Fiv in Ungaria 81
Raspunsuri - Pagina 6
patricia spune:
Miki eu iau 1/4 Ovitrelle. Am impartit lichidul in 4 si il fac cu acelasi ac. Asa ne-a spus dr. Doar ca voi face doar 3 zile Miercuri, Vineri,Duminica iar cealalta 1/4 ce ramine a spus dr. ca i-o da sotului, daca la mine va iesi Hcg pozitiv. Asa ne-a spus dr. sa facem. Folosim acelasi ac de 3 ori.Sper sa iasa asa..Dupa calculele mele si hcg din ziua a 5 a de 25,35 in ziua a 12 ar fi trebuit sa iasa in jur de 400, acum dupa administrarea de ovitrlle cine stie ce valoare va iesi.
BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA SFINTA SA MA AJUTE SA IMI STRING COPILASII LA PIEPT(COPILASI REZULTATI DI ACEST FIV)
tamaryllis spune:
Mikisor, nu vreau sa-ti zic cu ce a venit mosul la mine in afara de nk-uri! NU fii trista, ca se poate si mai rau!Cine ti-a recomandat doza asta?
Mairis, multumesc pt informatii! Dr-ta cred ca era dusa!
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
balanta_tm spune:
mire, abia acum am vazut ca imi spusesei cum sa pastrez medicamentele. Multumesc.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
KITTA spune:
Miki-Mikipot sa iti spun de la austrieci citire ca am avut tot din gama cortizoanelor- APrednisolon 1/2 dimineata si 1 pastila intreag seara. Este de 5 mg, dar mai mult nu am auzit pe la nimeni. Sa isi mai dea fetele cu parerea......
Acum dupa cele 4 zile de Medrol de 16 mg, am continuat eu de capul meu cu 1 pastila de APrednisolon seara si ultimele 2 seri la rand am uitat sa iauO fii nasol?
Cu venitul CM-ului asta mai devreme nu stiu ce sa zic, au mai patiti cauzele si desigur ca este de intrebat dr. si sa se gandeasca la o explicatie si solutionare a problemei. Normal ar fi sa nu vina pana nu se intrerupe Utrogestanul.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm mire, abia acum am vazut ca imi spusesei cum sa pastrez medicamentele. Multumesc. mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota insuficienta venoasa cronica bilaterala |
cu placere puiule
miki-miki spune:
Feli deci se da si 16 mg dar pe per scurta, eu ce ma fac ca nenorocitii astea ataca si placenta si tb sa fac tratam pana in sapt 28-30.
Kitta sa nu mai uiti de Apredisolon pt ca tin minte ca ai SALF, nu? Sa nu uiti nici de aspirina si heparina si dc reusesti sa continui cu ele pana te vede un hematolog.
Tamy repeta analiza poate e gresita. Nici eu sunt prea breaza pt ca de la ultimult ET am o durere surda in burtik si mi-e sa nu am vreo balarie, tb sa-mi fac analize. Iti scriu un PM acum.
Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
didiloo spune:
buna dimineata fetelor!
La multi ani Nicoletelor!!!
vreau sa va intreb si eu...mie mi-a dat dr. medrol de la punctie in fiecare zi cate una, dupa ET 3 zile cate una si 4 zile cate o jumate (medrol de 16mg), dupa care ma opresc. oare o fi mult?
miki-miki spune:
Didilo nu-ti face pb pt ca doza ta e buna pe per care ai spus ca o iei. Eu intrebam de doza de 16mg luata pe termen lung
Tamy ti-am dat un PM
Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
denisa220972 spune:
LA MULTI ANI SI SANATATE MULTA CELOR CARE ISI SARBATORESC ASTAZI ZIUA DE NUME
mirela2 iti dau un sfat, lasa macar 3 CM si dupa aceea sa faci FET, fiindca nu stiu concret ce reprezinta acest aspirat al embrionului, dar cred ca este un chiuretaj si se va interveni si cu chiureta, dai timp uterului sa-si revina la parametri normali singur.
La mine abia acum sa reglat cat de cat CM, a 3 data.
Succes mult
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisa220972 LA MULTI ANI SI SANATATE MULTA CELOR CARE ISI SARBATORESC ASTAZI ZIUA DE NUME mirela2 iti dau un sfat, lasa macar 3 CM si dupa aceea sa faci FET, fiindca nu stiu concret ce reprezinta acest aspirat al embrionului, dar cred ca este un chiuretaj si se va interveni si cu chiureta, dai timp uterului sa-si revina la parametri normali singur. La mine abia acum sa reglat cat de cat CM, a 3 data. Succes mult |
este o noua metoda in care nu se foloseste chireta, se folosesc medicamente pt dilatarea colului apoi sub anestezie se introduce in uter un cateter ce difera ca grosime in functie de varsata sarcinei, iar cateterul este legat la o pompa cu vacum.
asta este avortul prin aspiratie.