produse FM

produse FM | Autor: criu

Link direct la acest mesaj

O vecina ma tot ispiteste cu acesta produse si pe net nu am gasit prea multe informatii.Ati folosit produse FM ? Cum vi se par?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Am cumparat eu de la o colega un parfum (imita originalele). Mi-a placut mult, chiar semana perfect cu originalul. Cam atat stiu de ei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

Eu stiu mai multe despre ele.
Firma FM cumpara arome de parfum si face parfumuri la fel ca cele cunoscute dar pentru ca nu este scris pe ele armani sau gucci costa mult mai putin. Sunt foarte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Si colegele mele si-au cumparat parfumuri FM. Au fost multumite. Nu tin chiar cat parfumurile originale dar nici cu mult mai putin. Si sunt la preturi mai de criza asa. Ma gandesc sa imi iau si eu un parfum si un fard (am inteles ca sta bine pe pleoape fardul de la ei) dar inca nu ca mai am "pe stoc" ceva avoane si oriflame-uri.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Eu, pe langa faptul ca sunt distribuitor, am cumparat pentru mine parfumuri, produse cosmetice si chiar pentru casa (bucatarie, baie) si sunt foarte multumita de calitatea si pretul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

M-ati nimerit la fix!!!!!!!!
Mi-au spus mai multe persoane despre aceste parfumuri dar nu stiam cum se numesc FM sau FHM?Toata lumea le lauda:parfumurile,produsele pentru casa si fardurile.Vad ca e un nou val,peste tot numai despre asta aud.Sa vad cum fac sa gasesc si eu un distribuitor dar nu eram sigura daca sunt FM sau FHM, insa daca si voi vorbiti despre ele sunt clar FM.

Mergi la inceput

Ti-am trimis un e_mail cu mai multe detalii. Daca iti plac produsele ai doua variante cumperi sau te faci distribuitor si castigi 40% la orice produs. Te ajut eu in oricare varianta alegi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Si eu as vrea un PM cu detalii, va rog, ceva cataloage, produse, etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Citat:
citat din mesajul lui madairina

Ti-am trimis un e_mail cu mai multe detalii. Daca iti plac produsele ai doua variante cumperi sau te faci distribuitor si castigi 40% la orice produs. Te ajut eu in oricare varianta alegi.

gradina mea

Mie mi-ai trimis Madairina?Nu am nimic pe nici o adresa de mail.M-ar interesa foarte mult,daca se poate te rog ajuta-ma si pe mine sa stiu cum pot intra in posesia unor produse.
Multumesc !

Mergi la inceput

V-am trimis PM dar imi trebuie o adresa de e_mail ca sa va trimit listele cu preturi si toate conditiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vreau si eu o lista de preturi, conditii, etc... Adresa e madalina78@gmail.com

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput