Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(66)
Raspunsuri - Pagina 6
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mitumac De la Kiabi a cumparat cineva lucruri pt bebe? cum vi s-au parut preturile comparativ cu calitatea? 30 |
Eu am cumparat un cosmonaut ptr Cristi 49 Ron si cateva bluzite ptr Andreea. F OK raportul calitate pret. Eu il recomand cu caldura. Mai iau de imbracat pentru Andreea si de la C&A, care mi se pare acceptabil deasemeni.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 31+
decenuela spune:
fetelor la mine a venit mosu'....asa e el, cand vine nu mai are rabdare.....
a venit de la munca...si a picat povestea cu banii de aseara mi-a adus un buchet de flori si 2 pandantive din aur..unul c zodia mea si unul gen perlutza...a fost asa de dulce...
l-am trimis si io in dormitor sa-mi aduca ceva....si ce-a gasit el pe pat.....mmmm...a fost asa de fericit...
sunt asa de frumoase momentele cand putem sa facem bucurii celorlalti...amandoi aveam inima cat pepenele...
cris eu ghetele le-am luat din mall..de la office...370 ron sunt asa, mai casual,....incerc sa pun linkul de la ei..nu sunt chiar ca cei din link...dar pe acolo... http://www.officeshoes.ro/show/cat/ghete/barbati/711713_brn/526.html
33+ LUCA
dastefa spune:
Bea multim de pontul cu colindele.Chiar sunt primele pe anul asta
fetele da ce gospodine sunteti azi!eu dupa sperietura de aseara m-am cumintit instant.Stau eu lungita in pat care nu cred ca apucam jumate de ora /zi
Onitza da e groaznic ce spui tu acolo de ce-ai patit la Paul.Adica simteai tot da nu puteai vorbi sau cum?
Mihaela 32+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
cris.dogarel spune:
decenuela, mersic. ceva in genul asta vreaunu stiu daca am office/CAT in baneasa. ma duc luni
ce dragutzbravo lui!
Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!
xela_07 spune:
decenuela - ce frumos si romantic. Esti o fericita cu un barbat asa atent si romantic. Lasa ca nici tu nu ai fost mai prejos . Banuiesc ca o sa fie o seara de neuitat ....
onitza - unde ai nascut prima data? Incep iar sa ma oripilez cand aud d-astea si sa ma ingrijorez in ideea ca daca nu am noroc si de data asta. Cum e cu nasterea naturala dupa cezariana? Ar trebui sa aiba o anumita vechime operatia trecuta? Mie initial dr meu mi-a spus ca el nu se risca la asa ceva, ca are copii de crescut si nu vrea sa-i cedeze inima. Mi-a mai spus ca este f riscant, si am abandonat de tot subiectul. Sunt totusi curioasa ... Tu ai auzit sa fi nascut cineva asa in Ro?
De mos noi (eu si sotul) ne-am concentrat pe ce ii luam copilui avand in vedere ca suntem inainte de salariu. Pentru noi am luat niste portocale si ne bazam si pe niste ciocolata pe care o avem in stoc .
In categoria perle de weekend ale copilului o incalt mai devreme sa plece la plimbare cu sotul si o intreb "Ce ii spui lui Mos Neculae daca te intalnesti cu el?" Ea bosummflata "Nimic. Ma uit cum da cadouri la copii cuminti"
Sa fiti cuminti si sa va faceti ghetutele .
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 31+
mariucasara spune:
decenuela super cadouri. Sa le folositi sanatosi!
Si la noi a venit mosul dar la noi vine cu cadouri simbolice. Deja Sara a papat jumatate din cadou si e foarte incantata De partea necomestibila (2 plusuri) nu se dezlipeste nici la masa nici la somn.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru
cris.dogarel spune:
xela, tare de tot pitica
mariucasara, dar la voi vine mosul seara?
Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!
decenuela spune:
ms...fetele chiar e un barbat ok...insa..parerea mea este ca tot ceea ce conteaza in asfel de situatii...si in viata de zi cu ze de altfel...e intentia si materializarea ei. valoarea chiar nu conteaza pt ca aceasta depinde de buget.
dar ce bine e cand vine de la supermarket si-ti aduce ciocolatica ta preferata fara sa-i spui tu sau cand da tel pe silent ca dormi, sau of..iti spune ca esti frumoasa cand tu ai burta la gura si tone in plus .... nu stiu..atatea fleacuri marunte care fac de fapt adevarata viata in doi...
sa fiti fericite...
33+ LUCA
arwen92 spune:
asa...treburile pe ziua de azi sunt terminate...
decenuela-dragut...iar in legatura cu gesturile ai dreptate.eu am "convenit"cu sa nu-mi ia cadou de mos nicolae(au fost facturile de plata)dar ceva acolo poate sa oferetinand cont ca inca ma consider "supla"la cele 3kg adaugate...
28+s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!