Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxi
Vladi sa poarte bebe, ce va sa vina, sanatos body-urile!
Blue am primit acum un an doua astfel de plante (eu le ziceam "Craciunite").. superbe erau.. insa s-au uscat dupa vreo luna :(
Alina am vazut microfonul pentru mica printesa si body-urile dar m-am luat cu treaba prin casa si apoi am uitat sa scriu ca mi se pare foarte ingenios si distractiv! Iar body-urile sunt f faine!
Feteee... eu sunt singura care chiar n-am cumparat NIMIC pentru bebelina din burtica! Nada, rien, nothing...... V-am spus ca am hainute de-ale lui Luca nefolosite, altele in stare f buna si care se potrivesc si pt fetite (modele, culori), am cateva primite de la mama (imi mai aduce cand vine) si nu-s noi, o colega mi-a zis ca-mi da de la fiica-sa.. asa ca oricat m-ar tenta nu cumpar nimic deocamdata. Voi lua cu siguranta lenjerie de patut noua, prosopel de baie si alte lucruri care nu se imprumuta nici intre frati... dar deocamdata nu m-am avantat.
In seara asta, am impodobit bradul! Doamne ce senzatie! Luca m-a ajutat.. s-a impodobit cu beteala, clopotea din globulete si clopotei si-avea o dispozitie de vis! M-am simtit minunat.. si sper ca sentimentul sa reinvie de cate ori voi vedea instalatia licarind!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Denisa bine ca au trecut contractiile!

Despre colici... am inteles, citind la fetele care au nascut, ca acel saculet umplut cu samburi de cirese face bine la burtica lui bebe. Lui Luca i-am dat Sab Simplex si aveam si Bonisan dar mi se parea intepator la miros.. insa intotdeauna ii trecea ori de cate ori il tineam pe burtica mea cu capul aplecat spre zona unde mi se afla inima ca sa auda/simta bataile ritmice si ori de cate ori il tineam, pe burtica, pe antebratul meu. Il plimbam asa prin casa, ca pe un mic avion (n-am gasit alta comparatie acum, ca sa intelegeti) si se linistea. El avea "program" in jur de ora 7 in fiecare seara si dura pana cand gaseam pozitia comoda pentru el.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

oanka sa fii fericita si iubita!
Fetelor mi-am luat perna de alaptat, e de la Bertoni! Acum sa vedem ce minuni face! Deocamdata doar am stat un pic pe ea, pare ok.
Vad ca vorbiti de chestii porcesti slanina, sorici. Si socrii taie purcelul peste o saptamana, deabia astept sa mananc carnati afumati (si copti la cuptor)
oana la 11 saptamani mi-a iesit infectie urinara si, pe langa antibiotic, am luat si Uricol, care, cred eu, a fost foarte eficient, de atunci nu mi-a mai iesit nimic, la 2 analize, sa vedem urmatoarea, peste o saptamana.
vladi eu am luat niste body-uri de la Tex, se gasesc in carrefour si materialul e super fain, am mai luat si pentru noi de la aceeasi firma si am fost multumita, nu s-au strambat la spalat, nu s-au scamosat, mie mi se par ok, mai ales ca raportul pret-calitate e foarte bun. Cand o sa am timp o sa le fac si poze sa le vedeti.
Sa va aduca Mos Nicolae tot ce va doriti, cu toate ca stiu ca ce aveti in burtica e cel mai pretios dar! E valabiul si pentru mine

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

fetelor mie tocmai mi-a trecut prin cap ce cadou sa-i mai fac sotului .. mi-am desenat burta .. adica buricul l-am folosit pe post de nas, deasupra lui am facut 2 ochi mari si cu gene iar sub el o gura larg deschisa cu 3 dintisori .. in seara asta dorm desbracata dar sper sa fiu pe spate cand vine sotul ca sa si vada .. aca nu se sterge o sa-l rog sa faca poza sa vedeti

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 25+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Of fetelor, durerile de bazin au devenit groaznice
Ma dor toate oscioarele din zona lombara si sacrala, si cand stau in pat si in picioare, dar cel mai rau cand pasesc.
Sper din suflet sa ma lase si maine sa ma bucur si eu de ziua frumoasa.

26+ Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele sfantului Nicolae sa aveti sanatate si numai impliniri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Oanka, LA MULTI ANI!!! cu scuzele de rigoare pentru intarziere, azi n-am reusit sa intru mai repede pe net.
LA MULTI ANI tuturor celor ce-si serbeaza azi onomastica, Nicolae, Nicoleta sau derivatii, si Nicholasului meu iubit si drag!
La noi s-au impartit cadourile deja in seara asta fiindca eu am maine cursuri de dimineata si voiam sa fiu de fata cand isi gaseste Nick cadoul. I-am luat un laptop de jucarie, asa poate-poate ma mai lasa si pe mine la calculator linistita si el sa isi vada de al lui. Plus niste strampi si sosetute. Sotul a primit o pijama si un set str8 de care zicea si Oana (negru) iar eu... un parfum, un rimel si o pereche de cercei. Astea bineinteles alese toate impreuna cu sotul, si ale mele si ale lui, fiindca el nu stie ce sa-mi ia chiar daca ii spun, gusturile lui difera de ale mele asa ca am mers impreuna si ni le-am ales impreuna.
Mno cam atat, azi nu nominalizez, merg la culcare ca ma trezesc dimineata devreme, am cursuri de la 8.
Sa aveti o zi minunata, sa va bucurati de cadouri si de dragostea celor din jur, spiritul sarbatorilor de iarna sa va umple sufletele!!!

Adriana 24+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Buna dimineata.Ce fac burtoasele?fac cinste cu un fresh de portocale...tortul mai tarziu.

25+ Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

La multi ani tuturor celor care poarta numele sfantului Nicolae sa aveti sanatate si numai impliniri

Multumesc de urare,si tie sa-ti dea DD sanatate,implinire si fericire alaturi de cei dragi.

25+ Adela

Mergi la inceput

ATB-sa-ti traiasca baietelul,sa creasca mare si voinic.Multumesc si eu de urari.

25+ Adela

Mergi la inceput