Strumfi de iul-aug 2007 (165)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
azi fac eu cinste cu , vine si , putina si iar .
Multumesc mult de urari .
Tare repede trece timpul. Nici nu imi vine sa cred ca am ajuns la 33. Noroc ca ma simt ca la 25 .
Mosul a fost foarte darnic anul acesta, dar cel mai tare m-am bucurat de flori. Muuulte flori.
Copiii au fost tare incantati de ce a adus Mosul (dulciuri, carticele, fructe si nuieluse, care cica ar fi de fapt baghete magice in versiunea lui Alex).
Am o perioda super plina, nici nu mai apuc sa citesc, dar o sa recuperez eu de saptamana viitoare.
Carla . Nu am apucat sa intru ieri pe net dar a vazut sotul mesajul. Esti o draguta. Sper ca sunt bine fetele acum.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza........
eu mi-am facut bagajele....plec in Congo......deja mi-am schimbat economiile in moneda nationala a Botswanei......

ieri am facut bradul, dupa 5 minute era lungit in mijlocul casei! asa ca l-am pus undeva sus, pe o noptiera!

......si mai sunt super ofticata ca iar mi-au furat florile de pe scara blocului .......de data asta in stil grande: ficus, trandafir si o muscata!!

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Buna fetelor

Lunaimi place atitudinea ta. Nici eu nu las pe nimeni sa-mi critice copilul. Toti copii au si parti bune si parti rele, iar eu m-am convins pe propriul copil. Cu cat ii raspunzi cu pedepse si cu tipete, cu atat iti va raspunde si el in mod negativ.
Asa ca eu am un stil de "a-l pacali", dar sincera sa fiu este si un copil docil.
Pai numai sa strig o data la el la masa ca imi si vomita. Asa ca am invatat sa am rabdare, rabdare si iar rabdare....

Matei a primit un semafor electric si in Citroen (avea mai toate marcile si asta ii lipsea) si 2 carti pe care m-a pus sa i le citesc imediat. (sa ne fi vazut in pijamale, cu picioarele goale pe covor, inconjurati de ghete si cadouri, citind din "cei trei purcelusi"). A mai primit si alte jucarii, portocale si o prajiturica de Lapte cu miere, dar astea i-au placut cel mai mult.
Carla, frumos cadou cu acel cuvant. Cred ca esti tare fericita.

DDanaghcand mai veniti prin Buc, poate ne dati de stire si ne intalnim.
Pupici

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

La mine Mosul a venit cu o raceala azis ia si tu putina gripa ca nu ai avut anul asta destula

Karli adevarul e ca e greu sa ai rabdare, rabdare si iar rabdare.

Eu una adopt cam aceeas metoda ca Luna. Explic, o data, de doua ori si din fericire pt mine intelege si chiar repeta dupa mine de ce nu e voie.

In general eu sunt foarte toleranta si nu imi pasa mai deloc de ce zice lumea. Daca are o criza intr-un magazin, pe strada sau acasa e mereu acelasi tratament. Privit in ochi, explicat de ce nu poate si ii explic ca inteleg ca i se pare amunzant dar ca.... si nu facem pt ca incomodam, sau e periculos sau etc. Daca nu intelege si continua ii spun ca o astept cativa metri mai departe pana cand se calmeaza si ma indepartez. In general dupa explicatie nu mai continua.

Faza cu culcatul am avut o saptamana grea de antrenament cand avea 8 luni, de atunci am facut-o sa inteleaga ca e bine sa dormi, ca e frumos si bine. Ca toata lumea doarme. Imi spune singurica cand e somn. Si in loc sa ii spun trebuie sa te culci o intreb cu cine vrea sa doarma: vreui crocodilul, vrei catelul, etc.

Eu cred ca faptul ca le dai alternative le da un sentiment de control, de autonomie. Si evitam probleme mai mari. E un copilas mic intr-o lume de adulti.

Noi suntem flexibili dar avem si niste reguli de baza care nu se schimba. E un echilibru. Si depinde mult de copil. Sunt unii mai intelegatori altii care vor sa testeze granitele mereu.

In orice caz e greu si daca incepem bine acum vom vedea si rezultatele rabdarii

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 6+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

La multi ani cu intarziere, Nico, sa fii sanatoasa si implinita .

si La multi ani tuturor celor care si-au serbat ieri ziua onomastica si de fapt tuturor, ca intr-un fel am sarbatorit cu totii. David a fost foarte incantat de cadoul de la mos, si mai ales de descoperirea lui. cu o seara inainte am sters ghetutele si le-am pus pe balcon si de dimineata s-a dus sa vada ce s-a intamplat. a fost foarte fericit - i-am luat printre altele un "Sporticus" (ala din Lazy town, ca e ahtiat dupa el) si nu l-a lasat din mana pana azi, am iesit la plimbare si la vot cu sporticus, am mancat cu sporticus, am mers la gradinita cu sporticus, etc...ma bucur ca macar din cauza astuia n-a mai plans cand l-am lasat, ca na, el trebuie sa dea dovada ca e baiat mare, ca sporticus. uite ca-s buni si idolii astia la ceva.

sanatate multa bolnaviorilor, faceti-va repede bine ca acu' vine Craciunul si nu se cade sa va (ne) gaseasca altfel decat sanatosi .

Ioanaiub, sa va fie de bine plimbarea, noi avem o relatie speciala cu Tusnadul, il iubesc, ma regasesc de fiecare data cate putin cand ajung acolo. e un aer si o energie extraordinara, imposibil sa nu te intorci schimbat de aici.

Mychy, vin si eu in Congo. io mi-am luat bilete de mai demult, ca mi-e greata de oricare din cei doi. insa, recunosc, m-am bucurat teribil de infrangerea lui geoana. retine, da, de infrangerea lui geoana, nu de victoria aluilalt. ca eu, aseara, m-am simtit umilita ca cetatean al tarii asteia cand pe la ora 20, inainte de inchiderea voturilor, se facea campanie la greu pe antena3. cu nume, cu partide, cu indicatii clare...jenant, pe nea caisa il aresteaza daca vorbeste cu amicii la un pahar si le zice cu cine sa voteze, pe grangurii astia mari nu-i ia nimeni nici macar la intrebari. si erau la TV!!! mesajul pt mine a fost: "ne doare in cur de tine si de votul tau, tara asta e a noastra si facem ce vrem in ea!".
oare sa-mi iau si haine mai groase pt Congo?

am vrut sa facem si noi bradul ieri, dar mi-a fost lene .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela
Mychy, vin si eu in Congo. io mi-am luat bilete de mai demult, ca mi-e greata de oricare din cei doi. oare sa-mi iau si haine mai groase pt Congo?

nu, gasim niscaiva frunze prin padure.......doar ceva valuta Botswaneza!!!

Mergi la inceput

am uitat sa-i dau un pupic oaanei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

vorbiti iar de crizele copiilor de 2 ani...eu cred despre mine ca sunt o persoana foarte calma, blanda, intelegatoare, foarte relaxata vizavi de crizele copilului meu. ii explic de 2, de 9, de 50 de ori ca nu e frumos sa loveasca/muste alte persoane, ca e periculos sa se joace la priza sau sa loveasca cu obiecte tari in monitor/tv/geam, etc. cu explicatii de rigoare, de ce nu e bine/de ce e periculos, cu exemple (nici mami/tati nu face asa, etc.). dar al meu nu intelege, frate!!!! . e incapatanat peste masura, daca vrea el ceva, pot eu sa ii explic in 5 mii de feluri si tot cum vrea el face.

exemplu: vineri seara, dupa baie, am incercat sa imbrac copilul. el nu si nu, ca "aia nu e buna" - am incercat 5 randuri de haine, ideea era ca nu vroia niciunele. l-am lasat dezbracat, era relativ bine in casa, sub pilota era chiar placut. buuuun. de dimineata, s-a repetat figura cu imbracatul, am avut cateva tentative de a-l imbraca, si eu si taica-su, dar pana duminica dimineata n-am avut succes. nu intru in detalii prin ce urlete am trecut (ca am incercat inclusiv cu forta, in 15 minute ii puneam pantaloni si o bluza, in 10 secunde era iar nud!). deci sambata am fost consemnati la domiciliu pt ca nu am fost in stare sa imbrac copilul .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nico la multi ani si pt ziua de nastere!

Deci a iesit iar Basescu? Hehehe. Ce sa zic... nu mai zic nimic.

Vivela super tare David. Ai incercat metoda urmatoare? "vrei o prajitura? Trebuie sa mergem la cofetarie sa o cumparam si acolo nu ne primeste dezbracati". Important e si sa ii dai o prajitura altfel nu mai functioneaza si a doua oara.

Eu pe fie-mea o mituiesc cu bani. Ea mereu vrea "pennies mommy, pennies". Cand vad ca o apuca pandaliile ii dau repde 2 pence si tace preocupata sa-i bage in buzunar.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
luna,si eu cred ca nu am sa las lucrurile sa ajunga in asa maniera.intr'adevar la noi in tara toleranta fata de copii este una un pic peste zero,inclusiv in locurile de joaca..ce sa mai zic alte locatii.
housepocket,hai sa nu criticam metodele insiruite de mamici ci sa relatam pataniile noastre,personale si modul de rezolvare.
anca,fii-miu a fost prins rau de saby,cand i-am pus filmuletul..e dulcica foc,iar lari care termina apoteotic e delicioasa.

Mergi la inceput