Bobocei de sept-oct 2008 (227)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La multi ani Nikole!
sa fii fericita si iubita si sa-ti mearga bine! Cu tot dragul te urez!

pentru cei care se serbeaza cu numele (Bianca si Luca)!

Lidia, sa-ti traiasca grasunelul, si sa fie sanatos si fericit!

la noi tot curg cadouri de cateva zile... de era sa raman fara nimic de pus in cizmulite.
Pana la urma tocmai le-am aranjat pe hol, sa vedem daca reusim sa-l surprindem pe Teo maine dimineata.
A primit o carte cu semafoare si reguli de circulatie, cu butoane... e pasionat, nu era de asteptat?!
Radu are si el in ghetute o masinuta draguta, mami niste ciocolata, tati la fel... filmele le-am vazut in seara asta deja... si sora mea a venit si ea cu cadouri de la Paris, care au fost deja distribuite.
(si am mancat niste prajituri dementiale, fac cat un cadou in toata regula )

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

La multi ani Nicolete si Niculae!

La multi ani Nikolici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello, nu am disparut de p-aci

Babytza imi pare rau ca dureaza asa de mult cu maselutele si speram sa iasa mai repede. Moa sunt tare curioasa asta seara ce va mai face David....papa sau pupu

Lavida tare frumoase cuburile

Bianca Nicole
Luca Nicolae
Nikolici
Nicoleta15
sotul Luminitei alias TG
si pentru tati al nostru

Laureta si Nocom multi multi , am avut o noapte super mega buna..dormit de la 00.00 pana la 07.00 fara intreruperi si multumiri multe din suflet pt Paula-Laura pt reteta minune si va multumesc tuturor pt sprijinul acordat

Anamona felicitari lui Thea si printesei, uram anticipat...nu de alta dar neuronul e....

Nausica ne pt prietena ta, sa vina bebe atunci cand trebuie

Clau super tare ginerele meu , noi suntem bine, mai putin salele mele...am robotit toata ziua

Babymom imi pare tare rau de lovitura puiului, sper ca e bine

Lumi multam mamico mult de tot

Nusha tare mi-e ca vei lasa bradul multtt timp in casa

Iepurila e tare scumpa Elena

Ada mamico ai un mic mare nazdravan

Nikolici super tare Karinutza , esti totala mamico

Lidia multa sanatate Izabelei, imi pare rau de “cadoul” primit. sotului. Sa va traiasca nepotul, mult laptic pt mami, fara colici si numai bine

Andy_galro multi multi multi si pt tine mami, vor trece repede astea cateva zile

CosmyB o am cu drag pe Maya, tare scumpica e

Elly mai mult ca sigur simtea ea ceva

CD bafta la eco

Ma declar multumita de homeopate, noaptea nu a mai tusit, asta noapte am dormit tare bine amandoua, acum doarme de pe la 22.00 , nopti tot asa sa avem

Ne chinuie niste dinti sau masele sau poate o da cumva in rosu in gat....azi dimineata avea 39, pus supozitor, i-a trecut repede...umbla mai tazriu cu lenjeria mea pe capul ei tare mandra (sper sa nu imi iau rosii )

Am gatit toata ziua, mai devreme a venit mosul intr-o vizita scurta cu jucarii si dulciuri (doar pt cupii)...pt noi poate frate-su

Va invitam si noi la bunatati si beutura

In sfarsit am terminat cu zugraveala

pupammmmm toata bobocimea

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

La multi ani Nicole, Nicolae, Nikolici si mamici si tatici cu numele de Nicolae sau Nicoleta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

BUNA DIMINEATA! E prea devreme pt. cafea??

Dragos e treaz de o ora, nu reusesc sa-l conving sa se culce la loc, iar eu sunt rupta-moarta-coapta de somn. Poate zgomotul ventilatorului de la computer il face sa adoarma... sper...

Nikoliciule, La Multi Ani fericiti cu tot ce iti doresti!!!!

La multi ani Bianca si Luca!!!

La noi a venit Mosu' aseara. Eu cu Victor am fost la concert de colinde la biserica. A fost tare frumos, dar el si-a pierdut rabdarea spre sfarsit (nu ma mir ca atinut 3 ore), asa ca abia a asteptat sa ajungem acasa sa caute in ghetute. Au fost atat de fericiti amandoi!!! Imi pare rau ca am avut musafiri si n-am putut imortaliza momentul...

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Lidia, felicitari pt. nepotel-grasunel!!!! Sa creasca mare si sanatos!!!

Sshh! A adormit Dragos! Rade in somn, la mine-n brate .
Pa-pa!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!! vrea cineva??
sa inteleg ca a fost un mos darnic si nu va mai opriti din sefacut cadouri??

hai ca anul asta scapam, dar sa vedeti de la anul treziri matinale de Moshul asta, ca vor fi tare curiosi prichindeii

La multi ani, Nikolici!!! sa fii sanatoasa si sa nu-ti pierzi niciodata umorul!!! Sa ai o zi minunata!!
La multi ani, Bianca Nicole!
La multi ani, Luca Nilae!
sa cresteti mari si sanatosi!
La multi ani tuturor celor care poarta aceste nume!!

Ange, ma bucur ca sunteti bine La multi ani si pentru TC (tatal Crinului

La RAzvan a tot venit Moshul saptamana asta si i-a adus hainute de la parintii mei, iar aseara i-a adus un costum gros cu salopeta, pt iarna. e ceva cam mare, dar la anul ii va veni perfect
l-am tinut in bucatarie pana i-a montat sotul cortul in camera (a pus o pilota sub el, pentru ca a preconizat ca se va arunca...si asha a fost)
nu pot sa va spun ce bucuri a fost pe el si cum chiuia...alerga din bucatarie pana langa cort si se arunca pe bile (care mi mi se par cam putine), statea pe burta si facea ingerasi ca pe zapada, a bagat calutul ala gonflabil...pregatesc acum filmuletele si pozele

eu mi-am terminat un set din bascuta si fular si nou, celor mari, ne-a adus moshul lenjerie(nu de pat)
a si am in lucru la soacra-mea un bolero (adica mi-l face ea, ca a facut pt toate de Mosh)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nikolici!Multa sanatate si sa iti recapeti optimusmul si buna dispozitie ca doar e o zi mare - doar o data in viata faci 18 ani!(putini fac de doua ori)

Luca si Bianca!Petrecere frumoasa de ziua voastra!

Ange,sa traiasca si tati vostru.Si sa scapati de tot si de febra si alte neplaceri

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!

Nikolici multa sanatate,fericire si noroc.

Bianca Nicole sa cresti mare,sanatoasa si norocoasa

Multumim mult pt urari,ce multe am primit,cand se trezeste Luca ii spun ca l-ati felicitat toate
Un pup mare de la noi si o imbratisare.

Andy g drum bun si stai linistita ca totul va fi bine.

Joy si mie imi e f dor de o intalnire si chiar vin daca se organizeaza ceva.Abia astept sa va vad.

Mamidestefan sa va traiasca nepotelul.Cum il cheama? sotului,sa va traiasca si el.Sanatate Izabellei

Angelinna sotului,sa va traiasca.Multa sanatate si Crinutei

Ada mi-ai facut o pofta cu dulciurile tale de numai pot,noroc ca avem tort ca altfel lesinam dar oricum mai am de asteptat pana sa-l gust

cd unde te duci la dr si la eco?Bafta multa.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

La multi ani Nikolici!
Nicole si Luca!
Nicolete si Nicolai!

Nikolici ce dulce e Karinutza!! e mortala!!

Babymom imi pare rau de cazatura lui Dragos, si la noi e problema cu scarile dar in partea de sus. jos am reusit sa-i pun o portita dar sus nu prea mai am cum.

Iepurila ce multe stie sa spuna Elena!!

Nushulica carte pop-up are si Maria, dar la trei zile dupa ce a primit-o toate animalele au fost decapitate!!

desi nu ii luasem nimic Mariei special de mos niculae, mi-a scos mosul in cale o papusa Matroska! pot sa zic ca pt moment e cea mai tare jucarie si o tine ocupata mai mult de 5 minute!

Mergi la inceput