metastaze osoase multiple partea XII

metastaze osoase multiple partea XII | Autor: gelu1

Link direct la acest mesaj

30 NOIEMBRIE 2009 MESAJ CATRE GENNERATILE VIITOARE ARAD ROMANIA
PARTEA a douasprezecea Buna ziua va spun din nou prieteni acum la sfirsitul acestei luni de toamna plina de emotii pentru mine, va spun voua celor care imi cititi rindurile si stiti de ce scriu asa. Stiinta actuala cu referire la sanatate, spune ca un bolnav de cancer cu metastaze osoase multiple, trece in nefiinta dupa maxim 18 luni de zile. Amintesc ca in aceste zile sau implinit acele 18 luni de cind am fost diagnosticat cu metastaze osoase multiple dupa diagnosticul initial de cancer vezical, constatat si operat in luna IUNIE 2007. Zic ca am avut emotii, adica de multe ori aveam senzatia ca marile goluri din stomac se transformau in bolovani grei atunci cind imi veneau in minte, gindurile care imi sopteau ca eu sint si subiectul si obiectul unei boli atit de necrutatoare. Am incercat sa elimin aceste ginduri negre uitindu -ma la televizor, mai precis la mascarada facuta de unii politicieni, analisti politici, ziaristi oameni de afaceri si chiar prezentatori de televiziune. Si am reusit deoarece ascultindu -i cum vorbesc, si vazindu-i cum se comporta mi-am dat seama ca si ei sarmanii sint bolnavi de cancer. Atita doar ca forma lor de cancer este una care le-a atins gindirea si sufletul gaunos. Dar culmea este ca avind aceasta forma de cancer nevindecabil nici peste o mie de ani, nu ei sint cei care sufera ci poporul mereu mintit si cel mai grav viitorul copiilor nostrii sacrificat pe altarul intereselor personale veroase si egoiste. Nu dau nume sau functii, numele lor va ajunge tot pe o cruce la fel ca a mea iar istoricii vor scrie doar despre citeva functii, cine stie peste citi cinzeci de ani, cind vor fi oale si ulcele. Am scris toate acestea pentru a se intelege ca tot studiind prostia asezata la diferite nivele si afisata pe sticla televizorului am reusit sa alung gindurile negre si timpul a trecut foarte repede. Starea mea sanatate este in limite aproape normale, in luna aceasta am facut doar o fiola de ZOMETA despre care am mai scris ca este foarte folositoare in metastazele osoase. La mijlocul acestei luni am fost din nou la o prezentare a produselor firmei GANO –EXCEL mai precis a produselor din ciuperca rosie GANODERMA-LUCIDUM, regina plantelor si a imparatilor japonezi cum este denumita de mii de ani. Au fost prezenti din nou foarte multi oameni iar doi medici renumiti in medicina complementara, au demonstrat prin intermediul unor filme, diferite vindecari miraculoase chiar si a unor forme grave de cancer cu ajutorul acestor produse din ciuperca rosie GANODERMA -LUCIDUM importate din MALAEZIA. Am cumparat din nou mai multe derivate din GANODERMA cum ar fi: sapun, ceai si cafea pe care le-am folosit si le folosesc zilnic pentruca ma ajuta si ma simt bine. La aceste prezentari am dus multi prieteni care cred ca se vor simtii mai bine dupa ce vor folosii aceste minunatii din GANODERMA. Am vizitat si sediul firmei GANO –EXCEL din ARAD unde dl IULIAN BADIU mi-a prezentat si alte produse care vor ajunge in ROMANIA in curind si care vor fi la fel de folositore sanatatii oamenilor. In ceia ce ma priveste va pot spune ca folosesc pe mai departe o alimentatie naturista doar ca acum am separat dimineata legumele ce le consum crude de fructele ce le consum la amiaz si seara. Deasemenea dimineata beau pe stomacul gol o cana de apa plata, una de ceai GANO si apoi consum polenul amestecat cu putina miere si citeva bobite de catina plus o capsula de Ganoderma pe care continui sa o iau si la amiaz si seara. Starea de spirit a revenit acum la sfirsit de luna la starea de bine a unui om optimist care stie ca prin lupta poate invinge raul mult timp. Sfatul meu in continuare pentru toti care sint bolnavi este sa lupte in continuare si spiritual iar alimentatia sa fie cit mai naturala posibil si carne doar de peste daca se poate. In orasele sau tarile in care va gasiti cautati si produsele GANO –EXCEL importate din MALAEZIA si o sa aveti doar de cistigat in sanatate. Pe aceasta cale si eu va rog pe dv daca cunoasteti alte remedii naturale de care nu am scris sa mi le transmiteti si eu le voi populariza pentru a face bine tuturor ce sint in suferinta. Cu toate ca in aceasta luna nu am facut obisnuitele analize de control va pot spune acum la incheiere ca ma simt bine si ca deobicei va doresc din inima tot binele din lume si numai sanatate. GELU.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

sanatate multa si tie si tot binele din lume....sarbatori fericite sa ai si un miracol sa se intample pt tine. esti un curajos! Bravo tie cu attitudinea asta ai numai de castigat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonni spune:

ma bucur domnu gelu pentru vestile bune. astept la fiecare inceput de luna continuarea povestii. sper sa citesc ani buni de acum incolo.
ma bucur ca stati bien cu moralul, sigur ajuta si la fizic.

sarbatori fericite va doresc si eu, multa sanatate dvs si familiei.

Mergi la inceput