Bobocei de sept-oct 2008 (227)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Salutare dragelor mamici si bobocei

Ce mai faceti voi, vad ca tot asa de active sunteti .
Eu n-am mai intrat de mai mult de o luna .

Poate sa-mi dea cineva pe scurt ultimele stiri?

Incerc sa citesc ceva din urma.
Sper ca sunteti toate bine si puiutii sanatosi si fericiti de cadourile primite de la mos Nicolae.
La multi ani cu intarziere tuturor Nicoletelor si celor ce poarta numele de Nicolae.

pupici multi tuturor

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

hello,

tocmai ce ne-am intors din parc. a fost tare fain! am vrut sa vedem IOR-ul seara, ca ieri am ratat Cismigiul, cand am ajuns acolo a inceput ploaia. am facut si ceva poze, copiii au fost ok, Edi cu ceva bazdaci, am si papat afara, conform noului program cu un singur somn pe zi. ajunsi in fata blocului, Edi a atipit. cred ca pret de 5-10 sec. si-a revenit acasa si-acum e totul ok, astept sa vad la ce ora pica diseara...

laura, nu le dau tablita pana de Craciun, sau cel putin asa mi-am propus.

anca, pai cam asa am alergat eu ieri cu ei pana acasa. cum mai stai cu gatul, ti-a mai trecut?

ada, poate pare silly ce spun, dar asta e unul din motivele pentru care nu am vrut sa ne mutam la casa: ca nu prea o sa mai ajungem in parc. si eu le-as lua tot felul de jucarii pentru exterior si ar fi incantati + multe alte beneficii pe care ti le da casa+curte, dar f important pentru copil e sa socializeze. or, daca nu ai rude/prieteni/vecini cu copii mici in jur pe care sa ii inviti la tine in curte.... ce faci, daca nu iti e usor sa ajungi in parc? eu care nici nu conduc...

iepurila, si eu, si eu, abia astept sa le vad reactia!
ti-am spus cat de mult ma bucur ca scrii mai des??

CD

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Ne-am intors si noi acasa. Suntem inca obositi si eu una in urma cu lista de treburi dar intru scurt sa va salut. Am citit pe diagaonala deci nu prea sunt in tema cu ce se discuta.

Paula, eu l-am trecut pe baiatul meu la 18 luni intr-un pat simila, tot IKEA. Pe Lucia o sa o trec si eu in curand la pat normal, sapt. viitoare sau nu stiu exact cand imi va fi livrata protectia de margine. Eu voi folosi ceva de genul www.amazon.de/Chicco-06663810000-Bettschutzgitter/dp/B0012622Q6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1260201826&sr=8-1" target="_blank">asta care are 135 cm lungime si 47cm latime. Cum ai mei dorm in paturi supraetajate (Lucia la parter), protectia + scarita de la patul de sus imi acopera intreaga latura externa a patului (paturile sunt de 90/200 deci paturi normale). O sa vedem ce succes vom avea.

La multi ani cu intarziere celor ce poarta numele de Nicolae si Nicoleta!!!!!

Daca am timp mai mult zilele viitoare revin cu povesti de pe la noi. Seara faina va urez acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi, si eu cred ca e o problema de masurare e greutatii.Am mai zis pe aici cand David (in perioada cand il cantaream zilnic - avea vreo 4 luni) a 'slabit' de la o zi la alta 400 de gr pentru ca era ceva sub cantar (carnetul de vaccinuri sau ceva asemanator) si ca atare masura gresit.Desi eu m-am panicat pana la a suna doctorul...doi chiar

Ange, deci a fost o 'iubire de-o vara' cu magarusul.Si eu sper ca David sa revina la ganduri mai bune (de fapt el nu prea a fost atras de el de la inceput ).In rest va inzdraveniti pe zi ce trece?

David a primit azi de la buni jucarica www.amazon.fr/gp/product/images/B000NVL2E4/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=322086011&s=toys" target="_blank"> asta luata din Selgros la vreo 70 Ron.Lui ii place, are cheite care la el sunt un mare succes si mi se pare o idee buna daca sunteti in pana de idei de cadouri.

Thea si tati de Thea!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

David a primit azi de la buni jucarica www.amazon.fr/gp/product/images/B000NVL2E4/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=322086011&s=toys" target="_blank"> asta luata din Selgros la vreo 70 Ron.Lui ii place, are cheite care la el sunt un mare succes si mi se pare o idee buna daca sunteti in pana de idei de cadouri.

E foarte interesanta Si pretul mi se pare rezonabil. O sa mergem si noi sa o luam. pentru idee

piersicutza bine ai revenit

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Babytza, vezi ca am vazut si roata olarului in oferta (ca la tine am auzit si eu prima data de asa ceva).Si am vazut si ratoiul pe care noi am dat 60 ron in Billa cu vreo 25 Ron la Selgros?!!!Ce diferenta

Si ca sa continui in seria de cadouri.Am dat comanda pentru cadoul lui David de Craciun care va fi format din girafa de la Fisher Price si mini atelierul http://www.b e s t k i d s.ro/p-1122-mini-atelier.aspx asta.Ca le are cu mesteritul (vorba vine!).Si cu asta plus cadoul de la serviciu (soferul V-tech) incheiem seria de cadouri ca deja ce e mult strica

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Aseara dupa stingere am facut bradul si ne-am pregatit pentru dimineata sa filmam reactia piciului Nu l-a dat pe spate prezenta lui in sufragerie si nici luminitele nu l-au inebunit Ce ma bucura este ca nu trage de el, nu are niciun gand in sensul asta....si cat ne-am chinuit noi sa il ancoram bine Insa e cu capsa pusa pe trei globuri puse mai jos , la nivelul lui ,pe care le scoate mereu si dupa ce le pocneste unul de altul ,le arunca - ca pe mingiute ... Si radeeeeeeee

piersicuta foarte pe scurt : avem inca gravidute proaspete : July si Cd Si cred ca mai avem una noua ( nu eu )
David al meu nu mananca deloc bine in ultima perioada...
Puii cresc, merg, vorbesc, se cocoata, dorm prin sertare si fac multe prostioare
Fug ca s-a trezit gandacelul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Piersicuta BINA AI REVENIT!!! Cum mai sunteti? Cum e Anna??
Asaaa, noautati de ultima oara..... mai avem 2 noi gravituze, CD si July morning!! In rest, cele obisnuite, ba un copil racit, ba unul cu diaree, ba somn agitat, ba cuminti foc!!! Deci, in general toata lumea e in limite normale!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom
Ada daca cererai un ban pentru fiecare TL si derivate folosite pe forum, acum erai in vacanta in MIAMI!!! dar mie asa de mult imi place cum suna!!!

Daca as pune taxa pe fiecare perla de-a mea nu s-ar mai dezvolta limba romana, nu?!

(tu pusasi soclu, io ridicai statuia, mai vine cineva sa dea cu polish?)
esti o dulce, ce as face eu la Miami, anyway?!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Anca am vazut pozele voastre , Carla a crescut si este tare scumpa

Am vazut si o pisicuta prin sertare O dulceata

Ma bg sa citesc mai departe, ca am un capitol aproape de recuperat

Xor imi pare rau ca nu mai ai laptic Cum merge cu biberonul ? A vrut sa bea ?

Mergi la inceput