Strumfi de iul-aug 2007 (165)
Raspunsuri - Pagina 6
loredana_76 spune:
Nico ,La Multi Ani cu intarziere.
Legat de criza la noi e dupa cum e de dimineata,daca s-a trezit nervos si incepe nu asa,e clar ziua e compromisa.Daca e vesel,e de bine.
Nu face mereu asa,cateodata intelege cu explicatii si chiar asculta dar are si zile cand nu vrea neam,de exemplu sa-i pun pampers seara si sa doarma dezbracat era doar cu un tricou pe el,pai asa l-am lasat,ca nu ma intelegeam cu el.
Vivela si noi avem un tricou de asta vara cu crocodil pe care il poarta de vreo 3 zile peste tricou cu maneca lunga,sau ne plimbam cu batatorul de covoare prin carrefour de cred ca zice lumea ca sintem nebuni,da asta e ,eu il las sa-si faca hatatirul.Asta in cazurile astea ca nu-l afecteaza pe el cu nimc,dar in privinat accidentarilor sau fugitul in strada ii explic de f multe ori si daca nu vrea sint categorica,nu-l las sa faca ce vrea.
Sanatate multa strumfilor si mamicilor bolnavioare.
stefania_97 spune:
Vivelace haios e David. Lasa baiatul sa isi etaleze muschii :)
Luna vad ca suntem pe aceeasi unda. Eu ii ziceam Catarinei ia medicamentul: te doare urechea daca nu iei medicamentul si nu putem merge la joaca il lua, a doua oara daca iei medicamentul iti dau o bomboana, s.a.m.d. Mita la greu
E haioasa Adeliciosa ca a inceput sa puna la ciorap de acum. Sa te pregatesti cand nu va mai vrea penny ci cartoane de credit
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 6+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Vivela spune:
Luna, ce fata cuminte si intelegatorare ai! cum se imbraca ea frumos cu pijamale . am vazut aseara filmuletul, era si sotul langa mine si a inceput cu comentarii: "e mai mare ca David? cu cat? doar cu atat?? si al nostru de ce nu se imbraca singur?" ...
Carla, mi-a placut mult dedicatia de la Saby . si cadoul pe care l-ai primit de la Larisa .
am vazut si poze de la alina.a, am admirat-o pe Elisa, e tare dragalasa, cred si eu ca sunteti topiti dupa ea .
oaana, sanatate multa zulufosilor. eu, Slava Cerului, de cand am facut operatia aia si am scapat de polipi n-am mai avut probleme. tind sa cred ca david era un copil f sanatos si inainte (ce sa zic, singurele probleme au fost in sfera orl, muci, febra, tot tacamul, stiti ca doar de asta ma plangeam). acum nu mai are nimic, si doar in jurul nostru bantuie racelile si virozele. departe de mine gandul de a te indemna sa mergi pe varianta operatie, poate nici nu e necesar in cazul vostru, insa cam asa sta situatia la noi .
Luna, varianta ta cu promisul unei prajituri poate merge o data, de doua ori... n-as vrea insa sa ajung in situatia de a fi nevoita sa-i dau ceva de fiecare data cand se imbraca. vreau pe cat posibil sa fiu onesta cu el- ne imbracam pentru ca ne e frig, pentru ca asa e normal, sa nu stam dezbracati in fata celorlalti, etc.
apropo de asta, al meu si acum e cu capul descoperit. uneori mi-e si mie frig, asa ca incerc sa-l conving sa-si tina fesul pe cap. eu il pun, el in scoate: "nu vreau asta!" si e tare fericit cu capul gol. si eu tare nefericita, ca mai toti gasesc de cuviinta sa remarce: "vaaaai, cu capul gol pe vremea asta!". uneia chiar i-am zis: "uitati caciula, puneti-i-o dvs!!!" s-a crucit si a iutit piciorul .
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
CarlaV spune:
Pfuuuu, m-am culcat cu geoana si m-am trezit cu base
P.S. 'Neata si voua, revin... candva.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
Fetelor am uitat sa va zic: noi azi sarbatorim prima noapte fara pampers cu succes total. S-a trezit la 11 si a facut pipi la wc si dimineata era uscata.
Musso nu cred ca era intentia lui Housepocket sa critice vreo metoda, ea doar a zis ce reactie are puiul ei la tipete si pedepse, eu asa am inteles. Lucru care inseamna ca probabil si-a pierdut si ea firea in fata lui Matei si Matei i-a aratat ca nu functioneaza asa. Daca e cineva de obrazat aia sunt eu ca m-am legat de palmuta Danei la fund. Dar na, asa sunt eu, desi stiu ca nu e un capat de tara totusi ma simt obligata sa zic macar ca nu mi se pare tocmai ok. Insa ognorati-ma daca par intrusiva.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Pfuuuu, m-am culcat cu geoana si m-am trezit cu base P.S. 'Neata si voua, revin... candva. Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
uau, ce mai noapte ai avut, Carla .
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
housepocket480 spune:
Da, am muuuuulta rabdare si sunt foooaaaarte toleranta....nu numai cu puiul meu, ci cu toata lumea. De aceea, te rog Mussosa mai citesti ce am scris eu si apoi ce ai scris tu...
Multa sanatate
Lunade Craciun imi dai un miel?
Pupici
Mama lui Matei Alexandru
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Pfuuuu, m-am culcat cu geoana si m-am trezit cu base |
foarte , foarte tare! ........si tot asa o sa ne tot trezim 5 ani http://www.220.ro/gkpg9gBtUt/5-Ani
*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”
musso17 spune:
da luna,probabil ca m-am pripit,asa mi-a sunat cand a spus ca pedepsele si tipetele aduc doar lcururi negative..la mine n-am vazut ca pedeapsa sa aduca ceva negativ ba din contra...mie imi plac argumentele,as cum o faci tu..nu pot fi de acord cu tot sau sa acceptam cu usurinta orice,na, avem orgolii dar daca o atitudine e argumentata bine atunci eu ma declar satisfacuta.tu esti o dulcica oricum si ti-a mmai spus,au fost situatii din care l-am scos pe mihnea cu ajutorul celor scrise de tine.
housepoket,imi cer scuze,n-am scris nimic cu rautate...sa zicem ca m-am simtit cu musca pe caciula cand ai scris de pedepse.
Luna1 spune:
Stefania eu cred ca ideal e sa se evite pe cat posibil crizele. Este o perioada dificila iar noi avem de ales cum trecem prin ea , mai lasam din orgoliu si facem si ca ei unde e posibil ,mai distragem atentia, mai mituim, mai ii lasam sa creada ca ei sunt sefii si poate evitam conflicte majore. Pe de alta parte cred ca daca dimpotriva intram intr-un razboi al orgoliilor tot noi avem de suferit.
Vivela . Spune-i sotulu ica din incapatanare a ajuns sa se imbrace singura sa fie sigura ca e cum vrea ea, deci clar David e pe drumul cel bun.
Cu prajitura ma gandeam ca e doar un exemplu, poti inlocui cu ceva ce ii place, mergem in parc, la copii, la magazin unde iti dau bani si platesti tu etc. La noi asa merge. Cu caciula am renuntat la batalia asta de mult timp. Doar stiti ca Adelise nu a purtat nici iarna trecuta, deci anul asta nici nu i-am mai cumparat. Insa geaca sau bluze trebuie, uite eu mai fac ceva, ii zic ca mergem afara, ea se imbraca cum vrea ea, iar eu iau alte haine in fata usii. In fata usii inainte sa iesim schimb repede sandalele cu cizmele, bluza de vara cu geaca de iarna in timp ce vorbesc repede despre vulpea care ne asteapta in fata usii, sau pisica de langa masina. E atat de preocupata sa iasa ca nu-i mai pasa daca o schimb.
Sa ma auziti cum vorbesc aberatii in magazin, weekendul trecut eram in supermarket si fie-mea vroia jos din carut (si va dati seama ce cumparaturi mai faceam) asa ca am inceput sa merg grabita printre rafturi si sa arunc in cos ce-mi trebuia vorbind repede in acelasi timp "look there's a fox! Oh, it's runnig, tell me when you see it! Foxieeee!" Si strigam la vulpe. Se uita lumea la mine ca la masini straine, insa ideal e ca am mai tinut-o 20 min in carut si mi-am terminat cumparaturile.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)