Strumfi de iul-aug 2007 (165)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

cristina, sanatate multa lui Denis . off, ce mai trageti si voi, imi pare asa de rau ca nu s-a rezolvat problema. ii dati voi de cap pana la urma .

Dana, pun si eu paie pe foc (desi n-am nicio pasiune, pe cuvant!), dar eu nu stiu pe nimeni care sa-l fi votat pe geoana. a, ba da, pardon, doar maica-mea si taica-miu, dar bag mana in foc ca iliescu le-a facut lor cu ochiu'. in rest, toti cunoscutii mei, amici de breasla, amici plecati prin afara si nu numai, toti cu basescu au votat. nush ce naiba ne-a apucat . eu m-as fi bucurat sa piarda amandoi .

mychy, ce aiurea, sa-ti fure florile... ce oameni . de-aia ne e lehamite de tara asta, ca oamenii de rand sunt asa, ar trebui sa ne doara fix in cot de cine e presedinte, ar trebui sa ne pese mai tare ca ala de langa noi ne fura florile .
parerea mea .
uite o floricica de la mine in locul celei furate: .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Hello!
Foarte scurt ca trebuie sa plec...dar voi reveni! Am si eu o rugaminte la voi!

Am sansa sa castig! Sustineti-ma!
Nu va rapesc decat doua-trei minute din timpul vostru. Ce trebuie sa faceti?

Multumesc!!!

Va pup

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

mychy, ce aiurea, sa-ti fure florile...uite o floricica de la mine in locul celei furate: .

trebuie sa-mi dai 3 floricici doua mari si una "mici"!!! ca 3 mi-au furat

www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

mychy, ce aiurea, sa-ti fure florile...uite o floricica de la mine in locul celei furate: .

trebuie sa-mi dai 3 floricici doua mari si una "mici"!!! ca 3 mi-au furat

of, of, nemultumita ca de obicei .

uite: 2 mari si 1 mica.

asa e bine?

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hm, depande de cat de mari "e" cele mari si cat de mica aia mik! serios, am vazut negru in fata ochilor de dimineata cand am dat cu ochii de locul gol....ata ete! oricum merci de oferta mai mult decat generoasa de floricici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

Hello!
Foarte scurt ca trebuie sa plec...dar voi reveni! Am si eu o rugaminte la voi!

Am sansa sa castig! Sustineti-ma!
Nu va rapesc decat doua-trei minute din timpul vostru. Ce trebuie sa faceti?

Multumesc!!!

Va pup

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Oana, foarte scurt si la obiect: citeste regulamentul forumului, punctul 16. Concursurile de pe alte site-uri

Mesajele care fac trimiteri directe la concursurile sustinute de alte site-uri - nu sunt acceptate pe acest forum. Va multumim pentru intelegere.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Laura, imi cer scuze...voi sterge mesajul. Mi-am permis sa-l postez (fara link) pentru ca am vazut si la alte persoane ca s-a mai procedat astfel! Il voi sterge!
Fetele...amanunte gasiti pe blogul propriu si personal!

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Sunflower si pe tine si pe Denis. Sper sa gasiti repede remediul pt scaunele moi a lui Denis.

Housepocket am vorbit cu sotia sefului, ei au 3 copii. Si-am intrebat-o cum s-a descurcat ea cu 3 ca eu cu 2 am nervii intinsi la maxim uneori. Mi-a zis ca la al 3-lea i-a fost mult mai usor... in prima faza eu am ramas masca dar cred ca avea dreptate.
Nu ma bate gandul sa mai raman gravi.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Saby imi cere nuci, iau cate un miez in fiecare mana si o intreb: "pe care o vrei, pe asta sau pe asta?" Saby se indreapta spre o mana si zice "pe asta... si pe asta" si le ia pe amandoua .

Cea mica scartaia in patut si eu voiam sa mai curat bucataria, o trimit pe Saby la ea:
- "Saby, du-te si vezi ce are Lary"
- "N-are nimic Larisuca"
- "Poate vrea sa se joace cu surioara ei"
- "Nu vrea"

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetele! Eu nu am primit nimic de mos nicolae in afara de 2 perechi de jeans si un pulover luate de gura mea, ca imi trebuiau mai mai mari (ca eu ma tot ingras ), dupa care mi-a facut scandal ca imi aleg doar rahaturi, ca am 40 de ani si tot ca o pustoaica vreau sa ma imbrac si tampenii d'astea! Ma scoate din sarite!
Ei... si de draci, m-am dus azi la frizerul meu, mi-a mai tuns putin din par, mi l-a mai pictat putin, am stat acolo de la ora 10 la 13. Bibilita, pigulita, etc. Nu e mare diferenta fata de dimineata dar macar nu se mai vad firele albe si i-a mai schimbat putin si improspatat nuantele. Apoi, am intentionat sa merg la bijutier sa-mi maresc verigheta, ca nici aia nu ma mai incape, dar am gresit cutiuta si am luat-o pe aia cu rupturi, vechituri, etc. Asa ca... a sosit momentul sa le transform in noutati: mi-am luat o pereche de cercei destul de nashpa dar cu care sa pot dormi si sta in permanenta. Un inel, nici ala nu e cine stie ce, dar e nou si dragut si... o bratara imensa care probabil maine nu imi va mai placea, dar de mult imi doresc o bratara ca o zgarda de pitt-bull. Nu am dat nici un ban, dar am plecat si cu rest de la el.

Despre fetite... nu stiu cum e la voi, dar eu sunt convinsa ca nu mai sunt intreaga la minte. Sunt incapatanate amandoua, una e si mai smiorcaita si mai sensibila. Pedepsele la noi nu au nici un efect. Vor sa mearga impreuna sa ispaseasca pedeapsa, vor sa isi ia jucariile favorite cu ele. Iris cand o trimit la colt, in drum spre colt incepe sa trige "iumeste-ma mult, mult, mult de tot, mami!" Ma bufneste si rasul imi vine sa o pup, de escroaca mica sentimentala ce e!

Macar la voi o fi unul mai mare si mai intelegator, dar la noi uneori e jale. Se bat, se musca, isi dau picioare in cap, Iris vine in fuga si se tranteste cu fundul pe capul Karinei care sta pe covor pe post de momeala, nu stiu, chiar o iau razna! La cat sunt de rele acum, cred ca nici la gradi nu mi le-ar tine. Le apuca crizele de nervi si musca din mobila, se dau cu capul de pereti... trebuie sa fiu in permanenta atenta la ele. Daca tip la ele, pt ca uneori la ce galagie e la noi chiar trebuie sa tip ca sa ma auda, o apuca crizele pe iris: " mama nu tipa a noi, bobeste mucios, ma doale capul!" Duminica in biserica, Karina striga cat o tinea gura:" apinde lumina! Noapte! tlebe nani! Apinde lumina!" iar Iris de colo: "taci gula catita! Dau cu tine de pamant!" Nu stiam cum sa nimeresc mai repede usa si sa dau bir cu fugitii!

Unui domn, ieri la circ i-a spus Iris :dipai, nenea, dipai! noroc ca ala nu a inteles ca zicea "dispari". A... si ne-a dat masti sa ne punem la gura, la care Iris: " eu nu pune aia la gula, tlebe bobeshte!"

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput