Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

LA MULTI ANI COZONACEILOR SARBATORITI!Sa crestei mari si sanatosi!
Si la Sara a venit Mosul cu multe cadouri...un ren care canta, o fetita care canta si i i lumineaza obrajorii, un set de cuburi de la Clementoni si piramida de la Fisher Price.Se joaca cu toate, dar cuburile ii plac cel mai mult...au arome.

Un cadou si pt. mine, va rog ....
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Ramo2008.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Laura, imi pare rau ca iar aveti probleme d esanatate. sper sa o ocoleasca pe Rebeca, sa se poata bucura de serbare. Pupam mica sarbatorita

Lorelay, am mai votat de 2 ori, dar vad ca deja sunt altii cu mult inainte
Bebecris, Micky, votat
Ramo, la mine iar nu merge ...mereu am problema asta. Nu am reusit sa te votez niciodata.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

multumesc mult fetelor...daca at sti ce ma stresez..ca deja nu mai cunosc pe nimeni...si al meu sot ma ia peste picior..
am mai plecat azi si cu pruncul mare la patinoar....unde se calcau in picioare ca era moca....si cica eu nu intru doar el...4 ani..nebuni...
va rog cine nu ne-a dat si noua voturi....
http://www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Babyzapi multumesc mult!
Lauramiron multa sanatate Caterinei si sper sa o ocoleasca pe Rebeca boala,sa nu piarda petrecerea de Craciun.
Eu l-am culcat pe Radu. Azi a dormit numai un somn,sa vedem daca e mai bine la noapte cu trezirile.
Ca am vazut ca scrieti ce mai gatiti,eu azi am gatit piept de pui cu miere si portocale la cuptor. Un deliciu.
Lorellay am mai incercat sa te votez,dar imi spune ca deja am votat saptamana asta. Nu m-au mai lasat sa votez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sorvint

Ca am vazut ca scrieti ce mai gatiti,eu azi am gatit piept de pui cu miere si portocale la cuptor. Un deliciu.

Reteta, reteta, unde e reteta?...

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Ginye55,reteta este foarte simpla,usor si repede de preparat.
Uite aici reteta : http://gospodini.blogspot.com/2007/09/piept-de-pui-cu-miere-si-portocala.html
Sunt multe retete bune pe acest blog si foarte bine explicate. Eu cand sunt in pana de idei intru aici si imeiat gasesc ceva bun de pregati .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Sorvint cred ca o sa o incerc si eu.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

eu ieri am facut sufleu de branza cu stafide si mere...fff bbuuuunnnn...a mancat david aseaaraaa cu pofta.

am uitat:azi am fost si i-=am luat carucior de la CHICCO...modelul MULTYWAY...STA ASA BINE IN EL...ERA LA OFERTA LA CORA....
cadou de la mama....

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

bebecris votat
ramo de data asta am reusit sa te votez

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mersi de urari

noi am zis ca ieri a fost ziua de nume si am ratat-o noi am dat cadourile de ieri seara. de dimineata ne-am prins ca de fapt e azi

a fost super azi. se simte foarte bine, bodogane pe limba ei, o cearta pe laura, rade la toti, se joaca, se ridica, fuge prin casa deabusilea. nu plange aproape deloc, doar daca da cu capul sau ieri cu marmotele laurei

la multi ani si de la noi la Nicolas si cealalta Nicole

si un la multi ani special si multi pupici pentru Cati!
Cati

PS: Laura deja ce pateste aia mica devine enervant. o tine din boala in boala. e mai des bolnava ca Nicole care merge la cresa. sper sa nu fie pojar.

Mergi la inceput