La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 3
alina2700 spune:
Ok am inteles nu trebuie umblat....multa vreme nici nu am facut-o dar mi se parea mie ca e din ce in ce mai lipita si na.... am incercat si io.Bun nu am reusit sa-l decalotez complet...era doar o incercare...
DAR ACUM CE FAC?E BINE SA-I DAU CU CREMA?MAI TRAG DE PREPUT SAU NU SA VAD DACA MAI SANGEREAZA?
PYC, IRINA O PARERE VA ROG!
AICI PINA LUNI NU AM NICI O SANSA SA MAI AJUNG LA DOCTOR...DECAT LA URGENTE
Multumesc pt raspunsuri!
Anna pai si cum asa a spus pediatra ca poate sangera?
Stiu ca multi pediatri recomanda decalotarea pt ca asa am patit cu Alex baiatul cel mare numai ca el nu a sangerat niciodata.
pupici
IRINA.C spune:
Alina explica mi clar ce ai facut, unde a sangerat, dc acum penisul arata in regula --adik ai reusit sa tragi la loc pielicica--, dc face pipi cum trebuie.
Dc toate acestea sunt ok ramane sa mai dai cu cremuta, era bine una si cu putin antibiotic macar.Va pup
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
IRINA.C spune:
Si te rog nu mai fii suoparata, eu l-am decalotat pe A de la inceput, aici asa suntem invatati.Usurel, la baita, nu mult...doar toti barbatii se spala ZILNIC asa si se decaloteaza nu?Ideea e nu brusc, nu rapid, pt ca asa se pot forma aderente dupa ce a fost brutalizat si ranit
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
anna-mama spune:
Alina, pediatra mea mi-a zis sa trag de pielicica mereu cat pot de mult, si ca e posibil daca nu e inmuiata bine sa poata sngera pielicica, sa se crape, dar sa nu ma ingrijorez. Acum iti zic ce a zis ea, nu stiu cat de normal e. Eu sper ca sa-i fie bine lui David. Mie mi-a zis neonatoloaga ca pt decalotare se poate folosi vitamina A, ca este uleioasa si ajuta ca pielicica sa alunece mai bine. Acum, poate Irina confirma, eu doar iti spun ce mi-au zis doctorii care l-au vazut pe Vladut. David si sper sa fie bine.
Cris, imi pare rau ca Dariuta a capatat un virus, dar sper sa se faca repede bine. Sanatate multa! scumpica.
Lisa, cumnata ta are o problema cu bunul simt, imi pare rau sa-ti spun, dar dupa ce a chetuit din bani sa mai si minta....
Anca, ma bucur ca e bine Alex.
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
anna-mama spune:
Irina, am vazut pozele cu Andrei, ce scump poate sa fie, distractie mare la voi acolo
Bebelusi, v-ati intors? Cum a iesit piesa? Vladut cum se mai simte?
Poze Vladut la 9 luni
IRINA.C spune:
Anna esti f draguta, multumim.Vladutul este un bucalat, asta ma frapeaza la el mereu la cat papa solid sa nu mai zis ca parca el a fost primul care a luat-o la picior.Ma duc sa vaz si io pozele lui..
edit: aveti orga??e din Auchan? i-a placut ceva ceva?
POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
anna-mama spune:
Irina, orga i-am luat-o din magazinul titan, ii place sa o zdrangane si sa apese pe butoane, presupun ca o sa-i faca felul pana sa invete sa cante ceva la ea Nici eu nu stiu cum de-i raman falcutele, cred ca se umfla cu lapte, ca altfel nu-mi explic
Poze Vladut la 9 luni
Leditia spune:
Lisa,imi pare rau.Daca nu aveati incredere nu trebuia sa faceti un cont pe numele ei,ci pe al vostru de la bun inceput,nu stiu ce sa zic,dar e complicata situatia.Si stiu ca extras de cont cere doar detinatorul contului,deci ei ar trebui sa-i cereti.
Flo,e frumoasa foc jucarioara.Am vazut-o si eu la miniblu,nu mai stiu cat costa,dar nu am putut s-o incerc ca era ambalata.Si fata de carrefour aveau preturile mai mari.(la noi,miniblu e in carrefour)
Eu voiam jucaria aia gonflabila cu bile,dar nu o mai gasesc,mi-a mai placut catelul vorbitor din carrefour,dar este ingrozitor de scump si nu i-am luat nimic de nici un Mos.Sunt iar in faza in care trec mai des pe la farmacie decat pe la magazin.Si ii trebuie si scaun de masina cat de curand,asa ca nu stiu nici eu cum sa le imbin pe toate si sa le rezolv.
Eu chiar nu stiu ce sa-i iau..ca mi-as dori sa se si joace cu ce-i iau,nu sa zaca aiurea prin camera.Norocul meu e ca el acum nu stie de Mos si chiar daca ne-a prins pe picior gresit cu finantele,nu-si da seama,ce si cat primeste.:))
cris,sanatate multa Dariei.
pyc,stiu ce zici,mie mi-a zis si soacra-mea si mama sa nu umblu pe acolo pt ca ele nu au umblat si copii au fost ok.Dar daca mai multi dr iti zic ca trebuie sa-l decalotezi la baita,cum faci?Si pana sa raman insarcinata,habar nu aveam de lucrurile astea.
Irina,degeaba zici tu ca nu mananca Andrei,mie imi pare ca arata fff bine.Deci alea cateva grame pe care le mananca,le asimileaza total.:)Eu zic ca e bine,el arata f bine.
Noapte buna tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
IRA_LIZA spune:
Pupam!
mai fetelor, slabutz targ! slabutz de tot! plecasem catre TIB destul de veseli insa ne-a trecut relativ repede.
...in fine, i-am luat Elizei "4X4" de la Chicco (glumesc, se cheama Quattro) plus 2 jucarele nu foarte reushite. ce-am vazut dragutz: hainute vreo 2 standuri si unul cu caciulitze. Ei, da, de la caciulite imi pare rau k nu am luat un set caciula & fular, era frumushel foc (da' si 500.000, dealtfel!).
La un alt stand - plusuri f f dulci, firma se cheama "Nici" (veveve punct nici punct ro), insa preturi pan' la stele, oricum de retinut pt geanta de gradinitza, pernutza, chestii...
Pe mailul comun - Eliza calare pe mashinutza. Pt incept e putin reticenta.
Ira, mamica Elizei
Porumbita spune:
cei cu alina1976? ca nu a mai intrat
robert a incepur de ieri sa meara tinut de maini; are super viteza; merge si tinut de o sg mana;
si zici ca are ceas intern, de vreo 4 zile 2 din cele 6-7 treziri nocturne sunt la ora 4:20 si 6:15;
nu pricep cum nu greseste ora (decat max cateva minute)
si il dor gingiile mama mama