Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (91)
Raspunsuri - Pagina 14
Ramo2007 spune:
LA MULTI ANI COZONACEILOR SARBATORITI!Sa crestei mari si sanatosi!
Si la Sara a venit Mosul cu multe cadouri...un ren care canta, o fetita care canta si i i lumineaza obrajorii, un set de cuburi de la Clementoni si piramida de la Fisher Price.Se joaca cu toate, dar cuburile ii plac cel mai mult...au arome.
Un cadou si pt. mine, va rog ....
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Ramo2008.html
BraveGirl spune:
Laura, imi pare rau ca iar aveti probleme d esanatate. sper sa o ocoleasca pe Rebeca, sa se poata bucura de serbare. Pupam mica sarbatorita 
Lorelay, am mai votat de 2 ori, dar vad ca deja sunt altii cu mult inainte
Bebecris, Micky, votat
Ramo, la mine iar nu merge
...mereu am problema asta. Nu am reusit sa te votez niciodata.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
lorellay spune:
multumesc mult fetelor...daca at sti ce ma stresez..ca deja nu mai cunosc pe nimeni...si al meu sot ma ia peste picior..
am mai plecat azi si cu pruncul mare la patinoar....unde se calcau in picioare ca era moca....si cica eu nu intru doar el...4 ani..nebuni...
va rog cine nu ne-a dat si noua voturi....
http://www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Sorvint spune:
Babyzapi multumesc mult!
Lauramiron multa sanatate Caterinei si sper sa o ocoleasca pe Rebeca boala,sa nu piarda petrecerea de Craciun.
Eu l-am culcat pe Radu. Azi a dormit numai un somn,sa vedem daca e mai bine la noapte cu trezirile.
Ca am vazut ca scrieti ce mai gatiti,eu azi am gatit piept de pui cu miere si portocale la cuptor. Un deliciu.
Lorellay am mai incercat sa te votez,dar imi spune ca deja am votat saptamana asta. Nu m-au mai lasat sa votez.
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sorvint Ca am vazut ca scrieti ce mai gatiti,eu azi am gatit piept de pui cu miere si portocale la cuptor. Un deliciu. |
Reteta, reteta, unde e reteta?...
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii
Sorvint spune:
Ginye55,reteta este foarte simpla,usor si repede de preparat.
Uite aici reteta : http://gospodini.blogspot.com/2007/09/piept-de-pui-cu-miere-si-portocala.html
Sunt multe retete bune pe acest blog si foarte bine explicate. Eu cand sunt in pana de idei intru aici si imeiat gasesc ceva bun de pregati
.
ginye55 spune:
Sorvint cred ca o sa o incerc si eu. 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
bebecris spune:
eu ieri am facut sufleu de branza cu stafide si mere...
fff bbuuuunnnn...a mancat david aseaaraaa cu pofta.
am uitat:azi am fost si i-=am luat carucior de la CHICCO...modelul MULTYWAY...STA ASA BINE IN EL...ERA LA OFERTA LA CORA....
cadou de la mama....
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
UN VOT PT UN DAVID ADORMIT
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
babyzapi spune:
bebecris votat 
ramo de data asta am reusit sa te votez 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie
alra spune:
mersi de urari 
noi am zis ca ieri a fost ziua de nume si am ratat-o
noi am dat cadourile de ieri seara. de dimineata ne-am prins ca de fapt e azi ![]()
a fost super azi. se simte foarte bine, bodogane pe limba ei, o cearta pe laura, rade la toti, se joaca, se ridica, fuge prin casa deabusilea. nu plange aproape deloc, doar daca da cu capul
sau ieri cu marmotele laurei ![]()
la multi ani si de la noi la Nicolas si cealalta Nicole 
si un la multi ani special si multi pupici pentru Cati!
Cati
PS: Laura deja ce pateste aia mica devine enervant. o tine din boala in boala. e mai des bolnava ca Nicole care merge la cresa. sper sa nu fie pojar.