Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 9
castelanaC spune:
Buna dimineata burtici de iepurasiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
ce-mi place numele asta
, e zglobiu si jucaus asa.
Buna dimineata la Mos Nico, sper ca a pus ceva acolo in ghetute la toti!!!!
A venit si la noi, dupa tot instructajul facut... cred si eu, in plus sotul meu se minuneaza de mine mereu, chiar
daca inaintez in varsta ma bucur ca un copil pentru orice cadou, mai ales pentru cele ce vin di traditia mea, la chestia asta sunt chiar o promotoare a difuzarii in lume sa stii, o duc peste tot.
eu l-am cadoririsit cu o curea de piele neagra si cat mai simpla pentru pant eleganti si ceva dulciurele mici, care stiam ca mi le da mie sa le papa deci le-am ales dupa gustul meu.
El, fiind mai minitehnicus, o celula sorara micuta pentru incarcat mobilul, mp3, si alte scule mici, pentru noi destul de utile mai ales in calatorii sa nu ne mai caram cu o mie de incarcatoare.
M-a bucurat ca o nebuna, mi-au dat si lacrimile si brsc a miscat si bebe mic, asa ca azi a fost prima data can a simtit si tati nostru cum bulgarele nostru de iubire da semne ca exista.
Acum e ora pranzului, mergem la vot si apoi la masa sau mai intai papam si apoi la o intalneala la amba cu alti romanasi sa mai palavragim un pic.
fetele va pup si va uraz tuturor celor ce-si serbeaza ziua numelui La Multi Ani si sa auzim de bine.
fetele am vazut ca vb de flori de craciun, sunt tropicale sa stiti, aici e plin peste tot, prefera caldurica si umezeala, mai puteti sa puneti pe sursele de incalzire cate un recipient de apa, sa nu stea in frig, asta e important. aici sunt si pe strada niste tufe mai mari ca mine, va inchipuiti?
Bineinteles ca in fiecare an imi umplu casa de cateva craciunite cum le spunem noi, care nu-mi dureaza mult pentru ca folosim nonstop aerul conditionat, dar uneori le duc pana la paste...
va pup si Sarbatori fericite, ca doar s-a dat startul, nu?

castelana fericita
22+ 
briza_marii spune:
Neata. Vad ca Mosu a fost harnic ca de obicei si a reusit sa treaca in fuga pe la toata lumea
. Si eu am primit bomboanele pe care mi se doream, (e adevarat ca a uitat de jumari, dar de, e batran Mosu asta, mai uita si el
) si acum incep sa vina cadourile
ca doar port numele Mosului
.
Asa ca va invit si pe voi la o felie de tort cu limonada, ca sampanie nu am luat anul asta, ca sa nu il ametim pe bebe Eric
. Anul asta nu am gatit nimic pt acasa
, o masa o mancam la ai mei, apoi pe seara iesim cu prietenii si nasii si mancam in oras. Recunosc ca mi-ar fi placut sa fiu in discoteca azi noapte cand urma sa vina Mosu,dar am zis pas datorita inghesuielii si fumului. Asa ca am stat acasica, amandoi in pat, cu mana pe burtica si ne hlizeam ca bebe avea propria lui discoteca
Pup si urez si eu La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi!
www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze
21+
Eric Mihai
honeybaby spune:
La multi ani celor care isi sarbotoresc azi ziua numelui Niki. Atb pt micutul Nick, Briza - va aveati toti parte de o zi minunata si multa fericire.
Denisa,
23 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
honeybaby spune:
Bunul, Mosul Nicolae
Lin soseste in odaie.
Si-n ghetutele curate
Incep iute sa se-arate:
Biscuiti, bomboane, bani,
Ciocolata, gologani.
Dar mosneagul nu mai stie:
Sunt reali sau jucarie?
Printre ghete asezati
Rad papucii mici, ciudati.
Ii explica papusica:
Sunt papucii lu'... pisica!
Denisa,
23 + cu bebe roz
Maya - Sophie
POZE
dayanara spune:
La multi ani de Sf. NIcolae
nicholas, briza, niki, nikole si toti care.si sarbatoresc ziua numelui
disctractie placuta la votare castelana!
bluekido ce.a zis sotul cand a vazut burtica desenata?
floarea aia e din mexico, asa ca iti dai seama cam la ce clima rezista, tropicala cum zice si castelana
dar totusi mama resuseste s.o pastreze si dupa ce.i cad frunzele...dar ea e pasionata de asa ceva, vorbeste cu ele in fiecare zi etc
freedelia sanatate , sa va faceti bine!
ella voi ce faceti ?
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Neata burticutelor!
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nume
Nicholas de Adriana, Niki, Briza sa aveti o zi frumoasa azi!!!
Felicitari tuturor pentru cadourile primite.
Noi i-am zis La multi ani! juniorului din burtica si el ne rasplateste cu un dans din buric.![]()
Denisa cum te simti?
Cata off si tu cu anemie. Deci se mosteneste. Eu am fost mereu anemica si mama la fel, deci bebe e posibil sa fie la fel. Offf.
Speram sa ii putem ajuta sa fie sanatosi.
Vio si eu am azi niste dureri ciudate in partea de jos a burticii. Pe mine efectiv ma ustura inauntru. Nu stiu de la ce o fi.
Vladi si tu cum papi tava de dulciuri, fara sa te vada Vladimir? Ca si eu as vrea ca bebe sa nu fie ca noi, 2 devoratori de dulciuri.![]()
Alina cum a reactionat Ioana la cadou?
Child si eu sunt fan Tex, dar lui bebe nu am apucat sa ii iau nimic ca am zis ca nu ii mai iau haine. Mai incolo cand o mai creste.![]()
Cori asa si la mine, toate ma dor si mai ales ca stau mai mult in pat simt ca mor de dureri. Cand ma ridic e groaznic.
Adriana wow ce de cadouri la voi.
Cum a reactionat Nick la cadouri?
Castelana o zi frumoasa sa aveti.
Nici la mine nu rezista Craciunitele.
De asta nici nu mai iau, de fapt in general alea cmparate din magazine nu imi rezista. Am o singura VIoleta de Parma care s-a mentinut frumoasa de cand ne-am mutat aici, in rest nici una.
Pupici la toate fetele si o zi frumoasa sa aveti.
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Oana- ma simt bine
. Fara contractii s-au oprit aseara dupa no spa. Acum doar ma doare capul, dar asta nu e nou la mine.
Si mama mai are probleme cu anemia, si bunica avea dar eu nu am avut niciodata pana la lipsa de fier care s-a datorat unei pierderi de sarcina. Cu toate astea hemoglobina e nornala.
nu-i obligatoriu ca bebe sa se mosteneasca.
La multi ani micutului dansator din burtica
Eu schimb toate florile cumparate din magazin in alte ghivece cu pamant nou. Substratul ala foaaarte usor pt trasport numai pamant nu e.
Sotul mi-a spus ca de asta nu-mi ia el mie flori. Mie in loc sa-mi moara florile, o duc prea bine si le mai si inmultesc.
Denisa,
23 + cu bebe roz
Maya - Sophie
POZE
miruna79 spune:
Neata fetelor
apar si eu pe aici dupa o absent semnificativa...
La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua de nume.
Va pup pe toate nu va mai numar
Postez si eu cateva poze cu hainutele lu bebe sper sa va placa.
http://s926.photobucket.com/albums/ad105/Miruna79/Hainute%20bebe/
Pupici
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
27+ 
Ioanact spune:
Buna!
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfantului Ierarh Nicolae!
Rebiana nu-i nimic!
Abia astept reactia lui Luca si bineinteles pozele!
atb sa se joace cu placere Nicholas (La multi ani
, sa fie sanatos si fericit!) si sa fie atras de laptop, sa o lase pe mami la calc/laptopul ei!
La inceputul anului 2009 a primit si Ioana un laptop, a fost incantata atunci si o per (intr-adevar era m mica, fara 2 zile nu avea 1 an)..dar acum de cand a crescut nu o mai intereseaza, tot m bun e laptopul lui mami si a lui tati.![]()
nibi_niki multimim pt fresh-ul de portocale si pt tort..
briza_marii multumim pt tort, e buna si limonada!
Oana a fost surprinsa de cadou!
Pozele si filmuletele sunt mai jos.
Cadoul gasit in ghetute de Ioana.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
20+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
ioanact ce tare a fost fata cand a luat microfonul si.a ajuns in dreptul fotoliului si a strans din umeri zambind :))))))))
miruna sa poarte bebe sanatos hainutele , sunt foarte frumoase
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE