Mos Nicolae e in prag de sarbatori.
Ma uit foarte rapid pe ceas zicandu-mi, mai am 10 minute si trebuie sa plec din nou in invalmaseala strazii. Insa am cele zece minute, numai bune de a scrie doua trei cuvinte, asa cum ursitoarea mi-a spus la crestetul capului atunci cand am venit pe lume:
"Tu vei fi vestitorul lui Mos Nicolae!"
Si dusa a fost ca un suior de fum, iar eu am sosit plangand din toti bojocii celor aproape patru kilograme ale mele. Si de aunci incoace,an de an, la exact doua zile dupa ce aud La multi ani, incep sa se auda clinchetul zurgalailor ce vestesc sosirea lui Mos Nicolae.
Chiar si acum, trecandu-mi pasii printre sutele de oameni de pe strada, am simtit in aer vibratia sarbatorilor ce stau sa vina pe la usi, pe la ferestre. Si din nou vad oameni zambind, glumind, aruncandu-si cuvinte sugubete unul altuia si dorindu-si Sarbatori fericite.
Parca am pasit intr-o alta lume, unde a disparut macar pentru cateva clipe necazul si tristetea, iar obrazului crispat i-a luat locul surasul tainic al magiei clipelor ce se apropie.
Asa incat, inima mea bate din nou asemeni unui clopotel cristalin si vine sa spuna tuturor si celor mari si celor mici si celor tineri si celor batrani si celor saraci si celor bogati deopotriva:
"Sarbatori fericite tuturor!" .
Nu de alta dar asta mi-e ursita ce am primit-o intr-o seara de decembrie trei la ora sapte.
"Copile - tu vei fi intotdeauna vestitorul lui Mos Nicolae"
Sarbatori fericite dragilor. Va spun eu ca este asa.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Raspunsuri
miriama spune:
Multumim de urari!! Sarbatori fericite tuturor si multa sanatate cu spor si belsug!!!
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
SufletDInger spune:
Sarbatori fericite! Sanatate, bucurii si liniste in suflete!
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
Delphinas spune:
Multumesc de urare.
Sarbatori fericite si tie si familiei.
Sa iti faci ghetutele. Mosu sigur are ceva si pentru tine
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
desprecopii spune:
Sarbatori fericite si de la noi.
Sa aveti un Mos Nicolae plin de surprize frumoase si sa va miroase in casa a portocale...
va pupam cu drag,
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Anina_n spune:
Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si un Mos Nicolae darnic si bun, pentru toti !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Lara spune:
Multumesc. Sarbatori Fericite si tie, Marius si voua tuturor!
Mi-e tare dor de acasa.. Numai acolo pot simti exact ce spui tu, aici nu voi gasi nicicand ce simteam candva, in preajma sarbatorilor pe care le iubesc atat.
Sa fiti fericiti si sa aveti mereu sufletul "acasa" iar maine, sa va aduca mosul bucuria pe chipurile copiilor vostri. Asta e cel mai minunat dar.
Lara, 23 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
maminuta spune:
Sarbatori fericite tuturor si un Mos Nicolae imbelsugat,plin de liniste sufleteasca si magie!
Qamar spune:
Sarbatori fericite!
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*