ce stiti despre miozita?

ce stiti despre miozita? | Autor: crisalida

Link direct la acest mesaj

Ma intereseaza sa aflu cate ceva despre miozina; ce anume o provoaca, cum se manifesta, tratament si, nu in ultimul rand, cat e de grava aceasta boala si ce urmari poate avea daca nu este tratata.

tuturor ce raspund, mii de multumiri!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

miozina nu este o boala. este o proteina care participa la realizarea contractiei si relaxarii musculare.
intrebai cumva de miozita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisalida spune:

da, am vazut ca am gresit.
intr-adevar, intrebam de miozita.
daca stie cineva ceva, va rog, sa ne spuna si noua.
multumesc din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Sora mea a fost suspecta de miozita si a facut niste analize. Ce pot sa-ti spun (din ce-mi aduc aminte):

- se manifesta prin dureri musculare si febra (sora-mea facea 38 - 39)
- nu se stie ce o provoaca, face parte din categoria bolilor autoimune, a caror cauza nu este prea bine cunoscuta. Se poate sa fie o cauza genetica (o gena latenta, nu inseamna ca parintii sunt bolnavi, pot doar sa fie purtatorii genei defecte), sau o reactie a organismului la propriile celule.
- de tratat trebuie tratata, nu stiu ce efecte ar putea avea ...

Sper sa nu te induc foarte mult in eroare, sora mea nu a avut pana la urma miozita, dar a facut o analiza care a constat in inteparea cu un ac si inregistrarea unor impulsuri electrice care a stabilit diagnosticul. E destul de neplacuta analiza ...

Poate afli mai multe de pe net ... Oricum, nu e de neglijat ...

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

intra pe google si gasesti cate informatii vrei
spor la treaba

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisalida spune:

multumesc celor ce mi-au raspuns.
evident, am incercat, mai inainte de a deschide topicul , sa aflu folosind google-ul; informatiile sunt sumare.
ma interesa mai mult din practica, prin ce au trecut cei care au fost diagnosticati cu miozita.

maine merg la bucuresti din nou si mi-am facut o lista cu intrebari pe care sa i le adreses medicului.

orice alte informatii sunt, in continuare, binevenite.

sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlahos spune:

se trateaza cu predinson - steroid

Mergi la inceput