Fiv in Ungaria 81

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

PATRICIA
Din moment ce ai facut Ovitrelle, care e hcg, eu zic ca e absolut normal sa iasa o valoare mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui ala77

PATRICIA
Din moment ce ai facut Ovitrelle, care e hcg, eu zic ca e absolut normal sa iasa o valoare mare.

Aaaaa :(
patricia a luat Ovitrelle? Asta schimba datele putintel...
Cānd anume a luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Miki Miki Magne 2-2-2, Iar Egifilin zice ca face ca sarcina sa se fixeze mai bine(asa a spus dr.) De la ET nu am mai baut cafea. Eu am facut toate cele 3 fiv uri la Debrecen cu dr. Botnar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Miki Miki Iau Bromcriptina ptr. ca am prolactinina mare, Iar Ovitrellul il pastrez tot timpul la frigider, il scot cu 5 min. inainte de a mi-l da, apoi il pun inapoi.
Zice ca cantitatea pe care am facut-o de Ovitrelle in 6 zile influenteaza fosrte putin HCG. Sper sa fie cum a spus dr. 2 sau3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Patricia Egifilin+ ovitrele chiar ca ti-a fixat bine sarcina. Heparina nu ti sa dat deloc? Acid folic nu ai mai suplomentat pe langa cel din femibion? Cu 6 pastile de Magne B6 faci o doza de 30 mg de B6 , doza rec si in MTHFR. La BHCG-ul asta ar tb sa se vada si la eco dc ar fi doar un embrion dar dc sunt mai multi nu se vede inca.
Fetelor mai e cineva care ia Egifilin? Am vazut ca are teofilina care este un extract din ceai verde si care stiam ca nu tb luat in sarcina. Apoi ac ceai verde ar fi bun dc ai natural killeri voi ce mai stiti?.

Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna, dragele mele.

Imi fac "mea culpa" pt. faptul ca nu am mai reusit sa intru sa va citesc / scriu de cateva saptamani, insa am fost foarte ocupata. Pe scurt, am 2 noutati: una proasta, una buna.

Cea proasta: m-am operat de hidrosalpinx stanga (dimensiuni 5 x 1,5 cm) si deoarece era vorba despre recidiva, mi-au scos trompa stanga. Din pacate si trompa dreapta era facuta varza si avea si hidrosalpinx, asa ca mi-au scos-o si pe aceasta. Asadar la momentul actual nu mai am nicio sansa sa raman insarcinata natural, dat fiind ca nu mai am trompe.

Vestea buna: sotul meu nu are azoospermie, ci oligoastenoteratozoospermie severa, deci nu mai trebuie operat pentru o eventuala deblocare a canalelor. Acum incercam sa aflam daca e vorba de vreo infectie (dat fiind ca are multe leucocite), sa tratam ce este de tratat si sa imbunatatim caracteristicile spermei, astfel incat anul viitor sa facem ICSI, dar fara a apela la donator si fara a face biopsie testiculara.

Voi incerca sa citesc ce ati scris in unrma. Va felicit de pe acum pe cele care ati reusit sa ramaneti insarcinate intre timp, succes mult celor in focuri si bafta multa tuturor. Candva, mai devreme sau mai tarziu, trebuie sa reusim toate.

Cu drag,

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tabitha
.... Asadar la momentul actual nu mai am nicio sansa sa raman insarcinata natural, dat fiind ca nu mai am trompe.

Nu fi necajita cu un FIV puteti avea bebele vostru si felicitari pentru oligoastenoteratozoospermie

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

tabitha..nu fi necajita ca si eu sunt in acc situatie ca tine
hirosalpnix bilateral stare avansata ambele trompe

in ian sau febr treb sa merg sa le scot...iar potrivit spermogramei ce a facuto la budapesta sotul meu nu sta fff bine..dar nici rau..undeva la mijloc..iar la anul cand voi face FIV la kovacs om vedea ce si cum

oricum dupa op dct kovacs mia zis sai scriu un email si sa vedem care vor fi primii pasi cei avem de facut

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

patricia
ce inseamna prolactina marita pt care iei bromcriptina , este peste limita sau aproape de limita superioara.
miki
In schema pe care am primit-o de la Avalon inainte de fiv imi era trecut si un pregnyl injectabil parca in z2 dupa ET si in ziua 4 , nu mai stiu exact dar pot sa-ti spun cand ajung acasa.
Ce ziceti fetelor dr Botnar da preventiv magne B6 in doza necesara pt mthfr ?
tabitha
super bine , ai scapat de hidrosalpinx si ai o veste foaaaaaaaarte buna si anume aveti mari sanse la un fiv fara donator.
Multa bafta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, va rog, cine ma poate ajuta sa dau de Avalon? O adresa de e-mail ceva? Imi amintesc ca ea avea nk-uri marite si as vrea sa o intreb ce a luat si cine i-a recomandat! Daca aveti vreo informatie, dati-mi un PM, va rog!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput