau impreuna in salon si ca azi spera sa fie acasa.

Ma scuzati ca am uitat, batranetile, bate-le vina

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Felicitari la toate mamicile care au nascut in ultimele zile !!!
Va citesc aproape zilnic, dar de scris... Dani are colici si am zile in care stau cu el toata ziua in brate. De exemplu, sambata. Dupa care duminica - somn de voie el, si bineinteles si eu ca sa ma odihnesc. Primele doua saptamani facea caca de 10 ori pe zi, cum au aparut colicii, mai face o data, daca are noroc. Si toata treaba asta il enerveaza si nu poate dormi, mai ales ca, atunci cand face, dupa ce se concentreaza bine, e plin pana-n gat

Monis, am avut si noi cojite, exact cum ma asteptam sa fie, cand mi l-au dat acasa era rosu tot si cu eritem pe tot corpul, de m-am cam speriat, dar cu lapte de corp Mustela a disparut eritemul ca prin farmec in doua zile si cojitele in vreo doua sapramani. Mai are doar pe frunte pielea mai uscata si in capsor, ca acolo nu prea pot unge. Cei de la spital ma sfatuisera sa-i fac bai cu cloramina (????), dar nu mi-au explicat ce-i aia si din fericire n-a mai fost cazul.

Buricutul a cazut la 10 zile, s-a vindecat la 20 de zile, asa ca acum suntem ok. Dani e mancacios rau, mananca la 3 ore - 3 ore si jumatate, din pacate si san si completare, ceea ce inseamna ca nu o sa mai am lapte prea mult timp. Important e sa fie sanatos, ca restul nu conteaza.

Va pup si abia astept sa intru in normal, sa dorm mai bine si sa pot posta in fiecare zi

Mergi la inceput