Fiv in Ungaria 81

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi
o zi buna tuturor

am fugit la munci
mire...te sun mai tarziu.

ai pup iu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

buna dimi
o zi buna tuturor

am fugit la munci
mire...te sun mai tarziu.

ai pup iu.

ok sami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

"MIFEPRISTONE – PILULA ABORTIVA

Dc alegi calea asta nu poti face ET decat dupa 6 luni.

Asta nu stiam!!
De ce trebuie sa astepti 6 luni??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Va multgumesc fetelor. Felicia si tie iti multumesc. Ce imi place sa ma vad la gravidute. Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfinta sa ma ajute sa fiu tot asa graviduta inca 8 luni de acum inainte. .
Miki-Miki eu am facut transfer la 5 zile cu blaso.Am facut stimularea 9 zile cu gonal din care au iesit 8 ovule. Inainte de punctie am luat 2 injectii de Ovitrelle(inainte cu 36 de ore). Apoi a venit puctia. Din 8 ovucite am ramas cu 5. Din care am transferat 3. Luam Utrogestan 3-2-3. Rutascorbin 2-2-2, Femibion 1/zi, Magne B6, vit. E 1 la 2 zile si Bromcriptina 1/2 in fiecare seara, si Egifilin 1/2 la 2 zile Aspirin protect 1 / zi. In a 6 zi ne-a chemat sa facem analiza progesteronului, dar sotul nu a putut mergem , asa ca am mers in ziua a 7. Rezultatul progesteronului a fost 50. Atunci mi-a scazut doza de Utrogestan la 2-2-2 si mi-a zis ca in ziua a 7, 9, 11(de la ET) sa iau 1/4 Ovitrelle. Ieri cind am fost la analiza Hcg (care a iesit 1500) mi- a spus sa mai iau 1/4 Ovitrelle in a 13 si a 15 zi de ET. Si mi-a scazut doza de la 1/2 de Bromcriptina la 1/4. Mi-a spus ca imi da Ovitrelle ptr. ca am avut o sarcina oprita din evolutie si vrea sa impinga sarcina(sa se dezvolte mai bine), ca sa nu mai trecem prin nici un esec. Sa dea Domnul sa fie bine.. Daca ai ceva nelamuriri te rog sa ma intrebi OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Citat:

"MIFEPRISTONE – PILULA ABORTIVA

Dc alegi calea asta nu poti face ET decat dupa 6 luni.

de ce?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Fetelor oare valoare de 1500 nu este prea mare ptr. o sarcina aflata in ziua a 12 de la blaso. Am gasit baremele dar mi se par cam mici in comparatie cu valoarea mea. Sper sa nu fie extra, sau una extra si una intraunterna. In cazul asta ce se intimpla.

Mergi la inceput

Citat:

neata fetelor

miki merci de info, deci nu scap de chiuretaj

De ce zici asa, Mirela?
La mine a mai durat īnca 3 saptamāni de cānd beta a luat-o la vale. Īntre timp nu mi-au disparut durerile de sāni, si m-am simtit absolut normal (dpdv fizic... ca psihic eram vai de capul meu, īti imaginezi...). Cānd a fost sa fie, am avut o zi ca de ciclu normal, iar a doua zi am avut crampe mari (am luat multe antiinflamatoare, scobutil, si no-spa, desi unii se feresc, ca sa nu īmpiedice contractiile care elimina sarcina, dar eu zic ca () contractiile īsi vad de treaba oricum). Au iesit mai multe cheaguri... apoi pe seara chiar micuta sarcina .
Urmatoarele 2 zile am mai avut ceva dureri mai ascutite, cānd si cānd, si ceva "pielitze" (probabil endometrul se elimina astfel īn totalitate...). Īn fine, īnca 3-4 zile sāngerare normala (rosu deschis, dar destul de intens ca nuanta) ... si apoi gata! Am facut eco, totul era rezolvat.

Singura grija mare: sa verifici sa nu faci temperatura fara vreo cauza clara (v. viroze samd.). Iar īn perioada asta de CM mai special mai trebuie sa verifici ca nu sāngerezi foarte rau (adica sa nu īmbibi un absorbant de-ala "maxi night" la mai putin de 2 ore).

Eu stiu ca ai mare speranta sa faci ET īn ianuarie, de-aia te pun sa verifici de o suta de ori cu o suta de dr. diferiti daca un chiuretaj nu pune pb. pt. acest ET atāt de curānd dupa...

PS: toti dr. pe care i-am īntrebat daca sa fac aspiratie sau chiuretaj mi-au zis ca ar fi mai bine, ca sa scap mai repede ... dar toti dr. pe care i-am informat ca am lasat sa se elimine sarcina spontan... au zis ca foarte bine am facut!
Ce naibii sa mai īntelegi si de la doftorii astia ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Gabi si Mirela eu stiu ca pilula abortiva se elimina f greu din organism si de aceea tb asteptat 6 luni. Am o prietena care a folosit, nu a ajutat-o mai deloc, a avut dureri groaznice de la ea, era ca un zombi si a ajuns tot la chiuretaj.
Patricia multumesc mult pt informatii, magne B6 cate ai luat ca nu ai scris, bromcriptina ti-a dat-o pt ca ai prolactina mare? Rutascorbin si Egifilin nu stiu ce sunt, pt ce ti le-a dat? Ovitrele il pastrezi tot timpul la frigider? Si inca o intrebare, cu ce dr ai facut FIV-ul?

Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui patricia

Fetelor oare valoare de 1500 nu este prea mare ptr. o sarcina aflata in ziua a 12 de la blaso. Am gasit baremele dar mi se par cam mici in comparatie cu valoarea mea. Sper sa nu fie extra, sau una extra si una intraunterna. In cazul asta ce se intimpla.

E primul beta? Daca nu, cāt si cānd a fost precedentul beta?
E Z12 de la ET cu blasto de Z5? Adica 17 zile de la punctie?

Eu zic ca nu prea aduce a sarcina gemelara cu implantare mixta (intra si extrauterina).
Beta foarte mare fatza de normal apare la sarcini molare, dar asa ceva e foarte-foarte rar la FIV, mai ales cu blasto, caci embriologul īi examineaza si el, cu un ochi expert, īnainte sa-i lanseze "la apa". El verifica nu doar calitatea, evolutia fatza de vārsta si gradul de fragmentare, ci si nr. de pronuclei si alte asemenea aspecte. De aceea, macar aceasta complicatie reproductiva este īn general eliminata la FIV.

Tu gāndeste-te mai curānd la ... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Patricia aflai ca Rutascorbin este o vit C cu flavonoizi in ea, aia boooona, tb sa-mi iau si eu. Dar Egifilin nu stiu pt ca ti l-a dat, contine teofilina si e rec dc ai asm. Ai grija ca spune ca nu ai voie sa bei cafea dc iei ac medicament.

Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput