Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(66)
Raspunsuri - Pagina 5
mariucasara spune:
Andrelina daca nu gasesti pernuta aceea cu "cirese" poti folosi un saculet cu sare grunjoasa incalzit. Tot asa il pui langa burtica lui bebe. Ceaiul de chimen, anason si fenicul amestecate in parti egale, pe care il beam eu neindulcit in loc de apa cam 2l pe zi a dat de asemenea rezultate. Iar cel mai eficient "medicament" a fost sa o culc pe fi-mea pe burta mea si cu capsorul pe partea stanga sa imi auda inima. Sigur nu functioneaza la toti copii dar poti incerca.
Tu cum esti? Cum te simti?
onitza eu nu rad de loc. Ba chiar te admir si te incurajez. Mama mea a avut un travaliu de 20 de ore cand a nascut-o pe sora mea. Ce epidurala, ce calmante, ce coktail pentru dilatare acum 40 de ani? Totul natural. Pe mine m-a nascut prin cezariana din cauza unor probleme grave cu sarcina. Deci stie ce inseamna si una si alta cu toate astea mereu m-a incurajat sa nasc natural.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru
elena_iulia spune:
La multi ani nicolcriss22, mitumac sa fiti sanatoase si bebei papaciosi si voiosi!!
andre_lina inca o data felicitari si pentru curajoasa mamica, e un scumpel
arwen nu iti face griji tu pentru el, al meu asa a fost toata sarcina, si dormeam mai bine decat acum cand e cu capul in vezica si sunt mai mult la baie decat in pat
Elena 33+ cu Iustin
Tanaion spune:
Cris tu parca povestesti nasterea mea. Tot la fel m-am pregatit 9 luni ca nasc natural, stiam tot...Toate bune si frumoase pana a aparut circulara si dr meu de atunci ca nu poate risca nimic, ca e periculos pt bebe...Ce-am mai plans, ce m-am mai necajit. Si apoi tot asa in sp nici nu m-au intrebat de anestezie ca faceau doar generala...Dar slava Domnului a fost bine si mi-am revenit repede, sper si de data aceasta sa fie bine.
Tana cu Toma (10.11.2001) si 34+
haircut spune:
Andre_lina, sotul meu mi-a luat de la farmacie atunci cand eram in colica renala un saculet cu un gel in el care se incalzeste in apa calda(poate fi bagat si la congelator, in functie de necesitati) si mentine caldurica mai mult timp. Nu stiu sigur cat a fost, cred ca in jur de 20-30 ron, dar tare mult m-a ajutat Nu stiu sa-ti zic de colici, ca n-am experienta cu asa ceva inca, da poate te ajuta putin informatia
30+
mitumac spune:
Va multumesc fetelor pentru urari....
Si eu va doresc multa sanatate, bucurii si momente unice....dar toate la timpul potrivit.
30
dastefa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanaion haircut sa stpnesc bebelusa sanatoasa achizitiile pe care le-ai facut la Kidex!' Pt fetele care fac cezariana. Am uitat sa va zic ca mi-a zis ca-mi va face rahie epidurala si ca tb sa cumpar eu trusa de anestezie ca nu au in spital. Si a spus ca sa iau Escopan de la Braun, ca ar fi cea mai buna. Daca si voi tb sa cumparai intrebati medicul vostru ce va recomanda. Tana cu Toma (10.11.2001) si 34+ |
desi se tot vorbeste ca la noi in spitale in ultimul timp trebuie sa vii cu medicamentele de acasa nu m-am gandit a ma poate privi si pe mine
mersi de info-il intreb pe dr la eco pe 21 dec-da DD sa nu fie nevoie mai devreme
Mihaela 32+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
haircut spune:
Fetelor, ma puteti ajuta cu un sfat?
Eu stau in drumul taberei, stiti cumva pe unde sa gasesc si eu niste material de lenjerie? As vrea sa ii fac vreo 2 lenjerii de patut fetei, mi se par mult prea scumpe cele de cumparat. Sau prin centru, daca stiti vreun magazin, poate n-o fi nevoie sa ajung in obor ptr asta.
Multumesc mult!
30+
mitumac spune:
Noi tocmai ne-am intors de la magazinul Lumea copiilor...m-am mai linistit ...oarecum...legat de imbracaminte, au salopete de bumbac pentru interior cu capse multe, body-uri cu 6 capse...caciulite, sosetele,etc...si mi-au confirmat doamnele ca exista in permanenta produse.
Salopeta cosmonaut...mai multe modele...preturi diferite....cele captusite cu bumbac erau cam scumpe.
lengerie bebe 150 ron
caruturi....chiar si 4700 ron...wow
Pentru fetele care au deja copilasi, erau jucarii frumoase si multe, incaltaminte, imbracaminte...
Daca va e in drum puteti vizita...
30
mitumac spune:
De la Kiabi a cumparat cineva lucruri pt bebe? cum vi s-au parut preturile comparativ cu calitatea?
30
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Fetelor, ma puteti ajuta cu un sfat? Eu stau in drumul taberei, stiti cumva pe unde sa gasesc si eu niste material de lenjerie? As vrea sa ii fac vreo 2 lenjerii de patut fetei, mi se par mult prea scumpe cele de cumparat. Sau prin centru, daca stiti vreun magazin, poate n-o fi nevoie sa ajung in obor ptr asta. Multumesc mult! 30+ |
La piata la Moghioros e un magazin cu materiale/nasturi. Este chiar la strada principala Dr Taberei, langa un magazin de jucarii . Sper sa il gasesti usor.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 31+