Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cati, Nicole, Isabelle Nicole, Raphael Nicolas si Victor Nicolas, multa sanatate, noroc si bucurii in viata!
Monicabo, sanatate multa, o viata frumoasa!

Noi am lasat fetele aseara la mama unei prietene si am fost la petrecerea firmei de Craciun. Prima mea iesire fara pitix. Am rezistat 5 ore si am mers sa o iau. Am gasit-o dormita dar imediat m-a simtit. Acum suntem doar cu ea acasa si se rasfata cu noi doi la cafea.
Ma duc sa fac pe mosu', trebuie sa aducem cadoul in casa.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

La multi ani tuturor de Sfantul Nicolae!

Am primit un mess de la un prieten. poate tu cunosti pe cineva in cauza. "Te rog, da mai departe. Ofer GRATIS ptr.copil cu probleme 2 ani PROTEZE si GHETUTE ORTOPEDICE tel. 0766396764 sau 0314221410, poate cuiva ii va prinde bine informatia ... nu te doare degetul pt un clic !Viata are prioritate si noi am fost ingerasi ! da mai departe dak ai suflet in tine primit..

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Matei-Andrei,fericirea noasta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

La multi ani Nicole, Raphael Nicolas si Victor Nicolas, multa sanatate, noroc si bucurii, sa aduceti numai satisfactii parintilor vostri!

La multi ani, Catica!! Multa sanatate si o petrecere de pomina la aniversarea primului an!!![[

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Multumim de felicitari, fetelor

Noi ne jucam pe wii....adica eu si tati.....hihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Cati! Sa cresti mare, cuminte, sanatoasa si sa iti bucuri parintii in fiecare zi!
La multi ani, cozonaceilor care isi serbeaza azi ziua numelui! Aceleasi urari pentru fratiori si surioare, mamici si tatici!

La multi ani, Monicabo! Sa fii fericita alaturi de familie, sa aveti parte de impliniri si bucurii!

Teodora si-a luat azi dimineata darurile din cizmulite. A fost incantata de un volan de K's kids care canta cand invarti cheia. La costumas nici nu s-a uitat.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Si pe la noi a trecut mosu', Mie mi-a lasat in cisme o ciocolata, cica face bine la silueta mea, oricum nu pot da jos

Pe mine m-a apucat nostalgia, imi aduc aminte ca atunci cand eram copil asteptam sarbatorile de iarna , nu pentru jucarii sau hainute, ci pentru PORTOCALE, caci nu se gaseau tot timpul anului si se gaseau mai greu si la oras, eu am stat la tara. Puneam ghetutele in camera unde dormeam langa soba sa fie calde si uscate pentru a doua zi (unde sunt zapezile de atunci...). In dimineata de Sf Nicolae erau pline de dulciuri- napolitane, eugenia, nu cine stie ce si portocale- Doamne ce miros era dimineata in casa. In ghetele alor meu erau legume, ce ne mai amuzam! EU AM AVUT O COPILARIE TARE FERICITA SI DORESC TUTUROR COPIILOR SA SE BUCURE DE COPILARIE CEL PUTIN CUM M-AM BUCURAT EU!

La multi ani!
Va doresc liniste in casa si in suflet!

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Matei-Andrei,fericirea noasta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

De Craciun m-am gandit sa-i cumpar o sanie.

Eu am de la Bogdan una simpla ca in link-ul 2 mai trebuie doar sa-i cumpar spatarul. Mi-a placut in schimb prima saniuta. Poate la voi e mai multa zapada, noi anul trecut n-am avut deloc , sa vedem anul asta.

Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

O sa aberez putin acum,nu ma bagati in seama dar m-a apucat asa o nostalgie..
imi dau seama ca mi-a venit si mie vremea sa il fac fericit pe Thomas al meu cu ocazia sarbatorilor, asa cum au facut ai mei muuuulti ani la rand....

Suuupeeerrrr amintiri! Iti doresc sa reusesti (de fapt sunt convinsa ca vei reusi ) sa-i aduci lui Thomas fericirea pe chip la fiecare sarbatoare si, mai mult, in fiecare zi.

Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Amalia, din pacate Anastasia nu se simte grozav... are nasul foarte infundat si nu ne lasa sa intervenim... efectiv ne-am luptat cu ea ca s-o aspiram si ca sa-i pun picaturi!!! Urla ingrozitor

Multa sanatate puiutei! Eu am invatat-o cu spray cu apa marina si e incantata. Mai mult, cere singura cand vede tubul.

Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sorvint

[red] I-am luat un joc cu cuburi de construit,iar cuburile se pastreaza intr-un ursulet de plastic cu roti si maner la carucior, pe care il poate plimba prin casa. Foarte dragut s frumos.

Pune si tu, te rog, o poza, o firma ceva? Pare interesant ce zici tu acolo. Eu nu i-am luat cuburi pana acum si cred ca ar fi o optiune pentru Craciun.

Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput