Bobocei de sept-oct 2008 (227)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Paula-Laura spune:
Neata!Nikolici
Multa sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele!
Luca Nicolae
Bianca Nicole
tuturor Nicoletelor, Nicusorilor, etc...
La noi a venit moshu cu unbanc de lucru care are unelte gen surubelnita, cioacan + sortatator de forme (a mesterit la el vreo 20 min ) si cu ...un pat de copil mare
Il montam azi si sper sa doarma il el
Are protectii laterale,a sa ca sper sa nu pice pe jos
La mine Mos Nicolae ii reprezinta si pe ceilalti si mi-a adus un epilator braun wet&dry. Cica mos craciun imi mai aduce doar niste dulciuri
Am fost ieri seara in IOR si va recomand din toata inima sa mergeti! E super-misto decorat, plin de figurine luminate, ieri erau si spectacole in foisor, Mihnea a fost super-incantat
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
luminita2008 spune:
tuturor celor care se serbeaza astazi!!!
si un dublu pupic special pentru Nikole!!!!
Sa ne traiti cu totii si sa fiti sanatosi si generosi!!Bianca Nicole!
Luca Nicolae!
Nikolici!
Nicoleta15!
claudinna, nikolici, nushulica, musette, laura, iepurila, cosmy, ange, multumim de urari!
nushulica, ce tare e David! f atent la aspectul exterior, esti mortala!!
va pupacesc cu drag!
musette, am nascut cu dna Raluca Uzum. mai mult dintr-o intamplare, nu a fost ea doctorul care mi-a urmarit sarcina, dar la mom respectiv (eu am nascut prematur, la 35s), doc meu nu era in tara... dar a venit ea, o stiam dinainte, tot asa, cand era doc meu plecat ajungeam la ea ptr control si ecografii, si-mi placea tare mult de ea. am fost ff multumita de cum s-a ocupat de mine si in cele 3 zile de recuperare. la next baby, vreau sa merg la ea sa-mi urmareasca sarcina. si Ramo tot cu ea a nascut, daca nu ma insel.
pupici sarbatoritului istet si petrecere frumoasa!!
iepurila, mandra ta e o scumpa si tare isteata! felicitari pentru progrese, hunii mei nu fac nicidecum atatea, da' nici prin gand nu-mi trece sa ma supar! imi place cand cineva se lauda cu puii din dotare!
nikole, Karinuta pe buzita, sa-i treaca repede!
vazut filmuletul, merci mult ca te-ai gandit la mine!!! Karina e bestiala, cum se culca ea in sertaras! mami, cumpara-i si ei un patut, bine?? (glumesc, da? io stiu ca tu stii de gluma...) milioane de pupici!!
lidia, sanatate multa Izabelei, sa scapati repede de roseola!
felicitari pentru nepotel!!!!!
si nu in ultimul rand, sotului!!
andy_g, drum bun!!!
cosmy, TH!! esti tare!
iar Maya e un copil destept si super dulce! ce-au crescut boboceii nostri!!!
ange, sa-ti traiasca sotul! TC, dea?
(si hunii umbla cu lenjeria mea cand dau de ea, dar nu pe cap... nu spun mai multe)
am avut o dimineata de Mos minunata! Hunii s-au trezit la 08.30, niciodata n-au dormit atat de mult... Mosu' pregatise cadourile de cu noaptea si asteptam cu nerabdare sa le gaseasca astia mici. Robi s-a trezit cu 5 min inainte de fratica si le-a gasit primul, dormise cu mine de pe la vreo 06.30 si cand s-a dat jos din patul nostru, direct la cadouri s-a dus. a fost asa de surpins si de incantat!!! imi pare rau ca nu am fost pe faza sa-l filmez... a dat mai intai de carticele si de jucariile de baie, le-a chitait putin apoi a descoperit catelusul vorbitor... ce incantare!! l-a trezit si pe fratica cu chiotele lui si apoi ne-am bucurat cu totii de cadouri. fff frumos, o amintire de neuitat!
Luminita si voinicii Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
300 spune:
Buna dimineata,
La multi ani, Nikole! Sa fii fericita, sa vina bebe de Craciun si muuulta sanatatesi pupici de la noi!
La multi ani tutror Nicolailor si Nicoletelor mici si mari, o zi frumoasa!
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristineescu/cristineescu.jpg)
cristineescu spune:
mosul nostru a fost tare hatru anul asta
am gasit masina in parcare zgariata de jur imprejur si ma oftic de mor mai ales ca acum 2 sapt abia am adus-o din service unde am vopsit-o 75%
ce pot sa fac? imi vine sa mor de neputinta am crezut ca fac atac cerebral acolo langa masina cu cupilu in brate. uf
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
babytza spune:
La multi ani Bianca, Luca !!!!!!!!!!!!! La multi ani Niko !!!!!! Sa fii iubita si fericita !!! Sa ai o zi minunata !!!!!!!!!
La multi ani de Sf.Nicolae !!!!
Babytza si puiiValentina
David
300 spune:
Eu nu mai apuc sa scriu din cauza de Atlantis pe care-l mai joc cand dorme Anda, treburi si ... Anda care nu numai ca vrea sa ma ajute la tot ce scriu, dar ia si tastatura in brate, da mose-ul pe jos, etc.
Am vazut ca vorbiti de... vorbit. SI noi mai vorbim cu directie, cantam toata ziua Cucu-bau, cu sau fara sa ne ascundem, vedem bebei, stim cand vine tata (noi inca suntem ma si ta de multe ori), tzitzi e chiat tzitzi, dar mai e si sisi, titi, didi chiar. Am observat ca in general bebeilor nu le ies cuvintele cand pun foate mult patos in a zice ceva, deci daca e emotionata sau nerabdatoare le poceste si ea la mare greu.
Am fost vineri la petrecere de mos Craciun la firma, am vazut burtica frumoasa (credeti-ma, radiaza) si secretoasa si un Mik care s-a obisnuit cu atmosfera mai spre final, chiar le-a fost greu sa-l ia de-acolo. Noi ne-am integrat relativ usor, Anda a si dansat in stilul ei (da din fund de sus in jos de foarte mica), iar macarena a dansat... in palmele mele. Am ridicat-o si a stat ca pe o platforma. Normal ca am uitat camera megaperformanta acasa si am niste poze de doi lei facute cu lenea mea de telefon, o sa incarc vreo doua care se vad mai bine si voi converti si vreo doua-trei filmulete cand ma lasa bebelina.
in sfarsit, zice ea mai multe pe limba ei acolo, cel mai misto e ca vorbeste chinezeste cu intonatie de oameni mari, toataziua boscorodeste si face asa de vreo luna cred.
A, brad nu stim de care luam, natural e frumos dar ne e mila de el, artificial n-are niciun farmec in ochii mei. Noi nu avem nici podoabe, absolut nimic, pana anul tecut nu am facut Craciunul acasa.
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
angelynna82 spune:
Neatza mai pe la pranz, multam de , Crina mea a dat trezirea la 6
Clau multumim pentru urari
Oana multam, sa te auda DD
Musette ici multi multi si voua
Abe baga o poza cu papusa te rog cand ai timp
Paula-Laura chiar mi-as dori sa ies intr-o seara cu pitica dar cu racelile astea....
Lumi multam mult , cat de scumpi pot fi hunii
Cristineescu imi pare tare rau de intamplare, offf ce oameni rai
300 si Crina vorbeste mult pe limba ei , mai nou canta si da din fundulet
multi ici la bobocime, sa se bucur de cadouri si toata viata se na fericeasca
o zi minunata va doresc, ma duc caci am praji in cuptor apoi la gratar de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
300 spune:
Fetelor atentie la crreioane de orice fel, pixuri si tablite. Daca voi credeti ca vor colora tablite va inselati amarnic, peretii sunt cea mai buna tablita ever pana pe la 3 ani.
Din acest motiv, eu am cumparat o tablita magnetica (deocamdata una ieftina foc - 7 lei achizionata din oferta locala) di Anda o foloseste zilnic. Si-a perfectionatenorm coordonarea mana-ochi si e curata. Mai rau e ca eu trebuie sa caut mereu pixul prin casa; cand l-am legat n-a mai fost buna tablita asa ca stau cu ochii in 4 si gata.
In carrefour am mai vazut o carte Disny cu o tablita atasata la 41 de lei, diferenta este ca nu avea bara cu care sterg eu ci trebuia intoarsa de pe o fata pe alta ca sa depolarizeze pilitura de Fe. Avea celulele mai mici, deci permite precizie mai mare in desenare, dar cred ca deocamdata nu se pune problema, chiar de-am avea vreu Rafael deghizat printre noi abia reusesc sa traseze un sfert de oval la varsta asta :)).
b de la bebe, blog...
alexa si mami spune:
neata! NIKOLICI!!!
BIANCA NICOLE!!!
LUCA NICOLAE cel frumos!!!
sa fiti sanatosi si sa aveti petreceri frumoase.
La Multi Ani tutror care azi isi serbeaza ziua de nume!
am avut un mos darnic pt copii dar si pt mami si tati:) astazi o sa mergem sa culegem cadouri si de pe la bunici
si nu uitati sa mergeti la vot
300 spune:
Lumisa-ti traiasca sotul!
Anamona brazi artificiali au in magazinul cu produse chinesti de vis-a-vis de mine la pturi foarte mici. Intreb daca au si brazi atat de mari si scriu aici. N-ar fi o idee rea sa intri pe-o alee de-asta cu de toate.
b de la bebe, blog...