Trombofilia o cauza a infertilitatii - 19 -
Raspunsuri - Pagina 6
lavinia78 spune:
creata felicitari! O sarcina la termen iti doresc!
Ai grija la vitamine. Poate ar fi bine sa faci o pauza pana prin saptamana 8 - 9. Si eu si miki si danny am luat vitamine la ultimele sarcini si nu ne-a mers bine.
Mai intreabale si pe celelalte fete ce parere au legat de sub.
si tin pumnii sa fie totul bine.
MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
1 sarcina IA si 3 naturale oprite in evolutie (5s,6s,7s)
Creatza11 spune:
mersic,balanta, de raspuns, asa am sa fac, numai sa fie bine...
MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)
Creatza11 spune:
Lavinia, si eu ma gandeam zilele trecute, dar chiar nu stiu ce sa fac, sunt cam in ceata, daca intru pe net, peste tot, la MTHF zice de b6, b12, b9. La B9 nu as renuna sub nici o forma, dar la ce sa renunt? la vit C sau E...astea nu cred ca m-ar incurca cu ceva, vit c este buna si contra racelii...
cami30 spune:
Fetelor abia am ajuns de la Bucuresti. Sunt epuizata, nu mai vad bine si cred ca o sa dorm o luna. Cum oare puteti sa traiti in orasul ala? Am cautat o ora parcare. Ingrozitor.
Bun, in alta ordine de idei a fost cam asa. Dr Avram de la Coltea a fost super draguta. Clexane cand incepe stimularea da' inca nu stim cat pentru ca mai am de facut niste analize, vrea si Leidenu si cele pentru safl pentru ca SAFL e in legatura cu tiroidita mea. Si pentru ca prea mersesera toate bine, evident ca m-a pus dracu sa beau o cafea si sa mananc un covrig asa ca n-am putut sa fac analizele :(. Jurasem ca nu mai fac nici o analiza, da' dr a fost asa de draguta ca n-am putut sa spun nu. Da m-a enervat ca nu m-a lasat sa le fac la Craiova si vrea neaparat sa le faca ea. Asta e, marti sau miercuri mai fac un maraton pana la Bucuresti. Mi-a spus si mie de milgamma si mi-a mai zis ca teoretic daca homocisteina facuta periodic e in parametri, n-ar fi probleme. Si aspenter, da' asta o stiati deja.
La fel de draguta a fost si Corina Neamtu care m-a incurajat, ceea ce la Craiova nu s-a intamplat. Mi-a zis ca o sa scada TSH-ul si ca pana la sf lui ianuarie sunt ca noua si gata de FIV. Si mi-a mai spus un lucru, pe care nu-l stiam. NOi, mutantele homozigote, daca vrem sa calatorim cu avionul pe distante lungi trebuie neaparat sa facem clexane, pentru ca avem risc de tromboze din cauza imobilizarii prelungite, presiunii.. etc.
Mi-a zis sa refac analizele pentru ca niste valori se bat cap in cap si sa schimb laboratorul si sa-i dau bataie sa nu ma stresez. Chistul se punctioneaza la punctia foliculara asa ca sa nu-mi fac probleme nici cu chistul pe care il aveam.
In fine, am venit total multumita. De atitudine si de respect pentru pacient. Adica Avram a venit la timp, a intarziat f putin si si-a cerut scuze, iar Neamtu la fel, fata de cele 3,5 ore pe care le-am petrecut la usa unui cabinet privat de endocrinologie la craiova. Mi-au parut informate si pozitive fata de tot ce am intalnit pana acum.
In rest trafic de cosmar, si oboseala ca am ajuns cu tensiune 15 la Corina Neamtu.
Va pup si weekend placut
* Ah si inca o data multumesc lui tamaryllis pentru ca mi-a cedat programarea ei, altfel n-as fi ajuns la Avram..
cami
salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
nou! MTHFR A1298C homozigot
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010
lavinia78 spune:
creatza la B9 (acid folic) nu trebuie sa renunti. Si mie mi-a marit doctorul doza la 10mg/zi. Nu as renunta nici la vit C, daca nu ai probleme imunologice. Dar in rest nu prea as mai lua nimic, adica B6, B12, E.
Creatza11 spune:
cami, ma bucur ca ti-a revenit increderea, deci, cu forte noi, inainte!!! Si eu am aceeasi parere de dr Avram, numai ca, data trecuta cand am fost si mi-a dat verde pt bebe,am intrebat-o cand vin la ea daca raman insarcinata si mi-a spus pe la 6,7 sap cand are activitate cardiaca. Ei bine, mie mi-a fost frica sa stau pana atunci doar pe aspenter si vit, de asta m-am dus azi la Uscateasca.
Sunt total de acord cu tine cu Bucurestiul, ferice de noi ca nu locuim acolo si nu suntem obligate sa infruntam in fiecare zi traficul ala infernal....
lavinia78 spune:
cami30 omul se obisnuieste cu orice, inclusiv cu Bucurestiul care te stoarce de toate energiile de ai suntem noi asa nevricosi si instabili emotional
Ma bucur mult ca te-ai intors multumita de rezultat.
Ne poti spune si noua care este tratamentul pe care ar trebui sa il urmezi in continuare? Dar complet, adica toate pastilutele si injectiile pe care trebuie sa le iei/ faci si daca se aplica din ce zi, adica tot tot, nici o omisiune
danny1 spune:
creata,mcrissa e si ea homozigota si ia de toate,ca tine.de la inceput.mi nu mi-a dat uscateasca vit e.nu-sh de ce.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
Creatza11 spune:
Danny ai dreptate....nu stiu ce sa zic.
Parerea mea ar fi, daca mi-ar merge mie cu 0,4 de la inceput, tu ar tb sa faci de 0,6; caci tu ai la fel ca mine + inca o mica chestie acolo...tu cate kg ai?
Creatza11 spune:
Fetelor (care ati facut analize la Fundeni) mai vroiam sa va intreb ceva: analizele voastre incep probabil cu timpii aia de coagulare + Fib + APTT + LA, apoi este trasa o sageata de la LA si va scrie daca aveti SAFL pozitiv au negativ, eeee acu e intrebarea incuietare: ce e LA??? Lupusul anticoagulat??? Si care sunt valorile de referinta?