Fiv in Ungaria 81

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Balanta deci tot ramai la Szeged? Eu stiam ca cautai clinica in Austria?
La intrebare nu stiu sa-ti raspund insa bafta daca ai inceput acum!

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Balanta, multumesc!
Ideea e ca dr mi-a spus ca ar fi mai bn sa amanam deocamdata consultatia. Macar de ar iesi bn, caci dupa cred ca o sa gaseasca timp sa ma vada destul de repede. O sa fac tratament si o sa repet PAP-ul. Dar acum parca mi-a intrat in grija sa fac si testul HPV, ca nu imi strica: daca e bn e perfect, daca nu, sa stiu sa fac tratament din timp. Am citit ca virsul dispare din organism 90% dupa 6 luni-2 ani de tratament.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

tveety, nu fac FIV in Ungaria, de acolo doar am luat medicamentele, ca la TM nu am gasit nici Suprefact, nici Gonal la pen. FIVul il fac la Viena.
Multumesc de urare , desi deocamdata nu incep FIVul: astept sa imi scada TSHul sub 2.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Tanoo, nu e cinstit sa faci parte din acest forum si sa-l cataloghezi ca plin de barfe si lipsit de concret.
Daca nu te mai simti reprezentat, esti liber sa te exprimi insa nu cataloga si judeca!
Poate, NOI, cele care am fost dezamagite, nici macar nu am povestit chiar tot, tocmai cum spuneam si eu si Espe, din respect pentru doctor si pt cele care au reusit cu el.
Si crede-ma, eu am avut un esec pe un caz "perfect", dupa cum spunea dl.doctor! De aceea si am fost foarte "atractiva" pt. Zadori. Deci nu numai cele cu probleme sunt frustrate si "barfesc" doctorii. Eu si sotul meu, dupa ce am dat 2000 euro si un esec, am fost abandonati fara explicatii, nici macar ceva de genul: "next time, in 2050, when I will have time for you, I hope it will be better!"....
Nu pot sa nu respect un om, in general, cu atat mai mult un om care face alti oameni fericiti. Pacat ca nu ne-a facut si pe noi.

Crede-ma, cum nu pot judeca eu cazul tau si al sotiei tale, cu care inteleg ca s-a purtat exemplar, nu judeca nici tu cazul celor destul de multe, si nu foarte multumite.

Si mai permite-mi o "aroganta": niciun barbat nu poate simti ce e in sufletul unei femei cand are un astfel de esec, oricat de implicat, atent si iubitor ar fi. Asa ca sub influenta durerii, a frustrarii, a lacrimilor si durerii, permite-ne, te rog, sa DAM VINA!

Sincer, eu va urez mult succes! Si chiar m-as bucura daca nu ati ajunge sa imi intelegeti frustrarea, pt ca inseamna ca veti implini visul!

Espe, imi pare tare rau.
Suntem cat putem alaturi de tine.

Rubia, Patricia, , FELICITARI! Sa ajungeti sa va tineti BB-ii in brate, sanatosi si frumosi!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

Espe, poate ar trebui sa repeti testul luni, asa cum zice el ...
Sigur voi face asta, dar nu pt ca asa zice cineva, ci pt ca trebuie sa stiu ce se intampla cu organismul meu!

daca tu stii ca el a facut 3 greseli majore in ceea ce te priveste, de ce nu ii ceri explicatii ?
Am facut asta la fiecare intalnire cu el, inclusiv pe mail. Explicatiile tardive nu ajuta la nimic, sau nu pe mine si cu siguranta nu imi pot face explicatiile un bebe.

eu cred ca el stie mai bine decat tine sa prescrie o schema de tratament, sa faca o punctie si un et ...
Eu nu prescriu scheme, nu fac punctii si nici ETs asa ca nu se pune prob cine face mai bine decat cine aceste proceduri.

nu sunt aici ptr a-i lua apararea lui zadori, insa forumul asta a devenit un fel de chat, barfa ... nimic concret ...
Si atunci de ce participi activ?????

iar cand apare un esec, toate "sariti" sa il criticati pe doctor ... si, in general, cele care il critica, au probleme mari, asa cum ai spus si tu, candva ( daca iti mai aduci aminte ) ...
Da, imi amintesc, dar nu e deloc cazul meu, eu nu am prob de infertilitate, ci cuplul eu+sotul meu are.
Si daca tu ai dreptul sa fii indignat ca ai pierdut mii de euro in Ro fara rezultatele asteptate si ai pierdut timp, eu de ce nu as fi dat fiind ca am pierdut muuult mai multi bani si timp decat tine??? Doar tarile difera: eu am pierdut vremea si banii in Hu in loc sa ma duc in Israel, tara care e nr 1 mondial in FIV. Macar tu ai dat banii in tara ta!
Mai mult, traiesc intr-o tara libera, am dreptul sa am orice parere despre orice si sa mi-o exprim unde consider! Daca te deranjeaza, da-ma in judecata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Mirela acum sunt bine. Sa fiu sincera, nu ma gandesc in viitor. Anul asta astept doar sarbatorile si apoi la anu' om mai vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

S-au cam incins spiritele pe acest topic, dau mai bine nu spun nimic , pareream ma o stiti
Rabdare fetelor odata va venii si randul nostru
Nu-i mai cereti capul lui Tannoo fiecare are din fericire, alta experienta. Sper ca intr-o zi cu totii sa fim gravidute fericite si fara suparare in suflet!

Balanta am inteles sper sa fie de data sata cel reusit

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Forumul "despre copii" este un forum liber si fiecare are dreptul la opinie. Nimeni nu ii poate trage de urechi pe ceilalti participanti la discutie in cazul in care parerile nu coincid.

Tanoo - prezenta pe acest forum nu este obligatorie. Daca nu te mai reprezinta esti liber sa te retragi. Mi se pare mult mai rezonabil decat sa faci asemenea aprecieri . Indirect jignesti intreaga comunitate "despre copii". Pentru ca noi aici, suntem o comunitate. Plina de barfe si lipsita de concret din punctul tau de vedere, dar o comunitate cu multi oameni de calitate, oameni saritori, oameni care fac bine neconditionat, oameni care isi ofera ajutorul pt ca asa simt.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

tveety, asa sper si eu, sa fie primul si singurul FIV pe care il fac.
tamy, sper din toata inima sa-ti iasa bine PAP testul dupa tratament. Si eu 'cochetez' cu ideea de a face totusi analiza HPVului, daca un medic a pronuntat cuvantul asta urat (suspiciune de HPV) la adresa mea . Pe de alta parte, stiu ca am tendinta de a exagera cu investigatiile pe care le fac inainte de FIV si deja ma enerveaza cand vad cum se tot mareste suma de bani data pe investigatii.

fetelor, intre timp ma lamurii cum trebuie pastrate medicamentele mele pt FIV, asa ca nu mai e necesar sa imi raspundeti.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamolnar

Mirela acum sunt bine. Sa fiu sincera, nu ma gandesc in viitor. Anul asta astept doar sarbatorile si apoi la anu' om mai vedea.

si totusi, sper ca anul viitor sa aduca numai lucruri bune pt toata lumea.

Mergi la inceput