Strumfi de iul-aug 2007 (165)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Carla cam asa e si la noi. La faza cu luat 2 in in loc de una avem si cazul cand tati ii da fetei o caisa uscata si ea foarte grijulie ma intreab asi pe mine daca vreu. Ii zic ca vreau si fata ia 2 caise, pe drum o mananca pe a ei si cand ajunge la mine cu a mea mi-o intinde dar inainte sa apuc s-o iau se razgandeste si-o baga in gurita....ridica din umeri si-mi zice "gone"

lachione ce m-a amuzat prima parte a postarii tale
Bafta sa gasesti o cale de-a le face pe fete sa coopereze.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lachi, stiu ca nu e deloc de ras, si crede-ma ca te inteleg, dar m-am prapadit de ras citind ce fac fetele tale .
Esti tare, n-a venit mosul la tine decat cu... blugi, cercei, coafura etc.

Sabinei i-a adus mosul un puzzle de 60 piese cu mos craciun si 3 ciocolatele in forma de euro. A fost dulce ca, dupa ce a analizat tot, si-a luat o ciocolatica si restul le-a pus la loc in ghetute. Larisa a primit doar o zdranganitoare de pus la carut. Nasii Sabinei ne-au vizitat si au adus un joc si o bluzita pentru Saby si niste botosei si o jucarioara pentru Lary. Eu am primit un Snickers dublu din colectia privata a sotului meu, iar el a primit o inimioara de carton pe care i-am scris de dulce . Asta e cu criza, important e sa ne iubim. Si am primit cuvantul "tzatza" spus de Lary de mai multe ori in cursul zilei, si pot sa trec la cadouri si un somn de 8 ore cu 2 treziri doar .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Timi, ce dulce!
Vio, cum e la job? Sunt toti la picioarele tale? (lungi )

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

da mai Carla, da ala e mos luat cu japca! pai ce tre' sa-i spun eu mosului (si la propriu si la figurat) bey mosule hai la cumparaturi ca doar n-o sa merg la austria cu pulovere de cand aveam 70 de kg si acum am... nu mai spun cate! si mosul, nu comenteaza dupa aia ca mi-am ales doar....daca era dupa el nu-mi lua nimic, asa ca de azi am inceput sa ma ocup eu exclusiv de problemele mele. Am inceput prin a devasta "trezoreria" casei!
El mi-a luat din Elvetia o geaca de iarna cu puf de pinguin care a costat enoooorm. Nu ne asteptam la asa un pret, dar daca a apucat sa ma intrebe care imi place si am zis ca aia si am si probat-o... a bagat saracul cardul la bataie. Adevarul e ca nu se justifica pretul. Da-o in colo! Ca-i doar o geaca de iarna. Dar... cred ca domnul mos se gandea acum sa astepte vreo 10 ani sa se amortizeze geaca pana sa mai imi ia ceva!
fraiera io! ca ar trebui sa merg in austria si acolo sa-i spun 'vai,... nu am haine! hai la cumparaturi!".
Ce ma enerveaza e ca baga in fundul fetelor o gramada de bani si cand vreau si eu ceva imi raspunde: dar nu ai? ai nevoie? da, ce naiba trebuie sa nu ai ca sa vrei ceva?
Nu mai pot sa-i spun nici macar sa-mi ia, ca eu le port mai mult, ca doar nu sunt in crestere.... pentru ca de fapt sunt in crestere. Daca mi-am luat in vara 2 perechi de blugi si dupa o luna juma cand am vrut sa ii imbrac, nu-mi mai veneau. Cantarul a spus de ce: fix 8 kg in plus!
cand ma intorc din Egipt ma duc la endocrinolog sa-mi fac analize. Daca nu am nimic, e clar: e de la stres, dulciuri si bere!

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lachione
" mama nu tipa a noi, bobeste mucios, ma doale capul!" Duminica in biserica, Karina striga cat o tinea gura:" apinde lumina! Noapte! tlebe nani! Apinde lumina!" iar Iris de colo: "taci gula catita! Dau cu tine de pamant!" Nu stiam cum sa nimeresc mai repede usa si sa dau bir cu fugitii!

Unui domn, ieri la circ i-a spus Iris :dipai, nenea, dipai! noroc ca ala nu a inteles ca zicea "dispari". A... si ne-a dat masti sa ne punem la gura, la care Iris: " eu nu pune aia la gula, tlebe bobeshte!"

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Super tare! Sa stapanesti sanatoasa bijuteriile si jeansii si bluzele. Si ce daca ai 40 ani, daca o vezi pe soacra-mea cum se imbraca la 70 si nu e penibila, doar moderna.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

danagh imi pare rau ca nu a iesit cine ai vrut tu, eu sincer nu stiu prea multe de politica. Stiu si eu multi romani din afara Romaniei care l-au votat pe Basescu. Data viitoare v-a iesi cine vrei tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

cine vrea sa sune pe gratis international sau in tara:
http://evaphone.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata, fetele!
Lachi, nu mai pot de ras ce haioasa esti! Pai te cred si io ca la fel de haioase si de agitate sunt fetele tale!
Si eu am o gemanuta (stiti voi, ca v-am mai zis) si ii faceam mamei numai probleme. Una dintre cele mai nashpa a fost cand lucra ea la Magazinul Muzica la corespondenta externa + evenimente, iar la o filmare cu toti artistii vremii (Mihai Constantinescu, Angela Similea, Margareta Paslaru etc), noi ne-am napustit in magazin urland:" Mamiii, ia-ne si noua o p.... si o p...., te rooooog!!" Ne invatasera niste copii cu care ne jucam in curtea interioara a magazinului ca p+p scrise pe pereti inseamna papusa, respectiv masinuta...deci, trust me, aia cu dispari e parfum
Dar si tu esti super cum povestesti despre tine, m-ai omorat!!!

Timi, luna, vivela, mychy si mai sunteti, dar nu mai retin eu, ce misto povestiti de copii!
Nu mai pot dupa povestirile voastre!!! Ati observat cat de haiosi sunt toti la varsta asta?

Carla, e fff mult de munca pt ca e firma noua, iar eu ma chinui sa concep un comunicat de presa si niste articole pentru publicatii economice si nu stiu de unde sa le apuc. Plus ca nu stiu cum as putea fi originala intr-un domeniu precum nanotehnologia in curatenia profesionala. Any ideas??

In rest Laurasul mic e super vorbaret, spune foarte corect multe cuvinte, stie tot si ma distreaza la culme cum repeta cuvinte grele de la tv, desi nu se uita niciodata, doar aude pe fundal: concurenti, concurenta (cred ca-i place cum suna), artificii etc.
In schimb, partea proasta e ca mananca f putin si aiurea, nu stiu ce are de cand a venit toamna...toata vara a mancat f bine (culmea!), acum imi zice si bona si il vad si eu ca papa putin si nu mai e rorunjor... Nu stiu ce sa-i mai fac??!!
Hai, va pup ca tre sa ma apuc de treaba...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
lachioane,povestesti cu atat de mult haz..
vio,io zic sa nu faci nimic,daca mananca din fiecare grupa de alimente nu e bai..fii-miu are 6 mese pe zi,mananca des si putin..io nu pot spune ca are trei mese consistente si 3 gustari...de ex,aseara a mnacat exact 4 lingurite de ficat si tot atata cartofi,apoi dupa 2ore a baut o cana cu lapte...ma stresez si eu cateodata dar cred ca e mai bine asa...privitor la faptul ca nu mai e rotunjor,dr mi-a spus ca daca creste in inaltime copilul e sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata,

lachi , sa stapanesti sanatoasa darurile smulse de la moshu'. ce conteaza mijloacele, conteaza ca acum le ai!!

Carla, super Saby .

Vio, bafta la job, sincer n-am idee nici macar la ce se refera termenii aceia, imi par ceva destul de complicat. dar tu esti fata desteapta si te descurci . la faza cu p+p, cred ca a lesinat de bucurie mama voastra .

Timi, dulce foc Sophie . la david e si mai si, imi da sa mananc, dupa ce apuc sa bag in gura se razgandeste si imi cere inapoi cu o fata de milog "da-mi si mie, vrea si david sa pape" . si normal, nu pot sa scot din gura sa-i dau, asa ca ma reped sa inghit dar el insista, ma controleaza in gura si cred ca daca l-as lasa, ar baga mana in stomac sa scoata bucata. si e ofticat ca mami i-a mancat mancarea si incepe cu texte: "mamii, da si mie, mi-e foaaaaaaame!", dar nu vrea alta bucata, ci exact cea pe care am mancat-o eu .

in ultima vreme imi aduce lucruri imaginare , face de mancare si vine la mine, intinde mana sau farfurioara (goale) si imi zice: "ia, mami, prajitura" si eu mananc tacticoasa, ii multumesc, el zice "cu placere", e foarte incantat sa ma hraneasca (bucatile astea nu le vrea niciodata inapoi ).

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput