Fiv in Ungaria 81
Raspunsuri - Pagina 17
patricia spune:
Fetelor sper sa fie mai multi embrioni si nu o extrauterina.
Miki Miki Egifilin am luat 1/2 la 2 zile deci nu e mult, Iar acum 1/2 la 3 zile. Dr. este si director si in vara a fost la ceva curs. Cind a venit de acolo primul lucru a fost sa rasfoiascqa o carte o carte in fata noastra si sa ne spuna de Egifilin , medicament pe care ni-l va prescrie dupa ET.De Heparina nici nu am auzit. Acid folic a spus ca e suficient cit e in Femibion.
Luck prolactina marita inseamna pente limitele normale. Mie imi place de el ptr. ca isi da silinta si este foarte bine dispus aproape tot timpul, dupa ce discuti cu el vezi lumina de la capatul tunelului, nu te repezeste si are rabare. Sper sa nu-mi schimb niciodata parea despre el si sa aprind vesnic o lunimare pentru binele lui.
Eu Utrogestanul il iau oral.
BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA SFINTA SA MA AJUTE SA-MI TIN IN BRATE BEBELASII REZULTATI DI CEL DE-AL 3 FIV.
patricia spune:
Fetelor daca este un fiv in care Hcg eate 1500 si sunt 3 bebelasi in ziua a 17 de la punctie, nu stiti cam cit ar fi maxima valorii HCG. Care ati mai avut asa o experienta, sau care ati avut o extra va rog sa-mi spuneti cam ce valoare ati avea. Sa ma ajute Domnul sa nu am eu acest ghinion. Sper. De abia astept pina Luni la eco.
violeta70 spune:
Fetelor a ramas valabila intalnirea de azi, da?
Nu de alta, dar nu ne cunoastem, sau cel putin eu nu va cunosc, si nu stiu cum ne vom recunoaste.
Eu nu pot pleca de la servici decat la ora 17.00, asa ca voi ajunge pe la ora 17.30.
Pe ce nume este facuta rezervarea?
Patricia nu te mai stresa, ca va fi bine. Stresul dauneaza, asa ca stai linistita pana luni, la eco.
Tabitha imi pare rau pentru trompele scoase, dar totusi este bine ca veti putea rezolva cu fiv.
Pupici la toate fetele
Dumnezeu este alaturi de noi
goldi spune:
Cred ca aceasta teofilina s-a recomandat ca vasodilatator la nivel uterin. Ce concentratie avea egifilinul ?
Felicitari pentru rezultat !
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
goldi spune:
Miki , stiai ca bHCG scade NK ? Ma refer la pregnyl, ovitrelle, etc .
Nimic nu este intamplator ...
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violeta70 Fetelor a ramas valabila intalnirea de azi, da? Nu de alta, dar nu ne cunoastem, sau cel putin eu nu va cunosc, si nu stiu cum ne vom recunoaste. Eu nu pot pleca de la servici decat la ora 17.00, asa ca voi ajunge pe la ora 17.30. Pe ce nume este facuta rezervarea? Patricia nu te mai stresa, ca va fi bine. Stresul dauneaza, asa ca stai linistita pana luni, la eco. Tabitha imi pare rau pentru trompele scoase, dar totusi este bine ca veti putea rezolva cu fiv. Pupici la toate fetele Dumnezeu este alaturi de noi Adriana |
e valabila cum sa nu, nu stiu pe ce nume e facuta rezervarea, eu vin cu samira.
iti las un nr de tel pe PM, suni, dar sigur o sa vezi o gasca de zuze
luck spune:
Va rog ajutati-ma cu un sfat.
Am facut pt prima data in viata mea analiza testosteronului , si...surpriza , este usor peste limita si anume valoarea lui este 0.8 la un interval de 0.1-0.7.
A mai trecut cineva prin asta?
balanta_tm spune:
goldi, vreau sa imi fac imunofenotiparea limfocitara (B, T, NK). Simt ca ma ia o raceala. E ok sa fac acuma analiza sau trebuie sa fiu sanatoasa tun cand o fac? Nu de alta, dar la Synevo unde o pot face in TM, costa 'doar' 650 lei si n-as vrea ca la banii astia sa am un rezultat eronat.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala