De ce voi vota
Raspunsuri - Pagina 7
copiloi spune:
b.nica, poate merg la vot sa anulez votu'....am voie?
In rest, sweet dreams ...pa pa pa
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sellanic apropo de intelectuali, tocmai am citit ca intelectualul Dinescu are doar 12 clase. |
QED.
allinta
b.nica spune:
citat din mesajul lui copiloi b.nica, poate merg la vot sa anulez votu'....am voie? In rest, sweet dreams ...pa pa pa |
Vai Copiloi, ti-am destramat dreams-urile de pe acest Forum sau cele sweet despre un crai cu ochii albastrii, de iti anulezi votul?
copiloi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui b.nica
Vai Copiloi, ti-am destramat dreams-urile de pe acest Forum sau cele sweet despre un crai cu ochii albastrii, de iti anulezi votul? |
Tu, intr-adevar, debordezi de politete.
b.nica spune:
Vai Copiloi avea Caragiale o vorba dulce despre:"naturelul simtitor" chiar pe acesta l-am atins?
Monnvas spune:
Mai, dar mie mi se pare f bine ca fiecare tabara sa aiba intelectualii ei. Asa cum Mircea Diaconu si Maia au sustinut PNL-ul si apoi l-au ascultat pe Crin (ca daca mureau dupa Geoana il votau din primul tur) - zic asa frumos ca nu va place cuvantul "directiva", desi asta este (paranteza in paranteza: aici mi s-a parut mult mai destept Oprescu, care a refuzat sa dea indicatii pretioase, lasand electoratul sa gandeasca singur) - cititi opinia unuia care s-a dezis de Baselu', numitul www.dilemaveche.ro/index.php?nr=302&cmd=articol&id=11925" target="_blank">Plesu. Cititi mai ales sfarsitul.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Monnvas cititi opinia unuia care s-a dezis de Baselu', numitul www.dilemaveche.ro/index.php?nr=302&cmd=articol&id=11925" target="_blank">Plesu. |
Plesu,
(Plesu are ceea ce Paler n-a avut niciodata - coloana vertebrala)